Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Pre par minuta zvoni telefon.
Dobar dan, Privredna komora ovde, da li ste dobili opomenu za neplaćanje doprinosa Privrednoj komori?
Kako ste poslali?
Poštom - zakonska obaveza
Nije stiglo ništa. pošaljite na email, imate registrovan email
Nemamo mogućnost za to, samo poštom ili telefonom da vam izdiktiram podatke za plaćanje....

Živimo u dvadeset prvom i po veku , da parafraziram Patka Daču, a Privredna komora nema mogućnost da pošalje email?

Na stranu to što recimo dosta "obične" pošte nestaje bez razloga. Ja na svojoj adresi nisam primio minimum tri dokumenta za koje znam da su poslati. Samo stižu računi, reklame i kurirske isporuke.

Živimo u dvadeset prvom i po veku , da parafraziram Patka Daču, a Privredna komora nema mogućnost da pošalje email?
Ima mogućnost nego Slavica ne radi ove nedelje, a niko drugi ne zna gde se uključuje kompjuter
Kakva privreda takva i Komora

Logično, Slavica ne radi, isključila računar, a šifra je velkoM
Radim u firmi koja je osnovana 1959, nalazimo se u zgradi u samom centru grada, pored same opštine i onda se vrati brz pošta jer poštar nije nikoga našao na adresi...

Pre par minuta zvoni telefon.
Dobar dan, Privredna komora ovde, da li ste dobili opomenu za neplaćanje doprinosa Privrednoj komori?
Kako ste poslali?
Poštom - zakonska obaveza
Nije stiglo ništa. pošaljite na email, imate registrovan email
Nemamo mogućnost za to, samo poštom ili telefonom da vam izdiktiram podatke za plaćanje....

Nemam pojma kako nam stižu rešenja ili računi, šta već šalju, ali nas redovno zatrpavaju mailovima za pozive na neke seminare, webinare, sastanke sekcije uvoznika...tako da im mail baš dobro funkcioniše. Osim što recimo za ovu sekciju sva imena budu u To: polju, pa kada krenu odgovori sa reply to all, odlepim...

Isto o kod mene. U podešavanjima za e sanduče postoji deo za notifikacije mada kod mene je sve po defaultu bilo uključeno

Nazad
Vrh Dno