Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Znaci kod mene je ono ="sta" bilo visak?
*** ja navikao da se na nekim forumima pise onako.:S:
*** ja navikao da se na nekim forumima pise onako.:S:
Jel neko preso Return to Ostagar? Ako jeste sta ste uradili sa onim zabararikadiranim vratima i kuli?
U kvestu u kom dobijam Šejla, golema u podrumu u selu Honleatu, kako da ubedim/slažem mačku/demonicu da ću je pustiti, ako ona prvo pusti devojčicu? Nikako mi ne uspeva.
U kvestu u kom dobijam Šejla, golema u podrumu u selu Honleatu, kako da ubedim/slažem mačku/demonicu da ću je pustiti, ako ona prvo pusti devojčicu? Nikako mi ne uspeva.
Resi zagonetku i na kraju ces dobiti mogucnost u razgovoru da ga napadnes dok jos ne zaposedne devojcicu, kada napusti macku (bar mislim da napusti macku). Dobijes exp za resen quest i jos spasis devojcicu, ne budi krvnik![]()
bil mi radilo ovo na ati hd3200,laptop sa 2.1GHz DC i 4GB ram?![]()
Resolution: 1280x720
Average framerate: 15 fps
Playable resolution: 1280x720 (on lowest setting)
Max playable resolution: 1280x720 (on lowest setting)
Test setup:
Windows XP x64 Edition
AMD Athlon 64 X2 6000+
Kingston HyperX 4GB DDR2 (4-4-4-12)
ATI Radeon HD 3200
Asus M3A78-EM Motherboard
Imam najnormalniju instalaciju XP SP3 32bit i WIN 7 x64 i ne radi ni na jednoj! U stvari, ja trazim ovde nekog sa istim problemom jer je prosto nemoguce da od ovoliko poruka niko nije imao ovaj problem a po belosvetskim forumima sve vrvi od gneva i besa zbog ovog problema a univerzalno resenje ne postoji.
Neverovatno kako sam resio problem!! A razmisljam o tome danima i sve me mrzi da to uradim, rek'o nema sanse da je to a cini mi se da sam jednom ipak imao slican problem.
VRATIO SAM CPU CLOCK NA DEFAULT !!! I proradilo!![]()
XP je SP3 32bit i imam WIN7 64 bit. Puca na razlicitim mestima u dva tri razlicita slucaja. Probao sam na razne nacine na koji su neki navodno resili problem ali ne ide.
Jedino jos da probam da vratim klok procesora na default, smesno zvuci ali mislim da mi je jednom to pomoglo.
sem devojke. ona je mrtva.Ona ce ubiti devojku,ti ces zakalti Demona i +3 NPC-a ,dobiti Golema (kako god se zavrsi ) i svi smo srecni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari