20.01.2025.
Objavljena je nova verzija midlvera za ličnu kartu - TrustEdgeID (ver. 2.2.9.4)
Da bi mogao da se prijaviš na portal ePorezi koristeći SmartBox aplikaciju na OSX mora i sertifikaciono telo da ima podršku za taj operativni sistem. MUP (za sada) to nema, siguran sam da PKS ima podršku, za ostala sertifkaciona tela možeš proveriti. Ista priča je i za Linux, koliko mi je poznato podršku ima PTT.Da li je neko već uspeo da očita ličnu kartu sa Smartbox aplikacijom za OSX ?
Ima na eporezi aplikacija, međutim meni ne uspeva na M3 laptopu .... pa reko možda samo meni ne ide.
Покушавам преко телефона, на рачунару ради. Пре два месеца сам узео нови телефон, сигурно је до неких "дозвола" јер ми често тражи дозволу да приступи сликама кад треба да пошаљем неку слику.Ne znam, kod mene logovanje preko ConsentID i preko LK poslednjih par dana radi kako treba.
Kako pokušavaš da se loguješ? Da ti nije istekao ConsentID, ako preko njega ideš?
Pozdrav
Захтев могу поднети корисници пријављени електронским сертификатом.
На Бежаниској коси је мања гужва.Ima li gužve za pasoše/LK na Novom Beogradu? Išao bih već sutra... Hvala!
izvinjavam se za offtopic..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari