Šta je novo?

Dragon Age !

@Igoritza

Čime si ti "obogatio" um kad si pisao ovu gore avanturu :)

Posle 90+ sati manje-više neprekidnog igranja Dragon Age-a, igra mu se priviđa i u snu i na javi... :d
Tako da sada stvarnost vidi iskrivljeno kroz naočare Dragon Age. Što bi rekao Vudi Alen: "He's gone bananas!" :banana:

@ Igoritza

znaci, oba su sa unutrasnjim sagorevanjem, sta se bunis :D

hahaha secam se kad sam bio klinac, tek izasao AoE 2, posle celonocnog maratona dovucem se u skolu, samo sto se ne skokljam sa stolice, jedva dignem pogled ka tabli i drugom izvodu, kad mi se na tabli prividjaju tevtonci kako boj biju sa nekim nesrecnicima...a tabla zelena, neravna, k`o bojno polje koje sam napustio sat vremena pre toga :D :D :D :D

ko bash oce rpg sa elementima industrijske revolucije - arcanum :)

Nego je li iko uspeo da smuva Lelianu u igri ili tu varijantu nisu iskodovali?

Pokusao sam da igram Arcanum jos kada je izasao, ali mi se igra uopste nije svidela zbog grafike. Zaista je bila losa, iako grafika meni nije preterano bitna. Ali zato Planescape torment...vrh (iako je losa grafika, plus 640*480) ¬podseca me po malo na ovu igru, u nekim momentima vise nego bg2

Poslednja izmena:
Nego je li iko uspeo da smuva Lelianu u igri ili tu varijantu nisu iskodovali?

Leilanu moze i moja baba da smuva. Neverovatno kako laka zenska, cini mi se da bi se neka junkie grobarka u poluraspadnutom stanju vise opirala...

Arcanum je fenomenalan. Sada ga posle 8 godina igram ponovo i tek sada vidim koliko je to dobra igra.

Meni se nesto fina pravila :)
kako se ispolji ta linija karaktera, nisam se zadubljivao?
odradio sam njen quest tek malo pre obrtaljke :D

edit-killbane: ako nisi igrao PT, ne znas sta si propustio

Poslednja izmena:
Uf, nemogu da pronadjem Ageless Greatsword, posle postavljanja Bhelana za kralja, posle obavljanja patuljackog questa, to je onaj deo gde se u dijamantskim odajama u palati pritiskaju plateovi sa svakim likom posebno sve dok ne iskoci zmaj, da bi posle masakra doticnog u lootu ostao taj nesrecni mac.
Moje pitanje je jel ga neko vec nabavio, i da li je to uradio posle zavrsetka questa sa patuljcima, i da li je raspored plateova random u palati jer ih ima izgleda vise?
Otelio sam se dok sam pronasao Dragonslajer sword u circleu, jbm ti pihel hunting!

Poslednja izmena:
Taj quest nije moguce odraditi posle krunisanja, pisao sam o ovome, mada nisam eksplicitno rekao koji je tacno quest, pre par strana. Znaci samo pre krunisanja :(

:zgran: :lupko: Znao sam!
Hvala na brzom odgovoru!

ја сам касно сазнао за тај квест, покушао сам након крунисања међутим није ми успело, трон више не може да се активира.

Jel to moze u bilo kom momentu pre nego sto se npr. rese svi questovi za lorda Harrowmonta jer sam ja sad u Deep Roads-u u potrazi za Brankom pa bih to resio kad se vratim?
Btw. otkacio sam Oghrena pre silaska u Deep Roads posto sam zadovoljan i sa mojim damama (Morrigan, Vynne i Leliana). Jel on nesto posebno moze da koristi dole u Deep Roadsu ili nista ne gubim time sto ga nisam poveo?

Jel to moze u bilo kom momentu pre nego sto se npr. rese svi questovi za lorda Harrowmonta jer sam ja sad u Deep Roads-u u potrazi za Brankom pa bih to resio kad se vratim?
Btw. otkacio sam Oghrena pre silaska u Deep Roads posto sam zadovoljan i sa mojim damama (Morrigan, Vynne i Leliana). Jel on nesto posebno moze da koristi dole u Deep Roadsu ili nista ne gubim time sto ga nisam poveo?

Možda i nisi trebao. Ne bih sad da spojlujem ali mogu reći da poslednji fight u Deep Roads zahteva dosta HP. tj žilave likove.

Mislim da se, kada nadjesh Branku, Oghren sam uvali u party iako si ga izbacio.
Tako je barem meni bilo.

Mislim da se, kada nadjesh Branku, Oghren sam uvali u party iako si ga izbacio.
Tako je barem meni bilo.

Kako su nas tu zahebali ... taj oghren je poprilicna falinka u ekipi ... mozda i najtezi fight u igri ... against Branka :d

E bas su nasli kad ce da ga uvale, kao da on sme da ista kaze svojoj zeni.
Vec vidim da ce vise da odmogne nego sto moze da pomogne al' sta je tu je. A bas sam mislio da ce moje dame da je utepaju samo tako, tu ne bi bilo sentimentalnosti niti razmisljanja o dzentlmenskom ponasanju nego zena na zenu - de ces boljeg fighta.

Sta ste spopali jadnu Brankicu ? :d

Umlatite golema kao sav normalan svet i trk po dobrovoljce da se resi konacno problem slabe vojne opreme u patuljaka :d

Branka je obican skot.
Kako sam je zamrzeo u onom napadu ludila kad se svadja sa golemom.
A Oghren nesposoban nacisto :d Josh sam ga i obukao, i dao mu bolji 2h Sword i dzaba.
Nameshta se ko mlada neka, pola sata da udari i dok on zama'ne onom toljagom brankica pobeze po Lyrium...

^ +1

Mislim, vidi se da je posandrcala nacisto. Sa zadovoljstvom sam joj skratio zivot:) Mada je i meni Oghren zagorcao taj fajt takodje:D

Dva user friendly...ne, dva ***** friendly pitanja:

1. jel moram da budem feget da bi me Zevran naucio da budem assasain?
2. Gde nabavljam recepte!? Morrighan (iako sam joj "budzio" herbalizam) pravi samo one najjadnije healing poiton-e...

edit: sve radim na tezi nacin, likovi mi 12ti nivo, a ne znam osnovne stvari...ovim tempom cu i da zavrsim igru, a da ne znam osnovne stvari...hehehehe...bice interesantnije igrati kasnije opet :)

Poslednja izmena:

2. Gde nabavljam recepte!? Morrighan (iako sam joj "budzio" herbalizam) pravi samo one najjadnije healing poiton-e...

1. Koliiko znam ne moras, dovoljno je samo da mu dovoljno dignes approval rating.
2. Recepte kupujes kod trgovaca. Mozda gresim, ali mislim da se ne pojavljuju kao loot.

1. Ne moras da dajes du*e za to, dovoljno je samo da dodjes do potrebnog approval-a kod njega.
2. Recepte mozes da kupis kod prilicnog broja trgovaca ali da bi mogao da napravis odredjeni potion moras ti ili neko drugi (citaj Morrigan sigurno) da ima vestinu Herbalisam na odredjenom nivou, a to je obicno treci ili cetvrti nivo. Inace recept ne mozes da lootujes.

1. Ne moras da dajes du*e za to, dovoljno je samo da dodjes do potrebnog approval-a kod njega.
2. Recepte mozes da kupis kod prilicnog broja trgovaca ali da bi mogao da napravis odredjeni potion moras ti ili neko drugi (citaj Morrigan sigurno) da ima vestinu Herbalisam na odredjenom nivou, a to je obicno treci ili cetvrti nivo. Inace recept ne mozes da lootujes.

Ma znam to za nivo, likovi su mi po 12ti nivo, Morrigan ima herbalizam na trecem nivou, ali...kao sto rekoh...no...dobro, idemo u akciju sa trgovcima....

Vrh Dno