Chernobyl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2014
- Poena
- 275
Radice ti sigurno, samo koristi incognito i miran siPrihvati tako. Hvala ! Još samo i da mi na PCu tako proradi.
Radice ti sigurno, samo koristi incognito i miran siPrihvati tako. Hvala ! Još samo i da mi na PCu tako proradi.
A zašto onda i za taj cloud potpis pišu da je kvalifikovani na sajtu EID i da su i oni novi izdavaoci kvalifikovanog sertifikata? Mislim da poreska i apr samo moraju da se integrišu da rade sa tim i da će moći, svaki put kad potpisuješ zahtev izvadiš telefon u consentu potvrdiš potpis i to je to.Јесте то то али од државних органа ти готово нико не признаје тај потпис тј ниједан документ не можеш да потпишеш тако а да то буде прихваћено. За Пореску и АПР мора потпис КЕС-ом. Једина ствар за коју служи потпис у клауду је лакше логовање на еУправу, е Аграр и налог на АПР…
Koliko je meni poznato Poreska uprava je prihvatila sertifkat koji izdaje Kancelarija za infomacione tehnologije za deo portala koji se odnosi na podnošenje prijava za frilensere, korisnik se može prijavite preko EID portala i podneti poresku prijavu.A zašto onda i za taj cloud potpis pišu da je kvalifikovani na sajtu EID i da su i oni novi izdavaoci kvalifikovanog sertifikata? Mislim da poreska i apr samo moraju da se integrišu da rade sa tim i da će moći, svaki put kad potpisuješ zahtev izvadiš telefon u consentu potvrdiš potpis i to je to.
To mi je super jer ću moći da se potpisujem sa mobilnog i MacOSa.
Nakon što sam uvezao njihov root cert u trusted i uvezao intermediary sign, prepoznaje mi i Adobe kao valjan potpis.
Joj,ja u cetvrtak podneo zahtev,zar je moguce da nista ne radi….Pre tačno mesec dana pdneo sam zahtev za zamenu vozačke dozvole preko e - uprave.
Platio sam karticom i odabrao da mi dozvolu dostave poštom.
Od tada mi stoji status: Prihvaćen na portalu i prosleđen mup-u.
Kome da se obratim?
LK ističe za dve godine, ali mi sertifikat ističe za 15 dana. Šta je najboje uraditi, da li bi uopšte hteli da mi izdaju novu LK sada?
Ako uzimam samo novi sertifikat (koji verovatno važi samo koliko i LK), da li moram da zakažem termin u MUP?
Hvala!
Ako ti je Lična karta izdata 2015.godine onda možeš da produžiš važnost sertifkata, u tvom slučaju će on bati aktivan do isteka roka važnosti Lične karte.LK ističe za dve godine, ali mi sertifikat ističe za 15 dana. Šta je najboje uraditi, da li bi uopšte hteli da mi izdaju novu LK sada?
Ako uzimam samo novi sertifikat (koji verovatno važi samo koliko i LK), da li moram da zakažem termin u MUP?
Hvala!
ConsentID je vezan za nalog eUprave, nema nikakve veze sa LKOk, hvala obojici, onda idem za novi sertifikat, u ovom momentu. Da li promena sertifikata podrazumeva da moram nešto da menjam i za ConsentID?
NBGD, podneo zahtev 10.07 uvece oko 21h i online platio dazbine.Da li je neko u skorije vreme preko E-Uprave naručivao novu vozačku dozvolu? Koliko se otprilike čeka da stigne?
Proveri nivo pristupa koji imas, jer mozda si se greskom prijavio na nizi nivo pristupa.Da li su nešto menjali po pitanju dostupnih podataka uz consent id? Znam kada sam ga prvi put koristio, svašta je bilo, i kad sam bio kod lekara, dijagnoza, onda katastar, radni staž... Sad to nigde ne pronalazim!
Možda mora na računaru, na mobilnom uopšte ne prikazuje meni sa leve strane.Kad se uloguješ gore desno imaš svoje ime i prezime i strelicu - kad klikneš na strelicu imaš Moji podaci. Tu se nalazi ono što tražiš.
![]()
Važi logika da skinu sliku sa pasoša, to su uradili mojoj ženi koja je bila u istoj situaciji.Da li je moguce produziti vozacku online ukoliko mi je licna starija od 5 godina? Procitao sam uslov da slika sa licne karte ne bude starija od 5 godina. Pasos mi je recimo mladji od 5 godina, ali pretpostavljam da kod njih logika ne vazi da mi skinu sliku s pasosa?
Корисник захтева обнављање сертификата у случају да је истекао рок важности сертификата или је до истека рока важности сертификата остало шест месеци или мање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari