I ja imam ovaj problem. Preko aplikacije radi koliko vidim, juce update-ovana.Verovatno nesto slicno ovome: https://forum.benchmark.rs/showthre...-prvom-postu&p=5250565&viewfull=1#post5250565
Meni od sinoc javlja 'something went wrong. please, try again later' kada podjem da platim ('zur kasse' ili 'checkout'). Da li sam jedini ili postoji neki problem?
*Probao sve internet pretrazivace, probao sa telefona (i preko wifi i preko mobile data), cistio cookies itd.
Hvala na pomoci ;-)Jesam. Unlink, pa link. Placanje sada moguce samo kreditnom. PP opcija zasivljena...
Via RN4x
Mislim da će to tako da ostane
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Meni nije radio prvih dana, pa sada radi.
Nesto menjaju opet u etapama![]()
Pa dok svi teoretisete zasto im neko ne posalje mail i pita sta je razlog?
Dosta zemalja to ne moze.@evilmc sta... znaci mi iz Srbije ne mozemo da dodamo karticu ili devizni racun na PP i da prebacimo novac da ga imamo na PP balance?
Moze da ostane u valuti slanja, naravno. Samo za svaki slucaj napravi podracun za tu valutu pre trazenja love.Btw posto kazes da si upravo platio nesto preko PP balance to bi znacilo da je tebi neko prethodno poslao novac na PP, jel tako? (pretpostavljam neki freelancing ili sl.) Kazi mi, jel' ti iznos ostaje u dolarima ili PP automatski konvertuje balans u evre (il', daleko bilo, dinare)? ... i... Mozes li novac sa PP balansa (dodavanjem deviznog racuna neke srpske banke) da povuces na svoj racun u banci i tako podignes, ili smo mi i dalje to sto jesmo tj. 3rd world country?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari