- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 720
ivica je napisao(la):Acu da izostavimo on je to radio na winxp64 beta..i koristio 64 bitne regiistre....ili ipak nije

Nista od toga, najnormalniji Win 2000 sa SP4.
ivica je napisao(la):Acu da izostavimo on je to radio na winxp64 beta..i koristio 64 bitne regiistre....ili ipak nije

MSI Neo FISR - VIA K8T800... Ti?testthenext je napisao(la):Uh... Ja imam oko 1:24 na A3000+ @2300, 500MHz vise od tebe. Nesto definitivno onda nije u redu sa mojom masinom. Jos sam merio u safe modu.
Reci mi, molim te, koju plocu (chipset) imas?
Hvala!
The pocetnik je napisao(la):Ja imam bednih 99s na celeronu 4 na 3050MHz
Stator je napisao(la):[offtopik] e bre kako si uspero? Ja sam pokusavao to na SuSe 9.1 i nije hteo preko 10 000 da racuna? [/offtopik]
Jaksa... :d:d:d... sta on trazi ovde?!!!Vladd je napisao(la):P.S. Oni "tamo" preko nemaju ni Acu ni Simpsa ni Cara ni Kokosa ni Jaksu...(da izvinu nespomenuti), ali sta ces, oni tamo si "inostranci"..
CAR je napisao(la):Jaksa... :d:d:d... sta on trazi ovde?!!!
Kakvi bre crni vatrogasci, TT12 na 5600 RPM samo piri i raz'ladjuje procesorVladd je napisao(la):Cinjenica da ga nemaju oni napolju, a nece ni da ga uzmu :d
Krenulo je, Vatrogasciii :-devil-:
CAR je napisao(la):Kakvi bre crni vatrogasci, TT12 na 5600 RPM samo piri i raz'ladjuje procesor
2 Pocetnik:
Acu ne moze da ugrozi nikakav intel... samo FX-53!
CAR je napisao(la):FX-51 na moj nacin! :smoke:
Tester 18 sec... na prilicno niskoj frekvenciji od - 2.4 giga
Faktorijel: 1min 10sec
Ovo je vec moralo ozbiljnije, 2.6 giga.
P.S. Svestan sam da nije trebalo da se javljam, ipak nemam plocu ornu za takmicenje!
ivica je napisao(la):Pa moram da te razocharam...Mnogo sam boolji..n! Windows Calulator
Celeron D 2,66GHz@3,740GHz 1:10-1:11min
Celeron D 2,66GHz@3,8Hz 1:09-1:10min
Vremena sam dao ovako zbog mogucnosti greshke do 0.5 sec, shto znachi da imam sigurnih 1:10min...
Samo jedva ga naterao da uradi na 3,8GHz moralo je za vcore 1,4375V i tek tad...
Gde ste sad K7-mice a? :d ...cekaj cekaj i pa ja sam i P4 izgleda roknuo na ovoj f.
Acu da izostavimo on je to radio na winxp64 beta..i koristio 64 bitne regiistre....ili ipak nije

Ne znam samo shta da testiramo za ovo tester...gde da nadjem taj test....?
(ti imash 21s)
ZoNi je napisao(la):MSI Neo FISR - VIA K8T800... Ti?
Ne znam da li utice na ovo kolicina RAM-a (valjda ne)...
Hm.. zanimljivo:
A64 1800 MHz = 2800+
A64 2300 MHz = 3000+
jaksa je napisao(la):Da je samo ploca... :d
E moj Jaksa... kol'ko ja vidim, u vasem testeraskom :d testu sam odma' iza Acinog monstruma, koji je klasa za sebe... dobro, ima tu par budjavih intela ispred, ali ovo je ionako vas test!jaksa je napisao(la):Da je samo ploca... :d
CAR je napisao(la):E moj Jaksa... kol'ko ja vidim, u vasem testeraskom :d testu sam odma' iza Acinog monstruma, koji je klasa za sebe... dobro, ima tu par budjavih intela ispred, ali ovo je ionako vas test!
A u n!, ne vidim gde su ti inteli... samo Aca (opet!), pa onda normalni sistemi, XP based... i vidi cuda, ko je tu prvi??? :d:d:d
P.S: U pravu je Vladd, pocinju polako prozivke...
Aca je napisao(la):FX 51 2.53 GHz-a (220x11.5) Tester 16 sec. i jedan meni omiljeni program, Super PI, kalkulacija milion cifara, 34 sec.
CAR je napisao(la):FX-51 na moj nacin! :smoke:
Tester 18 sec... na prilicno niskoj frekvenciji od - 2.4 giga
Faktorijel: 1min 10sec
Ovo je vec moralo ozbiljnije, 2.6 giga.
P.S. Svestan sam da nije trebalo da se javljam, ipak nemam plocu ornu za takmicenje!
The pocetnik je napisao(la):Ovo za n! ti nije trebalo,jer ce sada cika Ivica nesto da ti kaze...Ivice,Ivice dolaz ovamo
p.s.Delis drugo mesto sa celeronom u n! testu :-devil-:
p.p.s.Klokuj to jos vise da ne bi pala sramota :wall:
CAR je napisao(la):Jaksa... :d:d:d... sta on trazi ovde?!!!
Jaooo, cekaj da matori vidi ovo, grohotom ce se smejati!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari