Šta je novo?

E3 2010

Novi Driver najavljen - Driver1999 (tačno ime igre). Ime lika je John Tanner. Cenim da će Ubisoft odraditi dobar posao :)

Poslednja izmena:
Naravno da se igra neće zvati Driver1999, to je isuviše glupo čak i za Ubisoft. Ako hoćete da napravite nekakav uspeh sa tim sajtom kod nas malo iskusnijih igrača morali bi malo povedete računa o detaljima tog tipa. To što se po fejsbuku piše su najobičnije gluposti i još jednom ponavljam nema teorije da tako nazovu igru. Najverovatnije će nositi ime Driver bez sufiksa i podnaslova jer je verovatno u pitanju rimejk prvog (i jedinog uspešnog) dela.

Uh Driver, prvi deo, kako dobra igra u to vreme !! :)

Ma igra manje više ali taj deo u garaži je bio super. Sećam se kako smo ludeli kod ortaka jedan za drugim pokušavajući da završimo zadatke.

Koliko se ja secam prvi Driver je bio bas, bas teska igra ?
Znam da je bio i dosta bagovit.

Dopao mi se teaser, nostalgija je proradila, kada se samo setim kako sam ostalima morao da polazem taj test kako bi uopste i krenuli da igraju igru, imala je strava fiziku u to vreme...
Nadam se da je rimejk prvog dela u pitanju, da ne lici na GTA i da nema oruzja, rocket launchera i slicnih gluposti...
Jos samo kada bi iskopirali par scena iz Bullitta :eyebrows:

Trejler je flashback totalni :) Obozavao sam taj deo u garazi.. ali mislim, mene barem ovakve stvari ne mogu da pogode, taj period i te stare igre su ono, bilo pa proslo :) isto kao sto se nesto ekstra ne odusevljavam ni novom Twisted Metalu i slicno.. A i sumnjam da radi i ista ekipa sto je radila prvog Drajvera..

To je Bullet. On je mislio na Bullitt sa Stivom Mekvinom :D

Inače meni je Bullet sa Rurkom jedan od najboljih filmova koji sam gledao :)

E3 2010: Confirmed games list - E3 2010

2K Games
Mafia II (PC, PS3, 360)
Sid Meier's Civilization V (PC)
Spec Ops: The Line (PC, PS3, 360)
X-COM (PC, 360)
Bioshock 3

505 Games
Grease (DS, Wii)
Naughty Bear (PS3, 360)

Activision
Call of Duty: Black Ops (PS3, PC, 360, Wii)
DJ Hero 2 (TBC)
Guitar Hero: Warriors of Rock (PS3, 360, Wii)
Modern Warfare 3

Bethesda
Brink (PC, PS3, 360)
Fallout: New Vegas (PS3, PC, 360)
Hunted: The Demon's Forge (PC, PS3, 360)
Rage (PC, PS3, 360)
Elder Scrolls V

Capcom
Dead Rising 2 (PS3, PC, 360)
Dead Rising 2: Case Zero
Marvel vs. Capcom 3 (PS3, 360)
Okamiden
Bionic Commando Rearmed 2
Sengoku BASARA: Samuari Heroes
Ghost Trick: Phantom Detective
Resident Evil 6

Codemasters
Bodycount (PS3, 360)
F1 2010 (PC, PS3, 360)

Disney
Epic Mickey (Wii)
Guilty Party (Wii)
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned (PC, PS3, 360)
Toy Story 3: The Video Game (PC, PS3, 360)
Tron Evolution (PC, PS3)
Tron: Legacy (iPhone)

Electronic Arts
APB: All Points Bulletin (PC)
Bulletstorm (PS3, PC, 360)
Crysis 2 (PS3, PC, 360)
Dead Space 2 (PS3, PC, 360)
EA Sports Active 2.0 (Wii)
EA Sports MMA(PS3, 360)
FIFA Soccer 11 (DS, PC, PS3, PSP, 360, Wii)
Madden NFL 11 (PS2, PS3, PC, 360, Wii, PSP)
Medal of Honor (PC, PS3, 360)
NBA Jam (Wii)
NCAA Football 11(PS2, PS3, 360)
NHL 11(PS3, 360)
Rock Band 3 (PS3, 360, Wii)
Tiger Woods PGA Tour 11(PS3, Wii, 360)

Konami
Castlevania: Lords of Shadow (PS3, 360)
Def Jam Rapstar (4mm) (Wii)
Lucha Libre AAA: Heroes del Ring (PS3, 360, Wii, PSP, DSiWare)
Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)
Metal Gear Solid: Rising (PS3, 360)
N3: Ninety-Nine Nights II (360)
Pro Evolution Soccer 2010 (iPhone)
Rocket Knight (PC, PS3, 360)
Rush'N Attack Ex-Patriot (PS3, 360)
Saw II (PS3, 360)
The Cages: Pro Style Batting Practice (Wii)
Metal Gear Solid 5

LucasArts
Lego Star Wars III (DS, PC, PS3, PSP, Wii, 360)
Monkey Island 2 SE (PC, PS3, 360)
The Force Unleashed II (DS, PC, PS3, PSP, Wii, 360)
Star Wars: The Old Republic (PC)

Microsoft
Fable III (360, PC)
Gears of War 3 (360)
Halo: Reach (360)
Project Natal (360)
Ricochet (Natal)
River Rush (Natal)
Joy Ride (Natal)

Namco Bandai
Ace Combat: Joint Assault (PSP)
Clash of the Titans (PS3, 360)
Enslaved (PS3, 360)
Dragon Ball: Origins 2 (DS)
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 (PS3, 360)
Pac-Man 2010 (TBC)
Splatterhouse (PS3, 360)

Nintendo
3DS (Hardware)
Metroid Other M (Wii)
Zelda Wii (Wii)

Sega
Conduit 2 (Wii)
Phantasy Star Portable 2 (PSP)
Tournament of Legends (Wii)
Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 (PS3, 360, Wii, IP)
Sonic Colors (Wii, DS)
Valkyria Chronicles II (PSP)

Sony Computer Entertainment
EyePet (PS3)
Free Realms (PS3)
God of War: Ghost of Sparta (PSP)
Gran Turismo 5 (PS3)
Hot Shots Tennis: Get a Grip (PSP)
Invizimals (PSP)
Killzone 3 (PS3)
LittleBigPlanet 2 (PS3)
Move Party (PS3)
PlayStation Move games (PS3)
SOCOM 4 (PS3)
Sports Champions (PS3)
Slider (PS3)
TV Superstars (PS3)
The Fight: Lights Out (PS3)
The Last Guardian (PS3)
The Shoot (PS3)
PSP2 (Hardware)
Motorstorm 3
Resistance 3

Sony Online Entertainment
DC Universe (PC, PS3)
Free Realms (PC, PS3)

Square Enix
Deus Ex: Human Revolution (PS3, PC, 360)
Dungeon Siege 3 (360, PS3, PC)
Final Fantasy XIV (PS3, PC)
Kingdom Hearts: Birth by Sleep (PSP)
Lara Croft and the Guardian of Light (PS3, PC, 360)
Kane & Lynch 2: Dog Days (PS3, PC, 360)

THQ
de Blob: The Underground (Wii, DS)
Homefront (PS3, PC, 360)
Red Faction: Armageddon (PS3, 360, PC)
Saints Row 3 (TBA)
The Last Airbender: The Movie (DS, Wii)
UFC Undisputed 2010 (PS3, PSP, X360)
Warhammer 40,000 Online (PC)
Warhammer 40,000: Space Marine (PS3, 360)
WWE SmackDown vs Raw 2011 (360, DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii)
WWE SmackDown vs. Raw Online (PC)

Tecmo Koei
Trinity: Zill O'll Zero (PS3)
Quantum Theory (PS3, 360)
Warriors: Legends of Troy (PS3, 360)

Ubisoft
Assassin's Creed: Brotherhood (PS3, PC, 360)
R.U.S.E (PS3, 360, PC)
Shaun White Skateboarding (PS3, PC, 360, Wii)
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (PS3, PC, 360, Wii, DS, PSP)
Tom Clancy's HAWX 2 (PC, PS3, X360)
Driver (TBA)

Valve
Portal 2 (PC, 360, Mac)
Half-Life 3/ HL2: Ep 3

Warner Bros.
Batman: The Brave and the Bold (DS, Wii)
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (DS)
F.E.A.R. 3 (PC, PS3, 360)
Lego Harry Potter: Years 1-4 (DS, PC, PS3, PSP, Wii, 360)
Super Scribblenauts (DS)
The Lord of the Rings: Aragorn's Quest (DS, PS2, PS3, PSP, Wii)
The Lord of the Rings: War in the North (PC, PS3, 360)
Mortal Kombat
Batman: Arkham Asylum 2 (PS3, 360)

Provalicete da su neke sa kraja liste puste zelje. :)

Elder Scrolls V interesantno :)

Mada po mom mišljenju 2K poslednjih dve godine najkvalitetnije izdaje. Ovog puta je u pitanju mali broj igara ali kvalitetnih. Čudno da piše za CivV da je samo PC valjda je bilo priče o konzolnim verzijama. Sony ima nekoliko izuzetnih igara meni poznatih, ovo ostalo mi deluje bezveze.

Da u pravu si ovo bez oznake platformi su želje ništa više. Ništa od ESIV a bogami ni od MGS5. EA roster je kriminalno loš, gomila raspalih sportskih igara i dve igre koje će verovatno valjati. Takođe bi trebao biti NBA2K11 pod 2KGames, čudno da nisu stavili.

Jel se zna kakve su ovo sve Sony eksluzive sa spiska. Onaj Shoot je valjda neka zezancija za promociju Move (pretpostavljam), za ono što znam su Resistance 3 (no me interesa), The Last Guardian (ni to me naročito ne pali), Killzone 3 (veoma zainteresovan, među tri najiščekivanije igre na E3), SOCOM 4 (deluje dobro), GT5 (nema potrebe objašnjavati), LBP2 (ako bude mnogo dobar možda kupim). Ovo ostalo pojma nemam šta je.

Poslednja izmena:
Hmm Resident Evil 6 i Metal Gear Solid 5... voleo bi da vidim gde ce se radnja odvijati i na sta ce liciti ove igre

To su puste želje. Ignoriši igre bez oznake sistema za koje su rađene.

Sta je inace sa Square Enix-om i FF XIII Versus, nigde se ne spominje vec duze vreme!

Sta je inace sa Square Enix-om i FF XIII Versus, nigde se ne spominje vec duze vreme!

Verovatno ce biti informacija na TGS-u, ako ne bude na E3. I ja zeljno iscekujem da vidim kakva ce igra biti, nadam se da ce moci ceo party da se kontrolise i da ce biti malo manje linearna. Inace svet u FFXIII moze da se preprica na jos 10 varijanti ako hoce, stvarno je ogroman, malo me podseca na Pandoru iz Avatara (naravno mislim na Gran Pulse, ne na Cocon).
Marko jel si igrao FFXIII ? Ako volis FF ne bi smeo ovo da propustis, magija od igre, ne pamtim kad me je nesto tako uvuklo u pricu i opustilo, a i podsetilo najboljih ljudskih osobina.

Zadnji FF koji sam igrao je X...i bio sam odusevljen igrom,pricom...Prosto te uvuce u taj svet!

A to sto je vecinom linearna, meni nije smetalo kao sto mislim da mi ni FF XIII ne bi smetalo.
FF X koja je pretpostavljam po linearnosti slicna sa FF XIII, trebalo mi je preko 60 sati da je predjem...mogu da zamislim sta bi bilo kada bi bila open world! :D

Tako da mi se takva linearnost svidja! :)

Zadnji FF koji sam igrao je X...i bio sam odusevljen igrom,pricom...Prosto te uvuce u taj svet!

A to sto je vecinom linearna, meni nije smetalo kao sto mislim da mi ni FF XIII ne bi smetalo.
FF X koja je pretpostavljam po linearnosti slicna sa FF XIII, trebalo mi je preko 60 sati da je predjem...mogu da zamislim sta bi bilo kada bi bila open world! :D

Tako da mi se takva linearnost svidja! :)

Treba da nabavis onda definitivno FFXIII za PS3. Treba oko 50h da se predje igra, za Platinum oko 100h.
Ni ja ne volim bas previse slobode u RPG igri, zato me je Dragon age odbio skroz, natrpali su me sa 20 questova i mrzi me sve te romane da citam da bi shvatio gde da idem. Uvek sam voleo vise akciono orjantisane RPG igre, Diablo 2, Demons Souls, Dungeon Siege, Titan Quest.
Inace FFXIII ti je na sale-u na shopto za 24 funte.,)

Pa to je za mene akcioni RPG ili H&S RPG.

***...treba odigrati sve sto sam isplanirao...jos pogotovo sto se tice RPGeva!

Tu su Fallout 3, Borderlands, FF XIII...mada sto se tice Fallout-a, imao sam Obvilion i nisam imao volje da igram s obzirom na obim igre! :)
Tj dosta sam bio presao na kompu, davno...i onda me mrzelo da sve to opet prelazim! :d

A tu je jos i Infamous koji sam nabavio a nisam odigrao ni 5 min., pa skoro nabavih Batman-a...eh jos da nabavim RDR...i ima tu dosta starijih kao sto su Modern Warfare, Bioshock na nastavci...nema nigde kraja...
Xbox nemam, PC slab za takve igre... :)

EDIT: zaboravih i Demons Souls! :)

Poslednja izmena:
Moj savet: kupi lepo Xbox i igraj se za dz.
Batmana (skoro do kraja), MW1,2, Bioshock 2 sam presao za 440 din pa ti vidi dal se isplati.
Sve to je stvarno vrh kupim orginal za PS3.
Mene je Oblivion odbio u startu,ne svidja mi se takav gameplay, taj svet, nije za mene.
Demone cu ti iznajmiti ako oces, inako igri nikad nece pasti cena. :D

Uh, ne bih bas verovao u neke od ovih naslova da ce se pojaviti al ajde. Posto je RE5 prodao toliko kopija MOZDA je Capcomu stalo da odmah pocne sa hajpom pa izbace neki teaser od 10 sekundi koji nece otkriti nista osim logo-a igre sa velikim 6 pa cemo u sledecih 3-4 godine cekati i gledati kako hajpuju i spojluju igru istovremeno. Tako je bilo sa peticom.

MGS5 je po meni cista naucna fantastika, yeah right. Radilo se sve vreme na Peace Walkeru, radi se i dalje na Rising-u a oni ce izmedju toga da naprave nesto sto ima veze sa peticom he he.

Zanimljiv mi je i Batman AA 2, cisto da vidim kakve sve stvari mogu da unaprede jer je i prva igra jako solidna iako ne bas savrsena.

Jedva cekam da vidim nesto vise od Last Guardiana naravno.

@G@W

Ovaj Shoot je mislim vec i prikazan na GDC-u i po meni je nista posebno, igra koja samo sluzi da predstavi Move.

Driver mi deluje interesantno, mada samo ako ima bar malo ozbiljniju fiziku voznje, ako je kao neki split second, blur, need for speed onda me ne zanima.

Cudi me da nema infamous 2 na listi, upravo sam procitao i pogledao skenove iz gameinformera i meni se ono zaista svidja. Novi, mnogo zanimljiviji i raskosniji grad u stilu New Orleansa (ima i mocvare), novi izgled glavnog junaka koji mi nije los u odnosu na genericki izgled iz prve igre, nove moci, 2 totalno razlicita zavrsetka igre u zavisnosti kakvi se izbori prave, kompleksniji karma sistem u odnosu na jednostavnu dobro/lose mehaniku iz prve igre, moguci online mod, prave cinematic scene u odnosu na stripske (mada ce se i one koristiti) bolja tehnologija koju ce gurati (vise kola, pesaka na ulici, osvetljenje, animacije, kamera, itd) Od svih igara za PS3 ova mi je trenutno prva na listi koju iscekujem.

Mozda je trenutak da neko napravi temu za inF2, Ragnarok :)?

Poslednja izmena:
Zao mi je eufrat-e, vise preferiram predragov predlog! :D

Kakva glupost izgleda ovaj Rising! M$ resio da syebe jos jedan serijal! Grrrr !!
Inace ko je dao ovom liku sa kraja konferencije da se pojavi tu treba ga kaznjavati najsurovije! Lik nije ni za niskobudzetne komedije.
Natal je sjajan, evo vec radim 3 preordera! :D

Ladno su dali svima u publici free Xbox Sl(j)im. Koji ocajnicki potez! :d

Poslednja izmena:
MS konferencija - najgora u istoriji gejminga.

Nazad
Vrh Dno