Ja prije par godina uzeo olovku za Surface tablet, stigla začas iz Njemačke, sve korektno.Nemac da mu posalje za Srbiju?
Teško...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Lik iz Bataje, kako napisa Vatrogasac je malo neodgovoran/zauzet... Posle 14 dana i uplacene sume od 50% vrednosti predmeta, na moj mail kada mogu da ocekujem Kindle, odgovora da isti nije kupljen. Narudzbina se po njegovim recima nije mogla realizovati putem poziva, poruka i mail-ova vec popunjavanjem neke tabele na sajtu?? Posto se akcija na Amazonu zavrsila te cena Kindla vise nije bila 80 vec 120 evra, uplacenu sumu mi je vratio.
Danas sam dobio pm od osobe koju gospodin zavlaci za predmet slicne vrednosti...
^
Nov nalog, malo ocena, sve sitne transakcije = jasno, original 'narodna' licenca.
Narucio sam paket 22.2. ili 23.2. Rok za dostavu je 13.3-20.4
Dobio sam i tracking broj, ali evo vidite sta pise:
2018-02-26 20:54 Yiwu,China / Shipment arrived at facility and measured
2018-02-26 20:54 Yiwu,China / Fpx pciked up shipment.
2018-02-23 13:13 Parcel information received
Vec skoro mesec dana se nista ne desava. Inace, posta je singapurska, a jedino na 4px.com prikazuju status, na 17track ga i nema.
Cini mi se da sam negde procitao da Singapurci znaju da kasne sa azuriranjem po 10ak dana, pa da paket stigne pre nego sto bude azuriran na sajtu, ali ne znam je li ovoliko kasnjenje normalno za njih?
Postoji li mozda sansa da su me zavrnuli, posto sam na aukciji dobio proizvod po gotovo duplo nizoj ceni nego sto je regularna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari