Šta je novo?

Dugo nije bilo: 100000 n! test

CAR je napisao(la):
2 Pocetnik:
Kakva sramota, kakvo dalje klokovanje... ne vidim da ima intela ispred mene, taj ubogi Celeron je samo izjednacen :d
A normalni AMD-ovi su iza... sa 2 sec zaostatka! Kad me pretekne ipin, ili neko sa raspolozenim procesorom, onda cemo da klokujemo dalje. Ma, kad ce neko da napravi tu tabelu, pa da vidimo sta tamo stoji...

2 Aca:
Mislio sam na Bojana... njega zovem matori :)

Pa bas zato sto neko ko ima celerona i to debelo o/c pa te stize.Klokuj ti to jos malo pa bar stigni do 1:08 jer ipak si ti ovde poznat kao dobar o/c iako to odredjene osobe tj. penzionisane osobe nece da priznaju :D

p.s.A ja sam sve mislio da kada se pomene matorac da se misli na Acu :-devil-:

Poslednja izmena:
PAZNJA!!!

Pravi se lista rezultata za 100000! test. Posto su vasi rezultai razbacani na 1000 strana, molim sve da mi lepo posalju mail na [email protected]. Mail treba da sadrzi naziv procesora, radnu ucestanost (mnozilac x magistrala), plocu (model, chipset) kolicinu (i tip) memorije, sistem koji ste koristili i na kraju rezultat.

Poslednja izmena:
Vocko je napisao(la):
Ja necu da radim ovaj test sa Cel (willamete) 1.8, treba posle blam da me pojede...

Ajde bas uradi da vidimo koliko su napredovali novi Celeroni D,izgleda da nisu uopste losi pogotovo sto su sad jeftniji od Semprona istih oznaka

kUdtiHaEX je napisao(la):
PAZNJA!!!

Pravi se lista rezultata za 100000! test. Posto su vasi rezultai razbacani na 1000 strana, molim sve da mi lepo posalju mail na [email protected]. Mail treba da sadrzi naziv procesora, radnu ucestanost (mnozilac x magistrala), kolicinu (i tip) memorije, sistem koji ste koristili i na kraju rezultat.

ODLICNA IDEJA,kad sam zapoeco ovaj thrad nisam ni slutio da ce biti ovako posecen,bas je ispalo interesantno.

Gde ces okaciti rezultate?

Rezultati ce biti ovde

athlon 64 2800+ nije OC
win XP 64bit

n! test 0:45

Wow.... Mocno :)
Odma' instaliram XP64 :) Da radim brze na digitronu :)
Uf.. kada bi mi ostali programi radili toliko brze, pevao bih :)

Athlon 64 2800+ 223Mhz *9 =2007Mhz
Ploca nforce3 gigabyte K8NS
2*256mb Kingston cas3

0:43 win XP 64bitni

Novi skor...posle jedva uspesnog zavrsenog testa na 3145MHz dobio sam samo 3s i sada imam 96s.U pitanju je n!

raindog je napisao(la):
Athlon 64 2800+ 223Mhz *9 =2007Mhz
Ploca nforce3 gigabyte K8NS
2*256mb Kingston cas3

0:43 win XP 64bitni
Da li je moguce?!? Samo do Win-a?
Pa to je exxxtra!!!

Aco, aj' deder ti probaj ovo na tvojoj zverini...

aca ima da oduva moj rezultat samo zvoni

Za sada si prvi na listi :) ajde ljudi saljite rezultate.

Ajd plllz vidi moje podatke - nisi bas pravilno prepisao ;)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Jedan predlog: glupo je da držiš po nekoliko rezultata za sve, ostavi samo najbolji po username-u.

I sada najgori rezultat:
Intel Celeron 300 A 300 MHz
Chaintech 6BTA2 (Intel BX)
128 MB PC133
Windows 98
vreme: 13:15 :) :) :)

nesto sam razmisljao otkud znamo da je isti program calculator u razlicitim verzijama win-a... ajde jos verovatno za 32-bitne su koristili isti program, ali za 64-bitni su ga verovatno ponovo napisili i mozda nisu samo izmenili to da radi 64-bitno

raindog je napisao(la):
nesto sam razmisljao otkud znamo da je isti program calculator u razlicitim verzijama win-a... ajde jos verovatno za 32-bitne su koristili isti program, ali za 64-bitni su ga verovatno ponovo napisili i mozda nisu samo izmenili to da radi 64-bitno

Sasvim je moguce da si u pravu,pa je moguce i da radi malo brze i sa 32bitnim procesorima.

Pe jel moze neko da proba sa 32bitnim procesorom na XP-64 bitnom OS-u?

Calibra 4WD je napisao(la):
Pe jel moze neko da proba sa 32bitnim procesorom na XP-64 bitnom OS-u?

ne verujem da ce raditi 64bitni OS na 32bitnom procesoru

HM,dugo ce onda trajati tranzicija na 64-bitni XP,bice tu problema.

Ali zato je ubrzanje sa ovim calculatorom extremno u XP-64 bitnom OS-u,bilo bi ODLICNO kad bi i stali programi/igre imali toliko ubrzanje

CAR je napisao(la):
Da li je moguce?!? Samo do Win-a?
Pa to je exxxtra!!!

Aco, aj' deder ti probaj ovo na tvojoj zverini...

Bas nesto nemam preca posla u zivotu, nego da sad jurim 64-bitni Win i da ga instaliram zbog jednog merenja. :d:d

Aca je napisao(la):
Bas nesto nemam preca posla u zivotu, nego da sad jurim 64-bitni Win i da ga instaliram zbog jednog merenja. :d:d
U redu je...

Aca je napisao(la):

koji si onda k... kupio tako skup cpu?!

Ima se, moze se?

Konacno sam se setio da ovo probam na kućnoj mašini. Dakle, Thorton 2200+@2258 (fsb 333) MHz, test 100000!, rezultat 1 min i 24 s. Mathematical capability tester, rezultat 22 s.

kod sestre celeron na 1Ghz 256ram (no name) asus TUSL (ne znam koji je to chipset valjda 815i)

neverovatnih 5:54

Evo i ja da se ukljucim sa rezultatima:

n! 100000 = 50s

athlon64/1gb ram sve default (mislim da ram radi na 333 magistrali posto je jedan modul ddr333 - mada mislim da je to nebitno za ovaj test)

leksa je napisao(la):
Evo i ja da se ukljucim sa rezultatima:

n! 100000 = 50s

athlon64/1gb ram sve default (mislim da ram radi na 333 magistrali posto je jedan modul ddr333 - mada mislim da je to nebitno za ovaj test)

athlon64 na ..... MHz?

raindog je napisao(la):
ne verujem da ce raditi 64bitni OS na 32bitnom procesoru
Neka neko ko ima prilike proba da na vec instaliranu masinu sa win 64 ubaci umesto A64 Sempron 3100+. On nema 64-bita. To ce razresiti dileme. Ako bude dosta losije onda je do 64-bita.

Vrh Dno