- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Evo 15 min gameplay-a. 
http://translate.google.com/transla...y-Trailer-von-der-PAX-2010-verfuegbar-770997/
http://translate.google.com/transla...y-Trailer-von-der-PAX-2010-verfuegbar-770997/
Za te extremno male kolicine memorije je meni QEMM bio bolje resenje.![]()
Ne ne ne...Ill rip off your head and shit on your neck![]()
![]()
Da ne davimo više sa dos-om. Smorićemo ovu mladež po forumu koja pojma nema o čemu pričamo.![]()
When Gearbox president Randy Pitchford announced that his company was working on Duke Nukem Forever, it was great news. After all, fans have been patient for more than a decade since the game was first announced. We know that it's due out for a 2011 release, but a few retailers are perhaps inadvertently indicating that we may not have to wait much longer.
Visitors to the game's official site can click links to preorder the game from Amazon and GameStop (Game Informer's parent company). Both companies list a ship date for the game of February 1,2011. It could be a placeholder and/or a coincidence, but it's interesting nonetheless. Why direct people to order the game if such details hadn't at least been discussed between publisher, developer, and retailer?
Siguran sam da će se igra pojaviti mnogo brže nego što to mnogi misle...
Sta je epic fail poslednje decenije?Hahahahah, epic fail poslednje decenije, ako ne i duže :d
Hahahahah, epic fail poslednje decenije, ako ne i duže :d
El me z'ebavate?!?
"Siguran sam da će se igra pojaviti mnogo brže nego što to mnogi misle..."
Mislim.. El pričamo o istoj igri? Ona koju su svi mislili da će se pojaviti prošlog veka?
2K Games je najavio da ce su pakovanju za Borderlands "Game of the Year Edition" naci i kupon za rani pristup Duke Nukem Forever demo-u.Ovo pakovanje krece u prodaju za tacno nedelju dana, a datum izlaska demo-a je nepoznat [verovatno isti ovaj sa PAX sajma].
Svi furaju pricu da ce izaci bukvalno zadnje nedelje 2011, a decko je predpostavljam u tom kontekstu mislio "brze", dakle nesto ranije, sad se nesto spekulise da ce biti u februaru... videcemo. Svi smo se posteno nacekali, i sasvim je ok da uzmu jos koji mesec da sve ispeglaju i upakuju. To ne menja cinjenicu da je igra planirana za 1998, eventualno 1999, ali ima neke cari u tom ludackom razvoju DNF-a (nisam mazohistaEl me z'ebavate?!?
"Siguran sam da će se igra pojaviti mnogo brže nego što to mnogi misle..."
Mislim.. El pričamo o istoj igri? Ona koju su svi mislili da će se pojaviti prošlog veka?
Svi furaju pricu da ce izaci bukvalno zadnje nedelje 2011, a decko je predpostavljam u tom kontekstu mislio "brze", dakle nesto ranije, sad se nesto spekulise da ce biti u februaru... videcemo. Svi smo se posteno nacekali, i sasvim je ok da uzmu jos koji mesec da sve ispeglaju i upakuju. To ne menja cinjenicu da je igra planirana za 1998, eventualno 1999, ali ima neke cari u tom ludackom razvoju DNF-a (nisam mazohista)...
Dok ne vidim zvanicnu najavu od Gearbox-a, nista ne verujem.
Ko je na Steam-u kupio Borderlands, neka proveri cd-key...tu je jos jedan za DNF demo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari