Radiće ali ovaj ispravljač nije nekog kvaliteta.Sa postarinom od 500din to je 2900.
Edit: na kp 2780din
Hoce li raditi sa ovim drugim pojacivacem ako resim nju da uzmem?
Radiće ali ovaj ispravljač nije nekog kvaliteta.Sa postarinom od 500din to je 2900.
Edit: na kp 2780din
Hoce li raditi sa ovim drugim pojacivacem ako resim nju da uzmem?
Ima neko iskustva sa ovom?
![]()
ANTENA SOBNA DVB-T2 48dB 5G LTE AXIL - Antenika d.o.o.
ANTENA SOBNA DVB-T2 48dB 5G LTE AXIL AN0268G5. Frekventni opseg: VHF 174-230MHz / UHF 470-694MHz.Pojačanje: 26dB (VHF) i 48dB (UHF).antenika.rs
antenika.rs
Ja imam ovu u vikendici na brdu u Bosni, stoji u Sobi i vata sto HR, sto Bosanske, sto Srb kanale. Odlicna antenica.20 километара (отприлике) ваздушне линије је хватала Црвени чот репетитор из собе са дебелим зидовима. Било је некада прекида када је лоше време, али не често. Ако је теби ближи онда си на коњу.![]()
ANTENA SOBNA LOG+POJAČAVAČ AXIL - Antenika d.o.o.
Jedina sobna antena koja sa sigurnošću može kvalitetno da radi u uslovima unutar kuće ili stana! Konstrukcije poput standardne logaritamske antene sa proračunatim pojačanjem, usmerenjem i dobiti. U ovom modelu je integrisan i niskošumni pojačavač 20dB koji se napaja preko DVB-T2 risivera.antenika.rs
Не знам да ли је има на стању, али пробај на КП или негде другде.
Meni je ukljucena u risiver. Na risiveru kad stavim napajanje antene na ON ili OFF isti mu djavo, isti signal, tako da ne znam jel ti taj info ista znaci.Pa koliko vidim na sajtu je nema a i ja nemam struju iz tv za napajanje.
RTV1 i RTV2 se emituju sa predajnika Crveni Čot na kanalu 30.Interesantno je da sam na onu malu sobnu antenu od 1e sa Aex (ona sa jednom zicom,kao na aparatima za sokove i kafu) prikljucenu na neki usb punjac za antenu od 1.5 e takodje sa AEx ,,navatao",sve kanale sa Crnog vrha,plus RtV 1 i Rtv2 ( ne znam odakle) kao i kanale iz istocne Srbije (Zajecar,Timok....). Lokacija Velika Plana,prizemna kuca,tv tcl v6c.
A da nisi ti kriminalan? To je BESPLATNO. Kako je ljudima koji placaju IRIS, A1, Yettel.. da bi imali te kanale a ti ih imas besplatno? Pa nadam se da ce sto pre da zakljucaju samo zbog takvih kao sto si ti. Ako ti se ne svidja besplatno imas opciju plati kvalitetnije. Da li je moguce da vam bas nista ne valja? Ljudi koji i dalje gledaju kanale preko antena i resivera su stariji ljudi kojima nije bitno da li ce da gledaju u 2K, 4K ili sa 850kbps. U svakom trenutku mozes da odes do neke poslovice i uzmes sta ti odgovara, ne tera te niko nista. Evo na mom 40" za mog starog je sasvim zadovoljavajuce, ne zali se, naprotiv, do sad nije imao Arene recimo, sad ima i super mu.Ono je kriminalno, pustih juče na mom 43" TVu slika se raspada, zvuk ništa bolji.
Video bitrate je oko 850kbps a audio 112kbps mp2...
To su ispravljači za napajanje pojačivača, mogu da završe posao ali nije neki kvalitet.Gledam pojacivac za gembird i oni preporucuju ovaj
mada je ovaj identican sem montaze kabla za koji mislim da je kvalitetnija jer kod gornjeg zna da se odlemi plocica zbog samog srafljenja na njoj.![]()
NPA-AC42 * Gembird punjac 12v/0.1A za pojacalo antene (179)
Napajanje Adapter za antenska pojacala GMB-003, V2.0, ANT-408 sa antenskim konektorom (bez F-Konektora) 12V / 100mAwww.stamteh.rs
Inace kanali otkljucani i u Pirotu.![]()
NPA-AC41* Gembird punjac 12v/0.1A za pojacalo antene GMB-003, V2.0 ANT-408 sa F-coax (189)
napajanje Adapter za antenska pojacala GMB-003, V2.0, ANT-408 sa F-coax 12V / 100mAwww.stamteh.rs
Пре ће да буде да у Великој Плани хвата Вршац на 31. каналу, а источну Србију сигурно хвата са предајника Штубељ на 43. каналу.RTV1 i RTV2 se emituju sa predajnika Crveni Čot na kanalu 30.
Ispravljači iz Antenike i iz Duala.Gembird preporucuje njih.
Imas neku drugu preporuku?
antenika.rs
Da, takav ispravljač.Ovako nesto?
![]()
ISPRAVLJAČ ANTENSKI 12V 300mA 2IZL ANTTRON - Antenika d.o.o.
ISPRAVLJAČ ANTENSKI 12V 300mA 2IZL ANTTRON A006 je visokokvalitetno napajanje pogodno za upotrebu sa spoljašnjim antenskim pajačavačimaantenika.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari