- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 720
ivica je napisao(la):Acu da izostavimo on je to radio na winxp64 beta..i koristio 64 bitne regiistre....ili ipak nije
![]()
Nista od toga, najnormalniji Win 2000 sa SP4.
ivica je napisao(la):Acu da izostavimo on je to radio na winxp64 beta..i koristio 64 bitne regiistre....ili ipak nije
![]()
MSI Neo FISR - VIA K8T800... Ti?testthenext je napisao(la):Uh... Ja imam oko 1:24 na A3000+ @2300, 500MHz vise od tebe. Nesto definitivno onda nije u redu sa mojom masinom. Jos sam merio u safe modu.
Reci mi, molim te, koju plocu (chipset) imas?
Hvala!
The pocetnik je napisao(la):Ja imam bednih 99s na celeronu 4 na 3050MHz
Stator je napisao(la):[offtopik] e bre kako si uspero? Ja sam pokusavao to na SuSe 9.1 i nije hteo preko 10 000 da racuna? [/offtopik]
Jaksa... :d:d:d... sta on trazi ovde?!!!Vladd je napisao(la):P.S. Oni "tamo" preko nemaju ni Acu ni Simpsa ni Cara ni Kokosa ni Jaksu...(da izvinu nespomenuti), ali sta ces, oni tamo si "inostranci"..
CAR je napisao(la):Jaksa... :d:d:d... sta on trazi ovde?!!!![]()
Kakvi bre crni vatrogasci, TT12 na 5600 RPM samo piri i raz'ladjuje procesorVladd je napisao(la):Cinjenica da ga nemaju oni napolju, a nece ni da ga uzmu :d
Krenulo je, Vatrogasciii :-devil-:
CAR je napisao(la):Kakvi bre crni vatrogasci, TT12 na 5600 RPM samo piri i raz'ladjuje procesor
2 Pocetnik:
Acu ne moze da ugrozi nikakav intel... samo FX-53!![]()
CAR je napisao(la):FX-51 na moj nacin! :smoke:
Tester 18 sec... na prilicno niskoj frekvenciji od - 2.4 giga
Faktorijel: 1min 10sec
Ovo je vec moralo ozbiljnije, 2.6 giga.
P.S. Svestan sam da nije trebalo da se javljam, ipak nemam plocu ornu za takmicenje!![]()
ivica je napisao(la):Pa moram da te razocharam...Mnogo sam boolji..n! Windows Calulator
Celeron D 2,66GHz@3,740GHz 1:10-1:11min
Celeron D 2,66GHz@3,8Hz 1:09-1:10min
Vremena sam dao ovako zbog mogucnosti greshke do 0.5 sec, shto znachi da imam sigurnih 1:10min...
Samo jedva ga naterao da uradi na 3,8GHz moralo je za vcore 1,4375V i tek tad...
Gde ste sad K7-mice a? :d ...cekaj cekaj i pa ja sam i P4 izgleda roknuo na ovoj f.![]()
Acu da izostavimo on je to radio na winxp64 beta..i koristio 64 bitne regiistre....ili ipak nije
![]()
Ne znam samo shta da testiramo za ovo tester...gde da nadjem taj test....?
(ti imash 21s)
ZoNi je napisao(la):MSI Neo FISR - VIA K8T800... Ti?
Ne znam da li utice na ovo kolicina RAM-a (valjda ne)...
Hm.. zanimljivo:
A64 1800 MHz = 2800+
A64 2300 MHz = 3000+
jaksa je napisao(la):Da je samo ploca... :d
E moj Jaksa... kol'ko ja vidim, u vasem testeraskom :d testu sam odma' iza Acinog monstruma, koji je klasa za sebe... dobro, ima tu par budjavih intela ispred, ali ovo je ionako vas test!jaksa je napisao(la):Da je samo ploca... :d
CAR je napisao(la):E moj Jaksa... kol'ko ja vidim, u vasem testeraskom :d testu sam odma' iza Acinog monstruma, koji je klasa za sebe... dobro, ima tu par budjavih intela ispred, ali ovo je ionako vas test!
A u n!, ne vidim gde su ti inteli... samo Aca (opet!), pa onda normalni sistemi, XP based... i vidi cuda, ko je tu prvi??? :d:d:d
P.S: U pravu je Vladd, pocinju polako prozivke...![]()
Aca je napisao(la):FX 51 2.53 GHz-a (220x11.5) Tester 16 sec. i jedan meni omiljeni program, Super PI, kalkulacija milion cifara, 34 sec.
CAR je napisao(la):FX-51 na moj nacin! :smoke:
Tester 18 sec... na prilicno niskoj frekvenciji od - 2.4 giga
Faktorijel: 1min 10sec
Ovo je vec moralo ozbiljnije, 2.6 giga.
P.S. Svestan sam da nije trebalo da se javljam, ipak nemam plocu ornu za takmicenje!![]()
The pocetnik je napisao(la):Ovo za n! ti nije trebalo,jer ce sada cika Ivica nesto da ti kaze...Ivice,Ivice dolaz ovamo
p.s.Delis drugo mesto sa celeronom u n! testu :-devil-:
p.p.s.Klokuj to jos vise da ne bi pala sramota :wall:![]()
CAR je napisao(la):Jaksa... :d:d:d... sta on trazi ovde?!!!
Jaooo, cekaj da matori vidi ovo, grohotom ce se smejati!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari