Šta je novo?

DVB-T2

4d8249275968addc39b53c184eeda1d3.jpg

Vec radi :D
Fale samo Arena Sport kanali....
Edit: I Nickelodeon i Minimax

Sent from my G620S - powered by Mokee 6.0.1 - using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakav krs i lom :d razumem da ce neko da uzme, kapiram i koja im je ciljna grupa a operator bi mogao da se zove M(a)SN(okosa)Antena :D

Poslednja izmena:
meni to malo nelogicno,pa za 200 din vise ,valjda bolje i samo IPTV osnovni paket...
eno koliko vec sljaka Dvb-T2,samo Pink ima EPG,smesno...

ugradnja ortaka pod izgovorom podizanja cene proširivanjem portfolia pred prodaju. šta tu nije logično? :)

meni to malo nelogicno,pa za 200 din vise ,valjda bolje i samo IPTV osnovni paket...
eno koliko vec sljaka Dvb-T2,samo Pink ima EPG,smesno...

200 dinara manje - Polaris a ponuda mnogo bolja, znam mora sat antena (nama koji imamo nije strasno) ali antena opet mora neka i za ovo pa mora.

Prilično muljav kvalitet slike, naročito na ružičastim kanalima (nije da mi je nešto žao), definitivno previsoka cena za kvalitet ponude - tehnički i sadržajno. Inače nadjoh i rumunske DVB-T2 kanale kad sam pustio skeniranje celog opsega.

Pa dobro ti pinkovi kanali su uglavnom krs i filmove koje pustaju uglavnom su u nekom bangavom AR, a kvalitet slike je kao da gledas na nekom losem video rikorderu :d

Slika na Arenasportovima je OK

meni je kutija jutros našla nekoliko mađarskih kanala, ali se slika brzo pokvarila i nestala.
iz beograda sa logom okrenutom ka severu 107 tv kanala (uključujući i kopije i mađarske) i 10 radijskih (5x2)

znaci, MTS je oformio jos jednog kablovskog operatera, sa bednom ponudom. Jer pazite, ugovor sa MTS Antena se zasniva na 24 meseca, STB za uslugu mozes da kupis jedino u MTS poslovnicama.

Po cemu se to razlikuje od mts IPTV osim sto ne koristis internet protokol za gledanje TV-a nego antenu?

razlikuje se ako nemas Fiksni telefon nema nista od IPTV..ovo zavisis od antene na krovu i nekog od T2 prijemnika....

Evo koliko već godina imam taj pinkov paket kod provajdera, mislim da nisam pogledao 2 filma za sve to vreme. Filmovi su ili teški krš (znači B liga i na dole) ili su toliko stari i toliko puta puštani da su izgubili svaku poentu. Bez problema bi se odrekao kompletnog paketa u zamenu da mi smanje pretplatu...ali ne može...

Pa ja sam zato i otkazao kopernikus kablovsku jer su izbacili dosta kanala a ubacili ovo smeće od pinka i plus povećali pretplatu zbog dodavanja nekih sportskih kanala koje ne gledam..... i ovo isti qrac..... da ima bar kanale ko u osnovnoj ponudi totala ili polarisa pa da se plati toliko.... ovo sve što je preko 200 din mesečno je bacanje para i to neki neupućeni penzioneri ako se prevare da uzmu.....
I polaris je daleko bolja ponuda ne treba ti antena sve ti daju uz nadoknadu od 2500 din a vidim i ovde se plaća približno....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

ja sam otkazao telekomov iptv kad sam čuo da deo moje pretplate ide željku mitroviću.

u jednom trenutku sam radio za firmu koja je radila nešto za pink (u vreme onog lobiste što je kao savetovao mitrovića, a posle overio kod princeze leje na gajbi) pa sam silom prilika upoznao deo te ekipe... i sad kad razmišljam o tome imam potrebu da operem ruke, popijem rakiju ili nešto slično.

<offtopic>
pink je gnojavi hemoroid srbije i ovoj zemlji neće biti bolje dok "to nešto" postoji.
</offtopic>

Danas se pojavila Arenasport 1-5 na TV-u uhvacena pomocu resivera(pise da je zakljcan kanal ali ga ipak pokrene). To nas Arena casti ili sta :D ?

Poslednja izmena:
Deo promo paketa do 31.10. Posle toga se sve to zakljucava.

Jel postoji neko zvanicno obavestenje za arene? Tako su pricali za IPTV da arena ide do kraja godine promocija, pa ostadose!

Ne, ovo je deo Antena TV promocije.

Da li se to emituje sa svih predajnika kao i nacionalni programi?

Realno po toj ceni mogu da uzmu samo ljudi koji nemaju mogucnosti za kablovsku, iptv i slicno ( mada postoji alternativa koliko vidim - Polaris ).

Ovo realno ne bi trebalo da kosta vise od 500 dinara :)

Da, i to ih Arene vade, inace sto rece neko, morali bi nam placati da gledamo :)
Sent from Tunguzija.

Realno po toj ceni mogu da uzmu samo ljudi koji nemaju mogucnosti za kablovsku, iptv i slicno ( mada postoji alternativa koliko vidim - Polaris ).

Hmmm, interesantno zvuči taj Polaris, dobar im je sajt, vidim da se upravo završila promocija besplatnog setupa, sada je opet 2900 din. Kako su ljudi generalno zadovoljni, kakva je slika, jel bolji kvalitet nacionalnih kanala nego kod Ikoma digital (preko dvb-c)?
Koju antenu montiraju, koji prečnik, kakav im je risiver, jel brzo menja kanale... i sl?

Vrh Dno