- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Odgovorio sam u kontekstu da ima ograničenja kad se pokrene usluga za vozačku dozvolu.@uji nisam razumeo šta si napisao. Ima opcija zakazivanja termina za vozačku ili nema?
prijavljen sam kao osnovni nivo@Bokan Da li si se prijavljen kao visoki nivoa pouzdanosti ili ne? Možda je to problem, ako si se prijavio samo korisničkim imenom i lozinkom.
@Bokan Da li si se prijavljen kao visoki nivoa pouzdanosti ili ne? Možda je to problem, ako si se prijavio samo korisničkim imenom i lozinkom.
Ulogujes se sa svojim username i sifrom, nema veze koji si nivo, nadjes produzavanje licne karte i zakazes termin gde treba, posle toga kreiras uplatnicu, ja sam je platio skeniranjem IPS koda koji je na toj uplatnici kad kreiras. OBAVEZNO kopiraj na papir tu kreiranu uplatnicu i priznanicu od banke da si uplatio i to im das kad odes u MUP da produzis.
Pa jel imas nalog? Da li si ulogovan?Pogledajte prilog 478185ovo pise kad kliknem na pokreni uslugu , ne eadi mi esanduce takodje
Ja sam odradio dok sam bio ulogovan i idi preko desktopa ili laptopa, nemoj preko mob.. Ides na ovaj link :
Gde pokušavaš da se uloguješ, da li uneseš PIN pa dalje ne ide ili nema notifikacije?Je l još nekom pravi problem logovanje preko consentid? Danima neće. Još poništio i ponovo aktivirao ConsentID. A preko lične normalno radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari