testthenext je napisao(la):
@SS2 Ja sam samo skinuo sa Ananda sta pise. Ako ga on nije testirao u 640x480 a pritom je radio test procesora, onda ni ja nisam imao odakle to da prepisem.
@VladD Sta hoces ti od mene? I jos me poredis sa nekim likovima?!? Zar zaista mislim da ja nista ne znam o kompjuterima. I da je ono sto si napisao "bauk" za mene. Za moje znanje se ti ne brini. A takav sliht Aci si napravio da ti jos samo noge vire, zna se odakle.
Niti ja ikoga osporavam, niti lupetam gluposti. Samo me interesuje da vidim, koji je uzrok tolike razlike.
Ja kompjuter koristim za ozbiljne stvari, i svaki dobitak u brzini od 30% u odnosu na moju masinu mi znaci!
Quotujem ceo tekst posto ih sam ne citas.
Respekt, ili kao sto Ali G kaze restekp-a, malo nekog postovanja, a ocito ga nemas ni trunke, kako prema Aci, prema meni, tako valjda i prema ostalima, ili bar prema procesoru koji kosta ko cela tvoja makina. Ananda, vidim posstujes, covek iz inostranstva, mada on vise i ne pise nista, kupio neke Ruse.
Bas si sve pogodio, od tvog velikog znanja, za koje ne brinem, nece daleko, do slihtanja. Eto, pozurio sam sa svojih 46,8 godina da se slihtam, ne bih li uznapredovao u zivotu i na forumu :d .
A Aci "zadajes" zadatke i delis predloge (
procitaj svoje postove #109 i #112), eto malo zajedno da bencmarkujete

, da vidimo kako to ide, malo zategnete memorije, opustite AGP...
Stavi malo prst na celo...niko nema nista protiv tebe, ali opusti se, i nemoj da mislis, ako si jednom skocio dva stepenika, da sada ravnopravno diskutujes sa astronautima.
Poz.