Evo da odgovorim na svoje pitanje - zahtev za novu vozačku dozvolu sam napravio 15. jula, danas (21. jul) je stigla poštom. Nije lošeDa li je neko u skorije vreme preko E-Uprave naručivao novu vozačku dozvolu? Koliko se otprilike čeka da stigne?
Jesi li imao troskove dostave?Evo da odgovorim na svoje pitanje - zahtev za novu vozačku dozvolu sam napravio 15. jula, danas (21. jul) je stigla poštom. Nije loše![]()
Koliko je meni poznato nije moguce, jer je sama app napravljena da bude za 1 nalog tj. 1 covek - 1 nalogПоздрав.
Зна ли неко, могу ли се у овој новој ConsentID 3.0 верзији апликације користити два налога?
Конкретно, свој налог имам, али бих додао и очев.
Тренутно је очев налог у апликацији на другом телефону, али би лакше било да су оба налога на истом телефону у истој апликацији.
Dobijam istu grešku. Svakako sam kontaktirao podršku euprave pa ćemo videti
https://mupservisi.euprava.gov.rs/DocumentExpiryReminderService
https://mupservisi.euprava.gov.rs/
Prosledio sam im tvoji odogovr, hvala@Chernobyl Pa možeš da im pišeš i preneseš tu informaciju![]()
![]()
Da je problem kod njih na serveru a ne cookies kod korisnika u Chrome i pokojnom IEx
![]()
To je jasno na 10 godina ako je izdata produžava se bez novog uverenja do 65 godina. Međutim ispade da zbog potencijalnog slikanja sa naočarima ne može da se samo produži online tj naruči nova već mora lično da se podnese zahtev.Ja nosim naocare i nisam ni jednom morao da vadim lekarsko uv. kad sam produzavao vozacku.
Mada je @Mare pitao za sliku sa nocarama ili bez, koliko znam ukoliko nosis naocare za vozacku treba da ih imas na slici. Ako ih imas na staroj vozackoj ne vidim problem da se samo produzi vozacka elektronski, pogotovu sto je produzavaju na 10 godina, sto znaci da si jos uvek mlad..
Pre mesec dana sam produzio vozacku i nisu me trazili da se ponovo slikam. Iskoristili su staru sliku, mada je bilo "ajd neka prodje sad ovako" jer je slika radjena pre 10-ak godina.
Ukoliko se dosta razlikuje slika i "realno stanje" onda traze ponovno slikanje, tako su mi rekli na salteru.
Za LK su insistirali da skinem naocare kad su me slikali.
Hvala puno, sačuvao si me nerviranja. Ne znam jel sam jedini koji sam se mučio sa ovim, ali možda bi ovo trebalo pinovati u uvodni postImaš dva sertifikata, jedan je za potpis, drugi za logovanje, ako u Chrome-u klikneš na prvi prilikom logavanja, izbaciće ovu grešku (jer je za potpis), na drugi neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari