Šta je novo?

DVB-T2

Ima neko iskustva sa ovom?

20 километара (отприлике) ваздушне линије је хватала Црвени чот репетитор из собе са дебелим зидовима. Било је некада прекида када је лоше време, али не често. Ако је теби ближи онда си на коњу.
Не знам да ли је има на стању, али пробај на КП или негде другде.

U ovom modelu je integrisan i niskošumni pojačavač 20dB koji se napaja preko DVB-T2 risivera.

Nemam tu opciju na tesla tv.

Okreni obrni i dalje su ove dve opcije,samo da vidim koja je bolja ali kontam da je spoljna antena bolja,plus ce izaci jeftinije.

20 километара (отприлике) ваздушне линије је хватала Црвени чот репетитор из собе са дебелим зидовима. Било је некада прекида када је лоше време, али не често. Ако је теби ближи онда си на коњу.
Не знам да ли је има на стању, али пробај на КП или негде другде.
Ja imam ovu u vikendici na brdu u Bosni, stoji u Sobi i vata sto HR, sto Bosanske, sto Srb kanale. Odlicna antenica.

Pa koliko vidim na sajtu je nema a i ja nemam struju iz tv za napajanje.
Meni je ukljucena u risiver. Na risiveru kad stavim napajanje antene na ON ili OFF isti mu djavo, isti signal, tako da ne znam jel ti taj info ista znaci.

otkljucani digitalni zemaljski kanali na Avala transponderu? evo gledam, arena sport, pinkovi... o cemu se radi? caste nas? menjaju nesto?

Verovatno trenutno iskljuceno kriptovanje, Arene u sd-u oduvek, ne znam koliki im je bendvit na tom muxu ali je sramota da sport ne ide u hd-u.

30 програма на једном каналу и ти хоћеш хд

Mogli su da pakuju u hevc mozda bi barem na nesto licilo ovo sto sada prodaju je za svaku osudu.
Arene negledljive i uzasnog kvaliteta ili da uzmu dva multiplexa i tako oni raspolazu sa narodnim dobrom.

Nazad
Vrh Dno