Šta je novo?

eBay, pitanja, diskusija, saveti i preporuke

na eBayu namestili da odbija preko Paypala a nude preko kartice, platio sam Visa karticom i dobio od Paypala potvrdu da je uplata izvrsena samo pazite opet umuvali konverziju dinar evro morao da opet podesim placanje u evrima

Vama znaci radi... Meni i dalje 'ima nekih problema'. Gledam sad kad ste vi imali probleme, meni je sve radilo i to preko paypala... Mozda nesto podesavaju ali ne za sve odjednom. Eh...

Meni od sinoc javlja 'something went wrong. please, try again later' kada podjem da platim ('zur kasse' ili 'checkout'). Da li sam jedini ili postoji neki problem?

*Probao sve internet pretrazivace, probao sa telefona (i preko wifi i preko mobile data), cistio cookies itd.

Unlink PayPal naloga sa Ebay naloga i sad mogu da prodjem checkout. Placanje PP mi je zasivljeno, mogu da platim karticama... Ah...

Posle unlinka si ponovo linkovao PP nalog sa eBayem?

Trebalo bi da prodje kroz koji dan, jos nas je imalo slicne probleme pre 5-7 dana, pa je za vikend proradilo sve kako treba.

Jesam. Unlink, pa link. Placanje sada moguce samo kreditnom. PP opcija zasivljena...

Via RN4x

Sada barem imas isti problem kao i ostali :-devil-: Inace, meni nije proradilo.

Poslednja izmena:
Unfortunately, you can't pay with this option. Please select a different payment option. :mad:

Samoda javim da ja vec danima ne mogu da platim PayPal-om..... prolazi mi samo kad platim direktno preko kartice.... vidim i vi imate problem ?? :(

Ja se dopisujem sa nekom cicom preko FB. Rekla je da ce pogledati sta je kad sam joj napomenuo da se mnogo iz Srbije korisnika zali...

Pa sta je ovo,dokle nece moci da se placa putem PayPal-a na Ebay?......da li neko zna sta se zapravo desava?

Mislim da će to tako da ostane

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Meni nije radio prvih dana, pa sada radi.

Nesto menjaju opet u etapama :(

Meni nije radio prvih dana, pa sada radi.

Nesto menjaju opet u etapama :(

Meni nije radio prvih dana,srednjih dana,ne radi mi ni dan danas.....tj uopste mi ne radi vec nedelju dana...

Inace,kako ti je proradilo?...tako samo od sebe,ili si nesto mozda menjao po ebay i paypal podesavanjima?

Samo od sebe skroz.

Meni ovo lici na onaj problem od pre par godina kada nije moglo da se plati na ebay.com nego je moralo da se ide na ebay.ie. Cini mi se da im je trebalo par nedelja dok to nisu resili.

Pa dok svi teoretisete zasto im neko ne posalje mail i pita sta je razlog?

EDIT:
I taj novac koji imate na PP-u i sa kojim ne mozete da placate, jel vam to neko uplatio (npr platio za neku uslugu) ili ste taj novac 'uploadovali' sa kartice?

Poslednja izmena:
Ja neman taj problem, sve plaćam bez problema sa PP, evo i malo pre platio i to čak sa PP Balance, inače mi iz Srbije ne možemo da prebacimo pare na paypal. Samo neko da nam uplati itd...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@evilmc sta... znaci mi iz Srbije ne mozemo da dodamo karticu ili devizni racun na PP i da prebacimo novac da ga imamo na PP balance?

(offtopic)
Btw posto kazes da si upravo platio nesto preko PP balance to bi znacilo da je tebi neko prethodno poslao novac na PP, jel tako? (pretpostavljam neki freelancing ili sl.) Kazi mi, jel' ti iznos ostaje u dolarima ili PP automatski konvertuje balans u evre (il', daleko bilo, dinare)? ... i... Mozes li novac sa PP balansa (dodavanjem deviznog racuna neke srpske banke) da povuces na svoj racun u banci i tako podignes, ili smo mi i dalje to sto jesmo tj. 3rd world country?

^ izvinjavam se na offtopic-u.

Sent from my SM-T113 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni sve radi bez problema.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pa dok svi teoretisete zasto im neko ne posalje mail i pita sta je razlog?

Ja se dopisivao sa nekim likom (Abhishek) iz Ebay helpa...

Abhishek
8:35 AM
Thank you for waiting patiently. I've checked the information and I can see that PayPal option is not available at the checkout.
Abhishek
This is a know issue and our technical team is working hard currently to resolve this for our customers.
Abhishek
We are sorry for the inconvenience caused to you.
Abhishek
8:36 AM
And you have rightly mentioned that many users are facing the same issue
And we are working hard to resolve this for you.
Abhishek
8:37 AM
Yes currently we've faced this issue with some of our customers and I'll immediately escalate this to our team with your account details and we will surely resolve this for you soon. Please be assured

Ovo me podseca kao kada zovete Telekom i dobijete genijalno.fantasticni odgovor "kolege su na terenu" ili "radovi su u toku"...:D......ali valjda sada znaju za problem i rade da ga otklone.....

Isto sam i ja pomislio s'tom razlikom da taj indijac blage veze nema da smo mi 'poseban slucaj' u svemu, a inace verovatno su ga tako i naucili da kaze a u stvari... 'be se PP-u za Srbiju. Sve trce pa se saplicu da poprave sto pre. :)

A PayPal koliko vidim ne mozes klasicno da kontaktiras....kada odes na "podrsku korisnika" dobijes one genericke odgovore "What are the fees for PayPal accounts?" "How do I change my password?" "How can I view the status of my refund?"......kada dole kliknem Contact us,opet ucita pomenutu stranicu

Naravno. Ceo sistem je postavljen tako da 99% ljudi u startu obeshrabri da ih kontaktiraju. :)

Sent from my SM-T113 using Tapatalk

@evilmc sta... znaci mi iz Srbije ne mozemo da dodamo karticu ili devizni racun na PP i da prebacimo novac da ga imamo na PP balance?
Dosta zemalja to ne moze.

Btw posto kazes da si upravo platio nesto preko PP balance to bi znacilo da je tebi neko prethodno poslao novac na PP, jel tako? (pretpostavljam neki freelancing ili sl.) Kazi mi, jel' ti iznos ostaje u dolarima ili PP automatski konvertuje balans u evre (il', daleko bilo, dinare)? ... i... Mozes li novac sa PP balansa (dodavanjem deviznog racuna neke srpske banke) da povuces na svoj racun u banci i tako podignes, ili smo mi i dalje to sto jesmo tj. 3rd world country?
Moze da ostane u valuti slanja, naravno. Samo za svaki slucaj napravi podracun za tu valutu pre trazenja love.
Povlacenje na bankovni racun kod nas? Zasto kada je "bezbolnije" na Visa kartice?

A ovo kako je postavljen sistem - ako mislite da kod nas ima duduka i tupih, niste videli UK i US :( Da njima dozvolite da svi kontaktiraju sa radnicima, troskovi bi otlsi u PM, a identican broj slucajeva bi bio resen :)
Ljudi tamo zovi hitne sluzbe jer im nisu dali picu sa pravim sastojcima ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno