To je extra, zna li neko da li u BG prozivaju zakazane negde na nekoj opštini?U NS je posebna kancelarija za zakazane termine i prozivaju se zakazani
Prozivaju kao kad odes kod doktora, prednost imaju zakazani, a oni koji nemaju zakazano upadnu ako se neko ne pojavi ili kad rese sve ove koji imaju zakazano. Jedino panduri ulaze preko reda i imaju prednost.Kada se zakaže termin preko e-uprave, kako to tačno funkcioniše kada dođete u MUP u zakazano vreme? Da li se javljate nekome ili oni prozivaju? Pitam jer vidim danas da je u Zemunu baš gužva, da sam imao termin u 18h morao bih da preskočim barem 10 ljudi koji čekaju ispred kancelarije za lk.
meni je stigao u esanduče.Да ли неко стигао рачун за Инфостан у eSanduče?
I meni se slično dogodilo. Kod mene je iskočio zeleni prozor sa obaveštenjem da je id uspešno obnovljen, nikakav kod nisam dobio. U ConsentId i dalje stoji kraj marta kao datum isteka. Kada krenem da se logujem dobijem informaciju da nemam aktivnu ConsentId aplikaciju :-(Dobijam mejl o isticanju parametara za ConsentID za mesec dana i traženo mi je da što pre obnovim parametre na sajtu. Logujem se regularno prateći uputstvo, idem na Obnovi, generiše mi se novi kod i aplikacija na iOS konstantno izbacuje da je pogrešna lozinka. Ne radi ni automatsko unošenje QR kodom, piše da nije dozvoljeno. Da li je još neko imao ovaj problem? Pisao sam podršci, ali se bojim da opet ne dobijem neke generičke odgovore. I sada kada probam da se ulogujem preko ConsentID-a, izlazi mi da nemam aktivnu mobilnu aplikaciju ConsentID, iako stari parametar u suštini nije još ni istekao i stoji da je aktivan
verovatno je mislio na Upravu za trezorNisam znao da Uprava prihoda daje parametre za ConsentID.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari