Šta je novo?

Dragon Age !

хоће ли тај длц, где могу да набавим кера? било је речи да ће бити око божића католичког.

јок, него сам пропустио да га набавим на почетку, па бих да исправим неправду. ставио сам игру на on hold због тога.

Datum izlaska Return to Ostagar je konačno potvrđen: 05.01.2010.

taman pred bozicne praznike :) misle na nas :)

odlichno, pa ja da se bacim na rogeta dvoruchnog :)

kapiram da ako hocu da dobijem legolas varijantu, da bi pre bio rogue, nego warior, sa dual weapon

I ja mislim, s tim što sve guraš u DEX i koristiš samo dva dagera umesto dva mača :smash:

Što sve u DEX. Dagger-i dobijaju damage i od 0.5 strenght-a (od patch 1.02) ili 0.5 cunninga (lethality talent).
Rogue je odlična klasa ali je dosta bitna pravilna raspodela atributa gde treba voditi računa o dex i cunning.

Koji je otprilike u procentima pozeljan odnos, hocu i ja da probam Rouge sa primarnim oslanjanjem na luk i strelu.

Što sve u DEX. Dagger-i dobijaju damage i od 0.5 strenght-a (od patch 1.02) ili 0.5 cunninga (lethality talent).
Rogue je odlična klasa ali je dosta bitna pravilna raspodela atributa gde treba voditi računa o dex i cunning.
Zar nije opet DEX najkorisniji?
Jel sam ovde video onaj klip sa likom koji ima nenormalan DEX i Revnant ga samo missuje hehe rogue ga solo prekolje ko od šale :bottle:

Zar nije opet DEX najkorisniji?
Jel sam ovde video onaj klip sa likom koji ima nenormalan DEX i Revnant ga samo missuje hehe rogue ga solo prekolje ko od šale :bottle:

Pa i nije toliko. Čemu potreba da Rogue izbegava udarce kad on ne stoji u prvim redovima već iza gde je najkorisniji sem ako nećeš da soluješ sa njim :)
Dex je s' druge strane dosta bitniji za attack rating ali opet ne treba ga previše budžiti jer se onda zapostavlja cunning.Kao što rekoh sve je u dobrom balansu.

zavrsih igru...dobra igra!

Prilozi

• exste.jpg
    exste.jpg
    242.1 KB · Pregleda: 155
Imam problema sa pokretanjem igre, izvinjavam se ako je bilo pitanje, ali pretrazio sam temu i nisam nasao...

Kad pokusam da pokrenem igru, izbacuje mi 'Failed to detect a supported video card'. WTF? Graficka je ATI 4850 512MB (Athlon X2 4200+, 2GB Ram-a). OS je Windows 7 Ultimate 32bit sa najnovijim driverima za Ati. Patchovana je na 1.02a.

Kopao sam po netu, ljudi imaju slicnih iskustava, ali najcesce imaju integrusu pa dobijaju ovu poruku... Verovatno je u pitanju neki bug, pa da li je neko zna kako da resim.
Stvarno nema smisla, konacno dodjem u posed igre, i ne mogu da je igram. Aaaaaaaa... Help! :)

Da nije mozda zbog integrisane graficke na ploci? Ako nisi vec to uradio, iskljuci je u bios-u ako moze...

Da nije mozda zbog integrisane graficke na ploci? Ako nisi vec to uradio, iskljuci je u bios-u ako moze...

Nema u BIOSu opcije za iskljucivanje, ili bar ja nisam uspeo da prepoznam... Upustvo nista ne kaze za jumpere... Kontam da ploca automatski iskljucuje integrusu, jer je sistemski ram ceo dostupan, a i probao sam da priljucim monitor na vga izlaz iz ploce i nista ne izlazi... Jedino ako nekom magijom igra detektuje integrusu, ali to mi stvarno ne ide u glavu - ni sa jednom drugom igrom nema problema...
Cudno, ne mogu nigde da nadjem odgovor, kao da samo ja imam ovaj problem...

Vidi postoji li u device manager-u. Ako je tamo ima, znaci da je sitem vidi, i da je igra vidi. Ako je ima, probaj sa disable/uninstall.
Ako je nema/ili stvar ne pomaze, onda je verovatno do drajvera za graficku (4850). Probaj reinstall, neki noviji drajver...

Nema u device manager, stoji samo Ati.
U Dragon Age Configuration Utility igra vidi Ati-ja, ali nista ne stoji pod 'driver version'.
Jel bi trebalo da pise tu nesto?
Drajveri su najnoviji 9.12.

75466702.jpg

Vrlo verovatno da drajveri brljaju, probaj reinstall...odradi i sa driver sweeper-om ciscenje repova.

Nista, sve sam probao... reinstalirao drajvere, ocistio sweeperom pa instalirao ponovo, reinstalirao igru... I nece. uvek ista poruka.
Hvala na pomoci u svakom slucaju.

chuo sam ovu ves .. posle 80 sati originalne kampanje, 15 sati zvuchi toliko jadno i bedno, da ja nemam komentar .. :S:

Bolje išta nego ništa pa makar bilo i 10 sati ali da je kvalitetno.

Evo ja sam našao neke detalje na netu.
A post in Czech on Eurogamer.cz has word on Dragon Age: The Awakening, which they say is the first retail expansion for Dragon Age: Origins, BioWare's recently released RPG, saying this will offer new items and a level cap increase and is expected in March, 2010 (thanks LS). They report the revelation was made by a premature online listing for the add-on, but this is obviously still speculative for the time being. Here is a translation from Google of part of their story: "Details of the expansion's contents are still only preliminary and may still change. Awareness will follow the story chronologically Dragon Age: Origins and promises a huge portion of the additional content. You play as a completely new main character, including his own prologue (separate Origin Story), the new campaign. Completion of the central storyline to take approximately 15 hours, as compared to the 100-hour original is not too much, and have consequences for the rest of the game."

Ja sam sada malo isprobavao rouge archer i mage do Ostagara. Iako sam mislio da igram sa Rouge-om, moram da priznam da je igranje sa Mage-om mnogo zabavno. Sa rouge nekako sve imam utisak da mi je lik previse slab i da mora dosta da prodje dok bih mogao zapravo nesto da uradim sa lukom i strelama, a ovako sam na startu uzeo Freeze i Lighting i dosta brzo svi padaju.

Pa pazi, posle 60-ak sati igre meni i dalje mage drzi ~50% party damage-a. Naravno dosta brzo padne taj procenat, jer mi Ljiljana opasno siba backstab +nenormalni nozevi sa po tri rune-a i flame+ice weapons (ja i morrigan imamo non stop ukljuceno).
Naravno AOE spells mnogo popravljaju procenat. Morrigan i ja osinemo po blizzard u isto vreme, + ja sibnem prvo inferno pa lightning storm pa po koji fireball, gde ces vece stete.
I u pocetku dosta dobro siba mage, ali je dosta krhk.

arcane warior nije krhk. arcane warior je zapravo bug u igri, jer si nepobediv.

Mislio sam na sam pocetak igre. A i da je nepobediv, bas i nije. Na hard mi ga izlupaju cas posla ako ne pazim na aggro jer radi dobar damage.

Prokletstvo, ne mogu da nadjem Naxganga nikako, pretrazio sam ceo Denerim i obisao onee ulicice (bar mislim da sam sve obisao :(). Moze neki mali hint?

Nazad
Vrh Dno