So, does Duke Nukem share any DNA with Gearbox's breakout hit Borderlands? Not really, This demo underlines the Duke Nukem Forever is a traditional first-person shooter that leans heavily on the mythos surrounding the character and his exploits. However, Duke Nukem Forever is not stuck in time. It incorporates genre updates like regenerative health, aim assist, and Call of Duty-style zoom with the left trigger.
Gearbox employed a lot of depth of field effects, which was really aggressive. Lots of elements slam into focus when you concentrate on them, leaving the rest of the screen to blur. This is especially noticeable when you go toe-to-toe with aliens in direct firefights or when raising a scope. Duke Nukem is also bloody as hell, with the red sauce flying everywhere – even from the already dead.
Utisak o samom gejmpleju.
Pobogu sto Borderlands smece??? To je u coopu jedan od najzaraznijih RPG-ova u poslednje vreme.
Sta tek reci o Rage-u koji ce uglavnom da bude kopija Borderlandsa?
Neverovatno dobra igra kada vas četvoro ima, ja nisam mogao oči od monitora da odvojim.
Dok u singleplayeru je nedaj bože, monotono i teže 10x
Vidim ja nesto im sve klizi, znaci PC je u pitanju. Bolje da su pustili ljude da probaju na misu, verovatno je bilo nezgodno.
Ljudi koja ga cekaju sve ovo vreme ce svakako bitiodusevljeni, a sto se ostalih tice, ne verujem da takav lik uopste moze da prodje van devedesetih, duke je stvarno bio deo tog vremena. Nema vise ni takvih filmova. Ali koga obli uvo za one koji ne znaju za Duke-a![]()
Kakvih devedesetih, Duke je parodija na akcione heroje osamdesetih. Nikakve veze Duke sa Srbijom i njenim "devedesetima" nema. Samo nemoj da se vadiš kako nisi mislio na to jer imam senzor za vas koji volite da pričate o stvarima iz "tog vremena". Za nas bi najbolje bilo da se zaborave te stvari zajedničke za sve nas koje potiču iz devedesetih. Ja se sećam samo lepih trenutaka sa porodicom, drugarima i tako to, kakva je bila situacija u društvu bi najradije zaboravio i potisnuo duboko da nije likova koji vole da podsećaju na to vreme i retardiranih klinaca koji se trude da taj period delimično ožive.
Licno, imam neki osecaj da ce bullet da oduva duke-a.
Vidim ja nesto im sve klizi, znaci PC je u pitanju. Bolje da su pustili ljude da probaju na misu, verovatno je bilo nezgodno.
Ljudi koja ga cekaju sve ovo vreme ce svakako bitiodusevljeni, a sto se ostalih tice, ne verujem da takav lik uopste moze da prodje van devedesetih, duke je stvarno bio deo tog vremena. Nema vise ni takvih filmova. Ali koga obli uvo za one koji ne znaju za Duke-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari