Šta je novo?

Duke Nukem Forever

Znaci bice i za PC, ima da ga ponarodnjace u rekordnom roku.

Ce ga kupim cim izidje!:d

Ne interesuje me kakva je igra, ja definitivno kupujem original. Samo se nadam da će ga biti u dovoljnim količinama kod nas.

Dok čekamo... i čekamo... Megadeth verzija Duke Nukem muzike. Nisam imao predstavu da su uopšte oni to obradili :guitar:

Morao sam da lupim reply zbog ove muzike. Slušam i gledam avatar koji drži R0B0T0. Robot kao da ide u pohod uz ovu (odličnu) muziku :d

Gearbox odobrio Duke Nukem 3D fan remake.

http://gbxforums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=112564

DukeNextWeb5.jpg

[youtube]bMjJL6SWs_U[/youtube]

Komentar o kampanje.

Duke Nukem Forever is going to be big. [Gaming Collective]: "How big is it?" According to Gearbox president Randy Pitchford, it's going to be three times the size of Modern Warfare 2. What were you expecting, some kind of stupid joke?

Speaking with CVG, Pitchford had this to say about Duke Nukem Forever's imminent release: ""Duke is a big, triple-A title. The campaign is huge. It's probably three times the size of the last Call Of Duty game. And it's great through and through...if you're expecting this to be a fizzle-out, a low budget thing, you're going to be like: 'Holy sh*t! Oh my God! This is no joke!'"

Znaci Fail-ovace... Cim je oni tako hvale - ne valja nista! ;)

Pricam o Forever-u... Nije mi se ni Demo svideo..

A ovaj next-gen projekat mozda i ne bude toliko los...

Samo, trebace im puno vremena sigurno... Mozda izadje kad i Forever..:)

Ih sto si ti...:)

Bolje da imam low expectations pa da se prijatno iznenadim nego da imam high expectations pa da se razocaram kad izadje *****..:D

Dabome, low expectations je prava stvar. :)

Ranije, dok je net bio u Neolitu, nije se ni gledao trailer za igru, jurio gameplay sa poslednjeg GSC-a i slicne stvari, vec izadje igra i onda joj sudis bez ikakvih predrasuda. Sada gotovo vecinu stvari vidis mnogo ranije i smoris se od silnih najava i filmova, tako da dok dodje izlazak igre utisak obicno ode u pogresnom smeru.

fps za konzole, fail

Što fail? :)
Ako igra bude odlična, nema veze što je FPS, relativno lako sam se navikao da igram FPS na Xbox-u 360. :p

fps za konzole, fail
Da, to sam i ja mislio dok nisam naucio da igram na pecurkama i sada uzivam u fps-ovima skoro isto kao sa misonjom ;)

Meni ovaj Djuk mnogo lepo izgleda, malo mi je bezvezna ova misija u ovoj pescanoj pustari, ali osecam da ce generalno biti mnogo kvalitetnog napucavanja i *****avanja. Hail to the king baby :-devil-:

Dabome, low expectations je prava stvar. :)

Ranije, dok je net bio u Neolitu, nije se ni gledao trailer za igru, jurio gameplay sa poslednjeg GSC-a i slicne stvari, vec izadje igra i onda joj sudis bez ikakvih predrasuda. Sada gotovo vecinu stvari vidis mnogo ranije i smoris se od silnih najava i filmova, tako da dok dodje izlazak igre utisak obicno ode u pogresnom smeru.

U potpunosti se slazem sa tobom. Ja slabo pratim trejlere i gameplay video snimke i utisak o igri dajem tek kad je probam. Zato mi se dosta igara svidi iako ih velika vecina igraca napljuje.
Takodje mislim da je problem u nama a ne u igrama. Nismo vise klinci i ne lozimo se na one stvari na koje smo se lozili dok smo bili mladji.

Oficijelno je potvrdjeno DNF ce se pojaviti u prodaji 3. Maja u USA i 6. Maja u ostatku sveta. :) Trailer!
[youtube]1-b78TKZIyw[/youtube]

Finally!

Sto je i poenta. :) Mogli su malo grafu da poboljsaju al nema veze tu su i oldschool Prodigy.

Inace za novi fazon tu je Bulletstorm da se pobrine, videcemo sta ce da bude bolja zezancija, mada ja ocekujem da obe budu do yaya.

Vrh Dno