Šta je novo?

Dragon Age !

ja sam zavrsio igru i skinuo je sa kompa (nisam sacuvao save)...da li cu moci da odigram ovaj RTO?
Nemam nameru da ponovo prelazim igru...

Moraćeš ponovo da instaliraš igru i da nabaviš neki save. Dovoljno ti je da pređeš Lothering da bi mogao da igraš DLC-ove.
Ali nemoj se džabe cimati pošto ništa novo nećeš videti u RtO niti ćeš dobiti nešto posebno od opreme sem oklopa od king Cailan-a.

Jedno pitanje vezano za questove od party membera - ja nikako da dobijem quest od Leliane i Wynne iako i kod jedne i kod druge imam approval 100 i prosto me obozavaju. Kod Leliane sam cak probao da se maximalno uslihtam, navodeci kako mi je ona jedina, kako je nesto najbolje sto mi se desilo bla, bla, bla... Zbog toga sam kod Morrigan at once dobio -26 approval, mada i kada mi je kod nje approval bio 100 pisalo je da je negativno. Da li kod Leliane ne mogu da dobijem quest zato sto sam vec imao dzidzi-midzi sa Morrigan ili je tu nesto sasvim drugo u pitanju? I sta moze da bude razlog zbog cega mi Wynne ne da quest. Btw. od Morrigan sam dobio quest ali ga jos nisam odradio, dok sam resio questove Oghrena, Stena i Alstaira koje gotovo da nisam ni vodio (Stena i Oghrena u stvari i nisam), a approval kod njih mi je bio znatno manji sto nije smetalo da dobijem questove. What's wrong?

Ja prvi put nisam dobio sa njom jer je nisam vodao sam sobom u ekipi, drugi put kada sam igrao stavio sam Lelianu i ima deo kada putujes po mapi gde te napadu jer hoce da je ubiju. Onda obavis razgovor sa njom u kampu i dobices kvest.

Pa evo dodjoh gotovo do kraja, ostala mi je samo Brecilian Forest posto sam sve ostalo presao i bas sam puno encanterovao i nisam naisao na deo kada hoce da je ubiju a imao sam je gotovo sve vreme (bar 90% vremena) uz sebe.

Ukratko: Ako nemaš instaliran patch 1.02 i ako te suviše gotivi ili si je smuvao, može se desiti da ne dobiješ informacije i kvest od Leliane. Naravno moraš je vodati sa sobom kada putuješ da bi se kvest startovao...
http://dragonage.wikia.com/wiki/Leliana's_Past

* Talk to Leliana after Lothering, you should get a dialog option of why she is in the chantry. If you choose the correct options you should get an update in your codex. This can only be done if her approval rating is below 25. Once her approval is around 30+, make sure to ask her about "minstrels and spies in Orlais". She will tell you about bards.
* The next time you return to camp, Leliana will tell you about Marjolaine.
* This conversation should prompt a random encounter that starts her quest after you leave camp with her in your party where you confront mercenaries hired by Marjolaine.

Note: Her dialogue options regarding Marjolaine may not appear if her approval is too high and/or you are in a romance with Leliana. In this case, save and try breaking up with her to see if you get the dialogue. Updating the game to patch 1.02 should also fix this bug.

E *** a ja nagurao approval na 100 misleci da ce bar tad, kad me gotivi do ludila da mi da quest.:S:

Pa neshto ce da ti da valjda ako si joj nagurao...approval do ludila. :-devil-::D:d

Ja npr. nikako da je obrlatim,a igram vec drugi put. Ona Morrigan je easy,ali mi se ova batrga poshteno. Dogurao sam do poljupca i to je to..:bottle:

Lazu bre, kakvi laka!

Ja mislio ima da padne samo na mig a ona se ne da vec gotovo celu igru. A muvao sam je i lozio daleko vise nego gospodjicu M. i opet nista.:S:

***,dok jednom ne smrkne drugom ne svane...:D

'Bo ih Return to Ostagar...neko mora i da radi su...hm,danas...:wall::crash:

Nije losh nivoJchic,da je duzi bio bi josh bolji,ali shta je tu je....:D

Ne mogu da se ratosiljam tela kralja i završim taj quest...Doduše, kaže Alister u jednom trenutku da se treba prvo ratosiljati Darkspawn-a. Mislio sam da je mislio na nivo, ali kada sam sve počistio, bila je ista priča. Pošto još nisam završio igru, možda će moći tada...Ali sam oklop pokupio. Ne'am pojma...

Ne mogu da se ratosiljam tela kralja i završim taj quest...Doduše, kaže Alister u jednom trenutku da se treba prvo ratosiljati Darkspawn-a. Mislio sam da je mislio na nivo, ali kada sam sve počistio, bila je ista priča. Pošto još nisam završio igru, možda će moći tada...Ali sam oklop pokupio. Ne'am pojma...

Pa morash da ih pomlatis sve,da odesh u kulu,itd....

Lazu bre, kakvi laka!

Ja mislio ima da padne samo na mig a ona se ne da vec gotovo celu igru. A muvao sam je i lozio daleko vise nego gospodjicu M. i opet nista.:S:

Kod mene, recimo, kako sam dobio "friendly" rep, odmah je krenula sa seksualnim konotacijama, a ubrzo nakon toga me i otvoreno pozvala u sator. Da i ne pominjem njeno odusevljeno prihvatanje grupnjaka u Pearl bordelu... Daklem, ako Leliana ne potpada pod termin "laka zenska", onda stvarno ne znam ko moze biti dovoljno kvalifikovan za tu "titulu"... :S:

Kod mene, recimo, kako sam dobio "friendly" rep, odmah je krenula sa seksualnim konotacijama, a ubrzo nakon toga me i otvoreno pozvala u sator. Da i ne pominjem njeno odusevljeno prihvatanje grupnjaka u Pearl bordelu... Daklem, ako Leliana ne potpada pod termin "laka zenska", onda stvarno ne znam ko moze biti dovoljno kvalifikovan za tu "titulu"... :S:

Prema meni je sva nekako hladna i zvanična iako me gotivi preko 50%, ali valjda će sada da se stvari promene kada mi je priznala zašto je pobegla iz Orlaisa i kada mi se pokrenuo njen quest.

Nego...

Devojka(koja je znala kakva je igra i koja je videla povaljivanje Morigan) je uzela od mene igru da je da koleginici s posla, za starijeg sina dotične, uz upozorenje da je igra SAMO za "starije"...
Inače ono "starijeg sina" naravno znači da koleginica ima i mlađeg...
Nije prošlo nedelju dana od kako joj dala igru, kad moju devojku napada dotična koleginica s rečima "Kakvu si ti to meni igru dala pa tu ima SEXA!!!".
screamer.gif

Naravno moja devojka se branila da joj je lepo rekla da je igra samo za starijeg sina...

Međutim..
Mlađi sin koji uskoro tek treba da napuni 9 godina (i slovima devet godina) je 'ladno već povalio Moriganku (pretpostavljam nju).
roll.gif

Šta li će tek mama da kaže kada joj sinčić stigne do homo ljubavi između njegovog brkajlije i Zevrana ili do grupnjaka u kupleraju?
laughing-1.gif
I sve to još recimo proprati pitanjem "Mama, zašto se ovo dvoje čika ljube..."
too-funny-1.gif
A mogu da se kladim da će stići i dotle ako mu dopuste da i dalje igra igru...

Što se starijeg sina tiče, ne znam da li je i koliko igrao igru, niti dokle je stigao. Ali garantujem da će sada da navali svim silama na igru kada mu je "mali bata" pokazao šta se sve može... Ako ni zbog čeg drugog da ne bude da ga mlađi brat mora učiti kako da bude švaler...:D
Inače, stariji sin je u srednoj školi, koliko znam.

Bio i u kuli i sišao dole na bojno polje, gde sam umlatio onog ogra. Kažem, umlatio sam ih na tom nivou.

Pa ne znam,ja kad sam umlatiJo Ogra i nekromansera vrnuh se u tunel i to je to...ne secam se sad da li mirash da opet kliknesh na kralja ili se automatski desi to shto treba dase desi. Da nisi promashio neki deo oklopa da pokupish ili tako neshto?

automatski. možda je bag zbog leakovane verzije..

nego, ovo za muvanje verovatno zavisi i od načina igranja, ja sam dobrica, pa mi kod morrigan stalno ide -10 za sve što uradim, a i kad pričam s njom ne ulizujem joj se.. isto se ne ulizujem ni leliani, pa sam nju relativno lako smuvao. šta da kažem, stvoreni smo jedno za drugo :D

Morrigan ce spavati sa avatarom jedino ako je njen approval rating manji od 25 ili 30, ako ste friendly nece biti moguce ostvariti "romansu" :D
Drugim recima, ako joj je stalo do vas nece spavati sa vama.

Morrigan ce spavati sa avatarom jedino ako je njen approval rating manji od 25 ili 30, ako ste friendly nece biti moguce ostvariti "romansu" :D
Drugim recima, ako joj je stalo do vas nece spavati sa vama.

Ti ce mi kazes :d

'Legla' je na stotku approval bez problema i sa glavonjom i sa smokljom ex-templarom (u dve razlicite partije da ne bude zabune i ideja o grupnjacima) :D

Eeee, jedno pitanjce posto mi danas ocito bas nesto ne ide da vidim sitnice.
Posto sam sakupio sve armije, pre nego sto odem kod Earl-a resih da posetim Flemeth i da zavrsim Morriganin quest. Odem tamo da je potrazim, kad tamo nema apsolutno nicega, osim jednih zakljucanih vrata koja naravno ne mogu da otvorim jer mi treba kljuc. Sa Morrigan imam approval +52 (warm) a trenutno sam 19 nivo - da nisam malo kasno resio da skembam staru vesticu? Ako nije to sta moze da bude razlog zbog cega je nema i kako da je nadjem?

Prvo da li si aktivirao kvest tako sto si dao Morrigan knjigu od Flemeth, i drugo ako jesi ne smes da vodis Morrigan sa sobom.

*** otisao sam tamo direktno is Brecilian Outskirtsa, tako da je nisam ostavio u kampu i zamenio je sa nekim drugim.
Mada sad se pitam i sa kim da je zamenim kad su mi svi ostali kilavi Radovani, nekako mi je ona bas bila OK a onog zmaja u planini je sje*ala gotovo sama.

Kakav je rasplet u tom slucaju? :) Jel se dobija neshto manje/ drugachije ili samo ne morash da se zlopatish sa njom?

Mislim da samo ne moras da se zlopatis mada
sam cuo da to kasnije na kraju ima veze sa tim kako ce Morrigan da ima odnos prema tebi/sa tobom.

EDIT: Kako ovde ide sa spoilerom?

Poslednja izmena:
Kao sa citiranjem,samo ukucash
na pocetku i [/spoile*]na kraju.
Umesto * ide r. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno