Ja sam se juce registrovala molim da mi pomognete gde da nadjem odgovore, molim Vas
Ako hoces mozes i da popunis zahtev i samo da te bukvalno obradeTreba ovih dana da zakežem promenu lične karte. Da li se može istovremeno zakazati i izdravanje kvalifikovanog eletronskog potpisa?
http://crl.mup.gov.rs/Zahtev_izdavanje.pdf
Šta ti je to “stroke”?Pre oko pola godine sam komšiji pomagao i gledali smo gde je i kada bio zaposlen (prijavljen), gde se i kada lečio, koje lekove je podizao, poreze neke...
Sada to ne mogu da nađem (poreze sam uspeo), jel to onemogućeno, ili sam imao blagi stroke 🤔😂
Ako nisi napravila Backup ID, samo Pošta ponovo po nove parametre.Da li neko zna kako se dobija novi PIN za ConsentID? Stari sam zaboravila..
Imao sam isti problem nedavno.Da li neko zna kako se dobija novi PIN za ConsentID? Stari sam zaboravila..
Elwktronski sertifikat I digitalni potpis, jesu to razlicite tvari?
Proradilo...Posle dužeg vremena probao da se logujem na E-upravu, ali mi ConsentID app prijavljuje grešku!?
Da li je trenutno sve ok, da li je nešto problem kod mene?
Ne treba ti potvrda, vide oni u sistemu uplatu ako je prošla. Samo u pozivu na broj mora da bude tvoj matični.Pozdrav svima,
Preko sajta e-placanje sam malopre uplatio izradu licne karte, koriscenjem platne kartice. Prilikom placanja je bila neka tehnicka greska sa njihove strane, te me nakon unosa podataka sa kartice nije vratio na stranicu e-placanja. Tamo se navodi da je usluga placena, ali ne mogu da dobijem nikakvu potvrdu koju bih odneo u MUP. Naveo sam e-mail na koji je trebalo da stigne potvrda, medjutim nije stiglo nista.
Kako da resim ovo, jel se desavalo nekome?
Meni se isto desilo u subotu, platio i cekao da me vrati na stranicu nakon placanja i cvrc. nisam dobio mail, pare skinute, pretpostavio sam posto je bilo 2 nocu da im mzoda sistem radi neki backup, medjutim vidim da im sistem ne radi kako treba.Pozdrav svima,
Preko sajta e-placanje sam malopre uplatio izradu licne karte, koriscenjem platne kartice. Prilikom placanja je bila neka tehnicka greska sa njihove strane, te me nakon unosa podataka sa kartice nije vratio na stranicu e-placanja. Tamo se navodi da je usluga placena, ali ne mogu da dobijem nikakvu potvrdu koju bih odneo u MUP. Naveo sam e-mail na koji je trebalo da stigne potvrda, medjutim nije stiglo nista.
Kako da resim ovo, jel se desavalo nekome?
Da to je pitanje. Oba androida su na polsednjoj 13 verziji, oba samsung. Selektujem file i stisnem done, ali on se samo vrati na prethodnu stranu, kao da ga nije odabrao i ne traći pass nigde, Onda je jedina opciaj da ga opet odaberem i tako u krug...Pa pitanje je da li radi backup & restore između različitih verzija ConsentId app? A moguće da i u file chooser-u koji ti otvara ne selektuješ lepo zip fajl koji da importuje. Ako ti nije ni tražio password za restore onda je verovatno to, da nisi uspešno ni selektovao i izabrao zip fajl.
Da li ti novi telefon ima Android 11, 12... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari