Video masinicu za ribolov, niko ne biduje a cena za 40% manja od redovne, pogledam gde salje, kaze Varies, ne vidim nigde Excluded countries, pa bidujem... Elem, ostalo je jos 8 i kusur sati, i ja posaljem PP da pitam jel moze USPS-om ako pobedim, jer je suvise jeftino da bi mi slao kuririma i ne placa mi se spedicija preko njih, a ono u detail kad sam odabrao "Shipping" (o cemu zelim da ga pitam), kaze da NE salje internacionalno!!
Dodao sam to na kraju poruke naravno da sam tek sad video i da ne znam da li hoce da mi posalje, objasnio gde, ili nece da nekako storniramo bidovanje.
Odgovoreno mi je dosta brzo da nece da salje preko bare zbog toga sto mu se gubili paketi, i da mu ne smeta da ja ponistim bidovanje sa svoje strane!
Normalno pokusao sam, ali kaze posto sam jedini bidovao i ostalo manje od 12h (sad jos 3h mozda), ne mogu to, sto sam ga i obavestio i pitao da li moze on, i opet brzi odgovor da ce pokusati!
Sta je pitanje, pa ako ne moze ni on i aukcija se zavrsi tako sto ja ostanem jedini ponudjac, a ON NECE da salje meni, i nije jasno naglasio da ne salje internacionalno nego je stavio "Varies", sto sam ja shvatio kao da mogu da se dogovorim kako ce slati, da li hocu osiguranje... Ako ostane ovako da li on moze meni da zalepi negativnu, da li ja mogu tu negativnu da skinem sa tim opravdanjem da nije bio jasan u oglasu, da li on moze da skine moj bid, jer jos nije a uskoro ce biti kraj?
covek je narucio 29.7... kolko ja gledam na kalendar to je 40-i koji dan![]()
Poz ljudi,
Ja sam kompletan ebay pocetnik i hteo bih da uskoro izvrsim svoju prvu kupovinu. Prodavac je iz Kine i izgleda da prethodni kupci nisu imali problema sa njim, sad me interesuje sta sve treba da znam kako bi sve proslo kako treba i da prodjem sa sto manjim troskovima prilikom slanja. Hvala!
То је неки смрад. Имају они своје tools за то па може да бидује сам себи без проблема. Тако често дижу и цену својим артиклима. Контактирај и кажи му да није био јасан у опису. Ја му не бих платио и контактирао бих ebay. Он теби не може дати негативну уопште, тек након што то ebay одобри чини ми се, али то је већ друга прича(отварање случаја итд).
Ipak nece, ostaje pri svome da Varies ne znaci nista jer nece da salje preko bare, drugim recima navlakusa i verovatno nije zadovoljan cenom, ali kaze trazio je od eBay-a ponistenje i odobrili su, ali tek 12.09. ne znam zasto!?
Kupio sam dve stavke od dva razlicita kineza i prvi mi da traking broj i sajt hkipost.com(ovo je kao neki ebay partner) jos pre nekih 12 dana, tu kad unesem tr. broj pise da je poslato, pise zemlja itd...ali se nigde drugde vise ne vidi, probao sam i na http://www.17track.net/ koji samo kaze not found ali zbog zadnja dva slova kaze da je to hong kong posta..
Drugi kinez mi danas okaci traking broj koji počinje sa ALB107...njega kad unesem na domaci postin sajt, dobijem poruku unesite ispravan broj pošiljke...a i 17track kaze "Unknown Unable To Track", da napomenem samo da ovaj broj na kraju nema dva slova vec zavrsava sa brojem..
Jel ima neko iskustva sa ovim, da nisu mozda fake brojevi ili je ovako ok ?
Oficijalni sajt za pracenje hk ne pronalazi nista...sad probah. Onaj hkipost pokazuje mi ime prezime i drzavu gde kao ide paket i pise datum 30.08 kad je on poslao....
U cemu je fora, jel ovo neki free sistem za pracenje koji prodavci uzimaju ili neka druga varijanta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari