Šta je novo?

Dragon Age !

Odložen je.

Ne znam kojim čudom ali DLC se pojavio. Sad sam skinuo i probao i sve radi bez problema. E sad možda je to neka Beta. Ko će ga znati. :)

s3pvz6.jpg

qrlmpc.jpg

oqhmbl.jpg

2jaf0p0.jpg

Upravo završih RtO. Trebalo mi je nekih sat vremena. Ništa novo se ne otkriva vezano za priču (dobro možda nešto ali je sitno) tako da je ovo više zbog solidnog armora koji se dobija na kraju tj. Cailan Armor koji ima nenormalan bonus na armor set vezano za staminu (potpuno opremeljen fatigue je 1% a radi se o massive armoru :trust:)
Da tu su i Duncan-ovi mačevi sasvim solidni ali dosta slabiji od Edge-a i Starfanga.

Malo screen-ova

1g6qts.jpg

2n9yhiv.jpg

zve6v5.jpg

2znz7o7.jpg

2lm16l0.jpg

263ej4i.jpg

2u618yc.jpg

2604qi1.jpg

21b6t50.jpg

Poslednja izmena:
klasichan si bradati srbin :d

klasichan si bradati srbin :d
Gde si vid'o junaka bez brade :D

Nego vezano za ovaj DLC. Iako sve radi bez problema primetio sam jedan iritirajući vizuelni bug koji je mene naterao da obrišem RtO i sačekam da izađe zvanično.
2zykiaf.jpg

LJudi ,malo pomoci.
REcite mi (ako vam je pamcenje bolje nego moje :D) gde tj koji su "shopovi" najopramljeniji sa Biljem/napitcima/itd (elfroot,frost/fire-rock,i concetration/curruption -agent itd...) ???

Ne racunajuci ona 2 u Orzammaru.(fidel's shop i onaj u Dust Town)

LJudi ,malo pomoci.
REcite mi (ako vam je pamcenje bolje nego moje :D) gde tj koji su "shopovi" najopramljeniji sa Biljem/napitcima/itd (elfroot,frost/fire-rock,i concetration/curruption -agent itd...) ???

pa gde ces naci biljke ako ne u sumi :d

LJudi ,malo pomoci.

Ono što je meni poznato je sledeće:

Dalish Elf Camp

Elfroots
Toxin
Deathroot

Mage's Tower
Lyrium dust

Camp kod Bodahn-a
Flasks
Concentrator Agent
Distillation Agent
Corrupter Agent

Poslednja izmena:
Kako da pokrenem Return to Ostagar posto sam Dragon Age zavrsio. Imam zadnji save koji kad ucitam mogu samo da izadjem na ona vrata i tu je kraj, ona zavrsna prica. Jel mora neki raniji save da se ucita i tada zavrsi ovaj DLC

Instaliran patch 1.02a i DLC koji se normalno prijavi kao quest

Hvala :wave:

Kako da pokrenem Return to Ostagar posto sam Dragon Age zavrsio. Imam zadnji save koji kad ucitam mogu samo da izadjem na ona vrata i tu je kraj, ona zavrsna prica. Jel mora neki raniji save da se ucita i tada zavrsi ovaj DLC

Instaliran patch 1.02a i DLC koji se normalno prijavi kao quest

Hvala :wave:

Trebaš da učitaš autosave koji se zove Post Campaign Save - Epilogue. I sa njega kreneš u Ostagar.

Kada napravim heroja i kada treba da se ucita igra on me vrati u pocetni ekran sa porukom "Unable to load area" !Likovi su rekli da trebas da odes u "dasboard" pa ponovo ucitas ali ni to ne pali...Ima li neko resenje za ovaj problem!
Hvala unapred!

:wave:

Ljudi imam problem,i to epic >_>
Pred onu veliku bitku,dok sam u dvorcu Radcliff,morigan mi da onaj quest vezan za Alistara i sexy time ^^
Ali posto alistara uopste nisam koristio (on mi je na neutral 59+) ne mogu nikako da ga ubedim,nravano...Ako neuspem morigan odlazi,a to je neoprostivo,jer mi je ona glavni mage,i previse jaka... ima neki nacin da nagovorim Alistara ?
~p.s. naravno ne mogu load-ovati neki stariji save ,pa malo zdruziti Alistara,jer ih nemam,ja samo quicksaveujem >_>

Pa daj mu neki poklon. Trebalo bi da radi.....valjda.

Kupi mu pivo:D

to je jedna relativno velika mana igre, da je alister neophodan za poslednje kvestove, u sluchaju da si zenski lik.

Je l koristio neko onaj prsten koji daje +1% na exp?
Zove se Memory Band.

Jesam ja krace vreme, mozes da ih stackujes vise komada na jedan prst. Ali za 2-3% veceg exp-a ne bih zrtvovao gomilu prstenja koje daje dobar resistance ili boost atributa.

Pa daj mu neki poklon. Trebalo bi da radi.....valjda.

Kupi mu pivo:D

Haha,ako bi mu morao dati w0pi za svaki +1/+5 prikladnosti,covek bi dobio trovanje alkohola ,od svih tih piwa sto bi morao da popije :D

Pokloni su definisani po grupama. Zbog toga će neki pokloni doneti i do +10 approval. Alistair npr. voli mini statue. Pa ćeš tako za Onyx Demon Statuette, Stone Dragon Statuette i Stone Warrior Statuette dobiti po 10 poena.

za Alistera:

Alistair’s Mother’s Amulet
Black Runestone
Duncan’s Shield
Onyx Demon Statuette
Small Carved Statuette
Stone Dragon Statuette
Stone Warrior Statuette
White Runestone

Morrigan voli narukvice, ogrlice i ostale "shiny" stvari, što može da se zaključi iz njene priče o prvom izletu iz divljine i onom ogledalu koje je maznula.

Za Lelianu nisam izvalio poklone osim Andraste's grace (ili tako nešto) koji može da se ubere pored vetrenjače u Redcliff Village-u i daje +10 ili +15.

Leliana -

Andraste’s Grace
Blue Satin Shoes
Bronze Symbol of Andraste
Chantry Amulet
Etched Silver Symbol
Golden Symbol of Andraste
Silver Sword of Mercy
Steel Symbol of Andraste
Cute Nug - zapravo ona hoce zivo svinjche

iz priche sa njom se zakljuchi da gotivi cipele, andraste-a, i modu. tu se malo ljudi zbune, meshajuci nju i Morigan, zbog izbora u modnim detaljima, i nakitu koji morigan gotivi.

Morigan:

Black Grimoire
Flemeth’s Grimoire (ova dva zapravo reshavaju sve probleme oko toga kolko te morigan gotivi)
Gold Amulet
Gold Demon Pendant
Golden Mirror
Golden Rope Necklace
Locket
Silver Brooch
Silver Chain
Silver Medallion

DA,da nacitao sam se na wiki >_>
Nego,bukvalno poklona u igri vise nema :p sve sto sam nasao sam 99% poklonio (samo ne Alisteru...u pm!)
Dobro,uspeo sam nekako da naguram +24 Neutral ,treba mi jos +3 (bilo koji poklon,koji nije zenstven,jel) da bi otkljucao +27 Friendly i 1.plot ,onaj quest za njegovu sestru,to ce mi biti dovoljno (valjda) da ga nagovorim da se %#$#$ sa morigan...

pitanje,gde mogu kupiti poklon? jer sam sve vec pokupovao u Orzamaru,u Bricsil.sumi,Denerimu,Circle tower,(u Radcluiff ne mogu ici jer to je onda kraj ... )... ?

поклоне можеш наћи и на разним местима у игри, док радиш quest-ове.
http://dragonage.wikia.com/wiki/Gifts
а постоји и један мали cheat који ти даје approval колико ти треба, ако баш не можеш да нађеш поклоне можеш њега да искористиш.

Poslednja izmena:
Postoji explot kojim mozes morrigan da podignes na 100 za 5 minuta.
Ne bih rekao da je cheat, ali je malo izbagovan dijalog pa dopusta ponavljanje do besvesti.

Nazad
Vrh Dno