Šta je novo?

Dragon Age !

Znaci kod mene je ono ="sta" bilo visak?
*** ja navikao da se na nekim forumima pise onako.:S:

Jel neko preso Return to Ostagar? Ako jeste sta ste uradili sa onim zabararikadiranim vratima i kuli?

U kvestu u kom dobijam Šejla, golema u podrumu u selu Honleatu, kako da ubedim/slažem mačku/demonicu da ću je pustiti, ako ona prvo pusti devojčicu? Nikako mi ne uspeva.

U kvestu u kom dobijam Šejla, golema u podrumu u selu Honleatu, kako da ubedim/slažem mačku/demonicu da ću je pustiti, ako ona prvo pusti devojčicu? Nikako mi ne uspeva.

Nemoj >_> reci joj da ces da je ubijes i cao bre.
Ona ce ubiti devojku,ti ces zakalti Demona i +3 NPC-a ,dobiti Golema (kako god se zavrsi ) i svi smo srecni :)

Resi zagonetku i na kraju ces dobiti mogucnost u razgovoru da ga napadnes dok jos ne zaposedne devojcicu, kada napusti macku (bar mislim da napusti macku). Dobijes exp za resen quest i jos spasis devojcicu, ne budi krvnik :D

Resi zagonetku i na kraju ces dobiti mogucnost u razgovoru da ga napadnes dok jos ne zaposedne devojcicu, kada napusti macku (bar mislim da napusti macku). Dobijes exp za resen quest i jos spasis devojcicu, ne budi krvnik :D

Nisam znao da postoji i ta mogućnost. Rešio sam zagonetku, ali mačka bi se predomislila i zaposela je, a nisam znao da je tu rešenje da napadnem mačku, jer je na na tu akciju ona zaposedala devojčicu pre zagonetke. Mislio sam da je jedino rešenje da mi uspe lie/persuade da ću je pustiti(tako sam barem našao na DragonWiki-i), a tu nije pomagalo ni coercion 1 uz cunning 21. Pa sam morao da respecujem lik da ima coercion 2, i onda mi je prošlo, a za to sam morao da idem do kampa jer nisam imao respec potion uz sebe...
Hvala u svakom slučaju... :)
Inače nisam hteo da budem krvnik, za to sam i pitao. Znao sam da ih mogu obe ubiti ili igrati po mačkinim notama, i prevariti ćaleta, ali nisam hteo.

Poslednja izmena:
Imam problem.

Igra mi na samom pocetku instalacije prijavi:

“The installation of Dragon Age: Origins has failled.

A data error occurred”

Da li neko zna u cemu je problem?

Vozim Win7 x64.

Jel' si siguran da ti je ok instalacija?

Ne verujem da je to u pitanju, OGROMAN broj ljudi na svetu ima ovaj problem, neki su ga resili na neke leve nacine a nekima to isto ne radi... vidim da je ogroman revolt zbog toga... jedino sam se zacudio da se ovde niko nije zalio na to!? Puca mi na razlicitim mestima tako da sigurno nije u pitanju losa instalacija.

^ Jesi probao da instaliras patcheve?

EDIT: Sad primetih da tebi igra odbija da se uopste instalira, nista zanemari moj post. :)

Pa ne znam,***...
Glupo pitanje-jel ti taj XP SP3?

XP je SP3 32bit i imam WIN7 64 bit. Puca na razlicitim mestima u dva tri razlicita slucaja. Probao sam na razne nacine na koji su neki navodno resili problem ali ne ide.

Jedino jos da probam da vratim klok procesora na default, smesno zvuci ali mislim da mi je jednom to pomoglo.

bil mi radilo ovo na ati hd3200,laptop sa 2.1GHz DC i 4GB ram? :)

bil mi radilo ovo na ati hd3200,laptop sa 2.1GHz DC i 4GB ram? :)

[YOUTUBE]<object width="500" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kwE3FmxVjFs&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kwE3FmxVjFs&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="315"></embed></object>[/YOUTUBE]

Resolution: 1280x720
Average framerate: 15 fps

Playable resolution: 1280x720 (on lowest setting)
Max playable resolution: 1280x720 (on lowest setting)

Test setup:
Windows XP x64 Edition
AMD Athlon 64 X2 6000+
Kingston HyperX 4GB DDR2 (4-4-4-12)
ATI Radeon HD 3200
Asus M3A78-EM Motherboard

Izgleda lose, malo je 15 fps.

Poslednja izmena:
Skinuo sam igru ponovo i isto se desava. Puca instalacija pred kraj. Probao sam cak i sam, rucno da otpakujem ZIP fajlove u DATA folderu i kod tog nekog prijavi gresku kao da je corrupted, a ocigledno nije.

DA LI NEKO ZNA U CEMU JE PROBLEM, MNOGO MI SE IGRA OVA IGRA !!!

Ako si sve probao i vise ne znas sta ces, instaliraj win7 (ili xp) pa probaj na njemu. Meni RE 5 radi samo na win7, kao i Fallout 3. Nesto me zeza na win7, pa mi je na xp-u. Drugo ne znam sta bih ti predlozio

Neku normalnu instalaciju XP-a..? :)

Imam najnormalniju instalaciju XP SP3 32bit i WIN 7 x64 i ne radi ni na jednoj! U stvari, ja trazim ovde nekog sa istim problemom jer je prosto nemoguce da od ovoliko poruka niko nije imao ovaj problem a po belosvetskim forumima sve vrvi od gneva i besa zbog ovog problema a univerzalno resenje ne postoji.

Imam najnormalniju instalaciju XP SP3 32bit i WIN 7 x64 i ne radi ni na jednoj! U stvari, ja trazim ovde nekog sa istim problemom jer je prosto nemoguce da od ovoliko poruka niko nije imao ovaj problem a po belosvetskim forumima sve vrvi od gneva i besa zbog ovog problema a univerzalno resenje ne postoji.

Probaj da instaliras na drugu particiju.

Ne znam šta da ti kažem. Ja sam ga do sada instalirao na četiri različite konfiguracije, pod XP-om, Vistom i 7-icom i uvek je sve radilo bez problema.

Pa ako ne shljaka ni na XP-u ni na 7-ici,onda je ili losh pirat(vrlo verovatno),ili mu se kolje sa nekim hardverom(shto mi bash i nema nekog smisla...drugi OS,drugi drajveri...)

Neverovatno kako sam resio problem!! A razmisljam o tome danima i sve me mrzi da to uradim, rek'o nema sanse da je to a cini mi se da sam jednom ipak imao slican problem.

VRATIO SAM CPU CLOCK NA DEFAULT !!! I proradilo! :D

Neverovatno kako sam resio problem!! A razmisljam o tome danima i sve me mrzi da to uradim, rek'o nema sanse da je to a cini mi se da sam jednom ipak imao slican problem.

VRATIO SAM CPU CLOCK NA DEFAULT !!! I proradilo! :D

Tacnije od: 29.01.2010 u 18:53

XP je SP3 32bit i imam WIN7 64 bit. Puca na razlicitim mestima u dva tri razlicita slucaja. Probao sam na razne nacine na koji su neki navodno resili problem ali ne ide.

Jedino jos da probam da vratim klok procesora na default, smesno zvuci ali mislim da mi je jednom to pomoglo.

Citam temu vec dva (i po) sata i tek sam do pola stigao xD
Tako da, ako je bilo vec price o ovome, oprostite, ali sad ce superbol... :d
Elem, iam sve dlc-ove u onom glzip(ilikakogod) formatu, ali mi onaj updater pukne svaki put kad je pri kraju instalacije dlc-a.... (na win7)
Probao sa compatibility modovima, kao admin, pre i posle patch-a, ali jok, stalno puca.
Ima li neko neku ideju sta da mu radim? (ako moze bez ponovnog skidanja dlc-ova :D)

Ne znam da li je pisano, ali nije zgoreg da se ponovi. Izasla je 1.1 verzija Return to Ostagar koja ne pati of "Drain life" bug-a i ongo bug-a za razgovor sa nekim NPC-jem. Koga interesuje kako i gde i sta, pitajte na pm

Nazad
Vrh Dno