хоће ли тај длц, где могу да набавим кера? било је речи да ће бити око божића католичког.
odlichno, pa ja da se bacim na rogeta dvoruchnog![]()
kapiram da ako hocu da dobijem legolas varijantu, da bi pre bio rogue, nego warior, sa dual weapon
I ja mislim, s tim što sve guraš u DEX i koristiš samo dva dagera umesto dva mača :smash:
Zar nije opet DEX najkorisniji?Što sve u DEX. Dagger-i dobijaju damage i od 0.5 strenght-a (od patch 1.02) ili 0.5 cunninga (lethality talent).
Rogue je odlična klasa ali je dosta bitna pravilna raspodela atributa gde treba voditi računa o dex i cunning.
Koji je otprilike u procentima pozeljan odnos, hocu i ja da probam Rouge sa primarnim oslanjanjem na luk i strelu.
Zar nije opet DEX najkorisniji?
Jel sam ovde video onaj klip sa likom koji ima nenormalan DEX i Revnant ga samo missuje hehe rogue ga solo prekolje ko od šale :bottle:
Da nije mozda zbog integrisane graficke na ploci? Ako nisi vec to uradio, iskljuci je u bios-u ako moze...
Nista, sve sam probao... reinstalirao drajvere, ocistio sweeperom pa instalirao ponovo, reinstalirao igru... I nece. uvek ista poruka.
Hvala na pomoci u svakom slucaju.
Eurogamer.cz na svojim je stranicama objavio vijest kako ekipa BioWarea radi na ekspanziji Dragon Age: The Awakening
A post in Czech on Eurogamer.cz has word on Dragon Age: The Awakening, which they say is the first retail expansion for Dragon Age: Origins, BioWare's recently released RPG, saying this will offer new items and a level cap increase and is expected in March, 2010 (thanks LS). They report the revelation was made by a premature online listing for the add-on, but this is obviously still speculative for the time being. Here is a translation from Google of part of their story: "Details of the expansion's contents are still only preliminary and may still change. Awareness will follow the story chronologically Dragon Age: Origins and promises a huge portion of the additional content. You play as a completely new main character, including his own prologue (separate Origin Story), the new campaign. Completion of the central storyline to take approximately 15 hours, as compared to the 100-hour original is not too much, and have consequences for the rest of the game."
I u pocetku dosta dobro siba mage, ali je dosta krhk.
arcane warior nije krhk. arcane warior je zapravo bug u igri, jer si nepobediv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari