Onda bi na ona telefona trebala da bude ista verzija ConsentId aplikacije, v3.0.29, pa nije do toga.Oba androida su na polsednjoj 13 verziji,
Uspeo, pomogli ste, bilo je izgleda do file menadzera kojim biras zip. Po difoltu mi je bio google file, pa kad sam prebacio na samsungov, prošlo je sve. HvalaOnda bi na ona telefona trebala da bude ista verzija ConsentId aplikacije, v3.0.29, pa nije do toga.
Verovatno neki gremlini oko pristupa zip fajlu zbog Android verzije. Ja nemam telefon sa Android 11+ da testiram...
27.07. sam tražio zdravstvenu za sina, staru zagubio... Platio odmah, sve prošlo a tek 08.08. mi piše, na e-upravi, da je uzeto u rad. Do danas ništa nije stiglo, a za rok im piše 60 dana?!?!?!Ja sam im platio 594 dinara za zdravstvenu. Prvo je 3 dana u bančinoj aplikaciji stajalo - rezervisana sredstva. Posle toga - ništa. Nema toga u transakcijama, a sredstva skinuta. Preko eUprave ne vidim status, čekam...
Promasila si temuRazmisljala sam da otvorim preduzetnicku agenciju na odredjeno vreme, da li je to moguce? I ako Bude potrebno da li neko zna kako se zatvara preduzetnik pravno lice? Koji su koraci? Hvala
Meni je stigla 25-i danZa koliko dana vam je stigla vozačka adresa nakon podnošenja zahteva za zamenu? Meni ističe 1. oktobra, pa da ukalkulišem kad da podnesem zahtev.
Ne može da ti izbaci obračun ako ne ispunjavaš uslov. Probaj da označiš invalidsku sa potpunim gubitkom radne sposobnosti i tu će ti izbaciti cifru.jel radi nekome e kalkulator
piše mi koliko imam staža ali mi ne piše obračun penzije, da li se to obračunava samo kada si pred penzijom ili kako
i ne oglašavam se, ali kada ne znamNajverovatnije je @uji, uobičajeno, u pravu 😃 Ako slučajno nije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari