Dobar dan, Zena sam, imam 65 godina, i nekako se snalazim na netu. Posto mi se desilo problem, ne mogu da kazem da najbolje. Imam registrovanu fijoku na euprava Srbija, i posto su mi slali obavestenje da mi je istekla biometrijska licna karta, napravila sam termin preko sajta za 9.06.2026. u devet i petnaest. Videla sam da ima mogucnost za placanje, probam preko Visa, ne ide. Dina kartica, ne ide. Kad je stigao vreme za termin, ja odem u SUP trazim upatnicu i odem na postu pa uplatim. Gotovinom. Stignem kuci, vidim na online bankarstvo da i preko aplikacije uspelo placanje, odbijeno mi je sa ziro racuna. Citam dalje, sta se moze ciniti, treba predati molbu za povracaj sredstava u ispostavi Trezor-a. Uzmem izvod iz banke, da je uplaceno, fotokopiram postansku uplatnicu i ulazem zalbu, da mi je duplirana uplata. Oni to posalju u Suboticu, gde pripada ispostava Trezora Backa Topola. Za nekoliiko dana zovu me telefonom, da ne moze da pronadje uplatnicu, i to potvrde i sluzbeno dopisom, resenjem, da je moja tvrdnnja da je duplirana uplata neoshovana (jer ona ne moze da pronadje uplatu.. )bez obzira na moje dokaze koje su prilozene crno na belo da je uplaceno. Molim vas ako ima neko nesto pametno da mi savetuje bila bi zahvalna