A mogao bi i da se javi coveku ako mu ne stigne, na contact, pa odaberes povodom kog predmeta, odaberes da je razlog "I didn't receive my item" i napises sta si hteo, samim tim si i otvorio dispute, ali ipak prvo pokusaj ljudski da resis, 2-3 dana, pa ako vidis da zavlaci...
Ja sam imao 3 puta takve situacije gde je bilo neke "frke" vec u prvih 20-ak transakcija, ALI nijednom nisam isao na krv i noz nego lepo, kulturno i koncizno sa problemom i eventualno ponudom za resenje istog da ne dobije negativnu.
Jednom mi lik nedelju dana nije slao, a ja odmah platio cim narucio, ja ga iscimam, kaze u ponedeljak, u ponedeljak kaze aj u sredu, ja tu presecem i kazem ili u sredu dobijam tracking broj, ili ti dobijas negativnu, izvini ali moram da bih dobio refund!
On se zahvali sto cu sacekati i obeca poklon za ustupak, i stvarno poslao u sredu sa jos 2 stvarcice pored onih koje sam kupio, kao poklon i za istu postarinu!
Drugi put sam imao slucaj da kupim 2 nove stvari za 20,5€, i stigne jedna nova a jedna ocigledno solidno koriscena, ja lepo kulturno pitam jel to OK da oglasava onako a izgleda ovako, i trazim parcijalni refund 5€ (za postarinu), kaze lik jel moze slika da potvrdim, ja bacim 5, lik se izvinjavao silno i umesto trazenih 5€ mi sam ponudio i vratio 11€!!
Treci put narucim 3 komada u jednoj velicini, dobijem 1 u odgovarajucoj velicini, a 2 u drugoj, manjoj velicini, ni njoj nisam pravio neku frku veliku, nego rekao da resimo problem nekako da ne padne negativna, njeno resenje je bilo da zadrzim robu a za to u pogresnoj velicini dobijem novac nazad, 2/3 znaci!!
Od svih sam tada u Feedback dobio povece hvalospeve u maksimalnom broju karaktera, drugim recima sebi sam pomogao za ubuduce, a probleme resio za 2-5 dana i usput dobio 2x2 poklona i dosta kinte nazad.