Nasao sam F verziju.Ovaj koji nema kutiju se pokazao bolje od onog drugog mada ne znam hoces li ga naci. Ja ovo uzimam od firme koja nam isporucuje i termalne stampace
Taj radi bez problema imam ga i ja cak ne treba ni driver sa diska vec radi out of box i celik i eporezi ostalo nisam testirao inace odma cita sertifikat.Ova prva radi dobro, slao sam link i ja i ostali, evo opet.
US $4.83 49%OFF | X01 USB Smart Card Reader For Bank Card IC/ID EMV card Reader High Quality for Windows 7 8 10 Linux OS USB-CCID ISO 7816
![]()
Iso Smart Card Reader - X01 Usb Smart Card Reader Bank Ic/id Emv High Quality - Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Edit: 4,83 piše da je kod mene, zanemarite cenu od 6$ koja piše na linku
Može, ali oni koji imaju ograničenje, npr sočiva ili naočari ne mogu, oni moraju sa lekarskim u stanicu milicijeMolim te javi kad završiš sve, u septembru mi ističe vozačka, pa bih voleo da znam.
Može da se plati svim načinima plaćanja koje nude na sajtu, nakon što uplatiš online, čim proknjiže imaćeš uplatu vidljivu na eupravi. Bezobrazni su i za plaćanja karticama naplaćuju provizije, tako da i treba plaćati preko online bankinga.
Mislim da se sve vozacke koje isticu mogu slati na adresu ako imate nalog na eUpravi, i da se uplata moze uraditi karticom na njihovom sajtu. Mobi banka salje one potpisane potvrde, ali kod mene u ovoj komunistickoj PU nema teorije da bi prihvatili jer nemaju pojma da to moze (mali grad je u pitanju) i oni samo znaju za ovu klasicnu uplatnicu - tako da ne znam. Jedino probna vozacka mora licno (pre dva meseca sam vadila), i ako je doslo do promene u vidu/sluhu pa hocete to da se zavede onda se nosi novo lekarsko licno i to mora da se registruje tj da vas slikaju sa naocarima, ili napisu da morate da nosite slusni aparat tokom voznje (nisam sad sigurna kako to ide).
Odlicno, znaci moze sa mbanking-om postanske stedionice, a oni proslede uplatu i zahtev..?
Ostaje mi da odnesem staru vozacku i LK na uvid.
Sta je dezinformacija? U mojoj PU ne prihvataju dokaz o uplati iz Mobi banke generisan na aplikaciji, poslat na mail i slicno vec iskljucivo samo fizicki dokaz o uplati u oblku uplatnice? Nesto sasvim drugo je ako se placa direktno na sajtu eUprave, tad ne treba prilagati nikakav dokaz o uplati ako idete licno u PU.Sistem uplata na eupravi funkcioniše tako da oni elektronski registruju uplate i obaveštavaju MUP da je plaćeno istovremeno im prosleđujući zahtev, nikakva druga obaveštenja i dokazi o uplatama, potvrde i sl se ne dostavljaju policiji. Nemojte širiti dezinformacije.
Koja PU je u pitanju?Sta je dezinformacija? U mojoj PU ne prihvataju dokaz o uplati iz Mobi banke generisan na aplikaciji, poslat na mail i slicno vec iskljucivo samo fizicki dokaz o uplati u oblku uplatnice? Nesto sasvim drugo je ako se placa direktno na sajtu eUprave, tad ne treba prilagati nikakav dokaz o uplati ako idete licno u PU.
Zar nije lakše sa napravi nalog na eUpravi?
Objedinjeni odgovor....Jesi i polagao umesto njega?
Mogu se generisati uplatnice za plaćanje taksi na eupravi. Ali što kaže kolega, može napraviti i svoj nalog i generisati za sebe sve što mu treba. Ako ima elektronski sertifikat na ličnoj karti, može i ovu, a kasnije i nove vozačke online poručivati preko euprave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari