Šta je novo?

DVB-T2

Pozdrav , planiram da uzmem antenu plus samo zbog arena..E sada me interesuje da li ce da radi dobro ,slika je ok i to? Probao sam ovaj obican resiver na krovnu antenu i ima odlicna slika i signal , dobro radi i slika je odlicna..Nadam se da ce i antena plus da radi dobro kad budem uzeo. Pozdrav i hvala
Ako ti analogna tv ima dobru sliku, onda samo cepaj.
Analogna tv u 2018-oj... Pa i „ digitalna“ mts i sbb je loša ako nije hd. Jedino ako gledaš na crt tv.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Imam ja Antenu Plus, taj njihov risiver ima dosta bolju sliku od starog Prosto risivera koji sam imao pre njega. Probao sam i neki Vivax... Sve u svemu, mislim da ćeš biti zadovoljan slikom. Ja jesam, na full HD 42”.

Ako ti analogna tv ima dobru sliku, onda samo cepaj.
Analogna tv u 2018-oj... Pa i „ digitalna“ mts i sbb je loša ako nije hd. Jedino ako gledaš na crt tv.

Analogna tv se ne emituje u Srbiji od 2015. god.

Analogna tv se ne emituje u Srbiji od 2015. god.
U pravu si, samo i ti „ digitalni“ kanali su smešnog kvaliteta. Ništa bolji nisu ni analogni kanali u kablovskoj mreži.

Okej hvala vam. Za neki dan uzimam antenu plus pa se nadam da ce sve ok da radi, trebalo bi. Posto sam kacio jedan resiver i lepa slika je bila.

Kod mojih, koji hvataju signal sa Čota, bar jednom dnevno nestanu svi kanali pa se kasnije opet pojave. Isti slučaj i kod komšinice. Da li je to uobičajena pojava?

Такође хватам са Чота, нисам приметио такав проблем. Провери антену, каблове и јачину сигнала.

Sent from Galaxy S8

Хм.. значи комшијини клинци нешто шушумигају по крову...
Хвала :)

Imam problem neki,uzeo sam antenu plus i nasao mi samo 12 kanala..Ali arene nema , ne znam sto..Da li neko zna sta da radim?

37869180_10216654471423425_2102669757370073088_n.jpg

Loše podešena antena, nije dobro usmerena.

To je krovna antena ,na zgradi...Skoro sam povezivao drugi resiver uzeo od druga ,samo da proverim da li mi radi ta antena. I nasao mi kanale i arene samo sto su bile zakljucane..

ugasi standby na risiveru i preskeniraj ponovo i probaj kazu da risiver ima neki bag da ne vidi odma pay kanale.
Pozdrav

Nece , opet isto... Probao sam sada preko sobne antene , nadje mi 27 kanala,ali arene nema.... :( Ce da ispadne da sam dzabe dao 1800 din..

Moram ipak da vratim antenu plus... Nema neki signal ovde gde sam ja , tako je rekao lik sto je bio da vidi u cemu je problem. I da nisam ja jedini koji imam taj problem , tako da mi rekao da vratim...

Da li neko mozda zna preko cega moze jos da se uzme arena paket samo? Ako postoji nesto tako... Pozdrav i hvala.

Moram ipak da vratim antenu plus... Nema neki signal ovde gde sam ja , tako je rekao lik sto je bio da vidi u cemu je problem. I da nisam ja jedini koji imam taj problem , tako da mi rekao da vratim...

Da li neko mozda zna preko cega moze jos da se uzme arena paket samo? Ako postoji nesto tako... Pozdrav i hvala.
Polaris ima paket gde su samo arene.

Kad sklopis ugovor posalju ti montazera, platis i tu uslugu, posle standardno, pretplata ...

RTS 1 i 2 su od danas u HD-u

Tumbali su muxove prosle nedelje napr. sada samo zamena, ne treba skeniranje ponovo.

Не очекујеш ваљда да ће неки филм од пре ххх година да буде у HD или боље? Не знам да ли су заменили опрему у студијима, после тога ће све што буде HD да се тако и преноси.

Očekujem da ozbiljne stanice prelaze na HD emitovanje u trenutku kad mogu da obezbede da makar sve ono što ide uživo ili se snima danas za emitovanje sutra-prekosutra bude u HD-u, što sa RTS-om uopšte nije slučaj. Podnevni dnevnik je npr. išao u SD-u.

Poslednja izmena:
Било би добро да им је опрема у студију замењена али је ипак ОК да неки спортски преноси буду у бољем квалитету него до сада. А знајући њих, очекујем да су врло близу замене опреме.

Takođe očekujem da video koji je izvorno u SD-u ne izgleda gore nego u toj tehnologiji.

Tebi je ovo prihvatljivo?

wEEfRj8.jpg

Novi jutarnji prpogram, koji startuje 8.10. će ći u HD. Najava za isti je snimljenja u HD-
I od svih marketinških kuća su tražili da im se od sada sve reklame šalju isključivo snimljene u HD-u.

Puno ljudi ima uredjaje koji ne podrzavaju AAC pa nemaju zvuk na ova dva kanala. Mene danas zvalo pola familije koji imaju taj problem. Hvala kolegi sa drugog foruma koji mi je objasnio u cemu je problem.

Vrh Dno