ma mozes, samo stavis drugu zemlju ali posle otvaranja racuna ne mozes da dodas karticu.
Znaci imas akaunt ali ne mozes da placas...odnosno mozes tako sto ti neko posalje novac na tvoj PayPal.
Imam ja licno sa Visom Virtonom RF banke otvorio sam ga iz zezanja.
Za to što tebi treba, ne moraš uopšte da vezuješ bilo kakvu debitnu ili kreditnu karticu za paypal nalog. Znači samo otvoriš paypal nalog i to je to. Čim ti neko uplati pare, moći ćeš i da ih trošiš. Možeš da koristiš bilo koju zemlju, nebitno je, pošto proveravaju podatke tek kad hoćeš da povučeš malo veću sumu novca sa paypal računa na cc ili svoj bankovni račun...
Apsolutno netacno... Ja sam otvorio par puta nalog samo da bih primao pare, ali bez verifikacije ti zakljucavaju nalog ci dobijes neke pare na racun tako da ih ne mozes koristiti...
Apsolutno netacno... Ja sam otvorio par puta nalog samo da bih primao pare, ali bez verifikacije ti zakljucavaju nalog ci dobijes neke pare na racun tako da ih ne mozes koristiti...
A reci mi koliko vremenski tako radis? Ja sam ranije imao nalog na koji sam stancovao pare, pa nakon mesec dana mi stavili limited access, dok na drugom cim sam primio pare stavili mi limited...
A reci mi koliko vremenski tako radis? Ja sam ranije imao nalog na koji sam stancovao pare, pa nakon mesec dana mi stavili limited access, dok na drugom cim sam primio pare stavili mi limited...
Radim tako duze vreme, i nemam problema. Kad popunim limit (1500EUR Austrija) ja otvorim novi itd.
Zasto su ti blokirali drugi akaunt oni nemaju pojma da si to ti ili si dao iste podatke?
Dakle treba mi paypal nalog samo za primanje novca preko neta i slanje novca preko neta. Uopste mi ne treba kartica uz to. Da li neko moze da mi objasni sta trebam tacno da uradim (koju zemlju da koristim i sl)?
OK, recite mi samo, da li je moguce prodavati na eBay nesto i primati pare na taj racun? Ja imam stari ebay nalog na kom imam registrovanu karticu i mogu da prodajem, pa me zanima da li ce mi opet limitirati paypal nalog ako krenem da prodajem nesto na ebay.
Koja je fora ljudi sa tim limitima ? Ja mesechno prebacim bar 5000$ preko austrijskog naloga, desi se i 10k...
Jedno pitanjce, otvorio sam novi ebay nalog, novi paypal nalog, uplatio mi ortak iz HRV na paypal pare i kada kupujem sa eBay, moram u okviru adrese da obezbedim i kucni telefon zbog provere naloga??? Da li je i kod vas ovako, dakle adresa ide u formatu
Ime prezime
Ulica i broj
ZIP, Grad
Drzava
Telefon
sad ne znam da li ce ceo post office u svetu razumeti taj telefon kao telefon ili kao oznaku neke zemlje, pokrajine i poslati item na neocekivano mesto???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari