- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Čekaj, kako imaš obaveštenja?🤔 Preko mejla ili...?
Preko mail, a od marta ove godine i na Viber.
Od 2024. su prestale da stižu SMS.
Čekaj, kako imaš obaveštenja?🤔 Preko mejla ili...?
Meni na mail nije stiglo za porez, kevi stiglo. Nisi jedini.Meni apsolutno nigde nije stiglo. Kad stigne za porez stigne mi mejl...
Ima mogućnost nego Slavica ne radi ove nedelje, a niko drugi ne zna gde se uključuje kompjuterŽivimo u dvadeset prvom i po veku , da parafraziram Patka Daču, a Privredna komora nema mogućnost da pošalje email?
Pre par minuta zvoni telefon.
Dobar dan, Privredna komora ovde, da li ste dobili opomenu za neplaćanje doprinosa Privrednoj komori?
Kako ste poslali?
Poštom - zakonska obaveza
Nije stiglo ništa. pošaljite na email, imate registrovan email
Nemamo mogućnost za to, samo poštom ili telefonom da vam izdiktiram podatke za plaćanje....
Živimo u dvadeset prvom i po veku , da parafraziram Patka Daču, a Privredna komora nema mogućnost da pošalje email?
Kliknem preuzmi na ovom, drugom koraku, ali se ništa ne dešavaKada pređeš "prvi" korak gde potvrđuješ svoje podatke, na sledećoj stranici imaš da biraš koji izvod ti treba kao i da uneseš JMBG osobe... Potvrdiš sa "Preuzmite podatke" i "povući će" podatke od deteta...
Pogledajte prilog 538367
PS. preduhitrio si me 🙂
Tako da je to tô, prijavi se na njihove naloge, pa piši preko kontakt forme da želiš deaktivaciju. Možda bi mogao i običaj mejl, ali ovo je podjednako komforno.Да, могућа је деактивација (гашење) Вашег налога, али то врши корисничка подршка. Потребно је да их контактирате преко контакт форме на порталу еУправа и затражите деактивацију; након тога еСандуче постаје привремено недоступно.
Ne, ako imaš nalog na euprava, sva epošta ti tu stiže.Jel treba da aktiviram da bi imao pristup ePoštar ili je dovoljno što imam nalog i eSanduče, nije mi baš jasno sve iz ovih vesti što su okačili
Da, ako imaš pristup internetu možeš da pristupiš i sa Marsa😃Da li je e-upravi moguce pristupiti iz inostranstva? Pretpostavljam da jeste ali da potvrdim.
Zamišljam situaciju gde mi promakne poresko rešenje, jer su mi razne kompanije zatrpale eSanduče (ne)željenom poštom.Jel treba da aktiviram da bi imao pristup ePoštar ili je dovoljno što imam nalog i eSanduče, nije mi baš jasno sve iz ovih vesti što su okačili
^ vi to za pravna lica?
Upućuje, dakle, na istu proceduru koju sam naveo, a koja izgleda da više ne funkcioniše. Ali opet, daje alternativu u vidu kontakta sa podrškom, pa je i to opcija, jelte.Корисничко име на Порталу еУправа/еИД је Ваша адреса е-поште, па се мења тако што измените адресу е-поште у подешавањима налога (за то је потребна пријава вишим нивоом — преко ConsentID мобилне апликације или квалификованог електронског сертификата). Након измене обавезна је верификација нове е-поште, иначе промена неће важити. Ако немате ConsentID ни квалификовани сертификат, потребно је да контактирате подршку преко https://euprava.gov.rs/kontakt.
Ćaletu su prošli mesec poslali poštom u jednoj koverti rešenja za porez na imovinu za 2021, 2022, 2023, 2024 i 2025 godinu za stavku "garaže i pomoćni objekti" za adresu kuće pokojnog dede koja je još 2020. na ostavinskoj raspravi pripala mom ćaletu i tad odmah prevedena na njegovo ime.Pre 15 dana, noću u 1 opomena, stigao taj kvartalni za uplatu. Znači popisivanje imovine, ludila ako u roku od 5 dana ne platim 1415 din...
Da, valjda je 5 godina zastara.Imao sam situaciju da sam kupio stan, a to nije bilo prijavljeno u lokalnom porezu. Kada sam posle 10 godina isao da ga prijavim, naplatili su mi 5 godina unazad.
Da da tako je.Da, valjda je 5 godina zastara.
Nakon kupovine je, pretpostavljam, plaćen porez na prenos apsolutnih prava, ali nije naplaćivan porez na imovinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari