@ PJ: drzi shift i vozi po inbox-u
Otvorio si mi oci, posle 14 meseci imanja i koriscenja ovog telefona, ja za ovako markiranje tek sad saznajem

Doduse da budem iskren, mozda mi je 5-6 puta trebalo da markiram vise od 3 stavke, ali dobro

Posto poruke uvek brisem po principu mark all -> delete
Evo da javim i utiske posle 14 meseci. Telefon je 95% kao prvog dana. Ovo se odnosi na spoljni izgled i kvalitet. Nigde nije izlizan, ogreban, ima jedno udubljenje na gornjoj zadnjoj ivici (blizu power tastera) ali za to nije on kriv, vec ja koji sam ga lansirao sa krova automobila na beton

Doduse naglasicu da mi je u 95% padova bio u futroli, mozda je i zato ocuvan/neizgreban, ali svejedno veoma je kvalitetno uradjen i ja sam veoma zadovoljan.
Probleme koji ste pisali sa firmware-om 52.005 i nisam primecivao posto kameru/galeriju koristim jednom u nedelju dana, ako i toliko. Sve ostalo mi radi ok. Jedino jos nisam probao Garmin sa ovim firmware-om (nisam nesto ni imao potrebu da ga koristim), ranije mi je malo pravio problem (pucao) kad je ukljucen i bluetooth (bt slusalica).
Jedino sto mi je futrola stradala posle ovih 1+ god. koriscenja

Sva se izlizala, pomalo je krenula i da se razdvaja. Jel zna neko mozda gde da uzmem istu ovakvu (originalnu)? Pitao sam u Alpha Copy, lik mi kaze da ne moze da se naruci ova sto ide uz telefon (jer ide samo uz telefon, ne kao dodatna oprema). Imaju i neke zamenske, ali bih opet ovakvu da nadjem samo novu, pa ako imate predlog iznesite ga
I da pitam jel neko ima iskustva sa 16gb karticom u ovom fonu? Ova od 8gb mi vec postaje tesna, pa bih stavio vecu, samo ne znam kako ce telefon raditi sa njom.