ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
@Igoritza
Čime si ti "obogatio" um kad si pisao ovu gore avanturu![]()
pawned
@Igoritza
@Igoritza
Nego je li iko uspeo da smuva Lelianu u igri ili tu varijantu nisu iskodovali?
Jel to moze u bilo kom momentu pre nego sto se npr. rese svi questovi za lorda Harrowmonta jer sam ja sad u Deep Roads-u u potrazi za Brankom pa bih to resio kad se vratim?
Btw. otkacio sam Oghrena pre silaska u Deep Roads posto sam zadovoljan i sa mojim damama (Morrigan, Vynne i Leliana). Jel on nesto posebno moze da koristi dole u Deep Roadsu ili nista ne gubim time sto ga nisam poveo?
Mislim da se, kada nadjesh Branku, Oghren sam uvali u party iako si ga izbacio.
Tako je barem meni bilo.
Dva user friendly...ne, dva ***** friendly pitanja:
1. jel moram da budem feget da bi me Zevran naucio da budem assasain?
2. Gde nabavljam recepte!? Morrighan (iako sam joj "budzio" herbalizam) pravi samo one najjadnije healing poiton-e...
Sta ste spopali jadnu Brankicu ? :d
1. Koliiko znam ne moras, dovoljno je samo da mu dovoljno dignes approval rating.
Ma, nek se nosi...krenem razgovor i on meni odmah tu nesto "handsome...blahblah"
mrs :d
trebao sam da ubijem olosa....:smackbum:
Dva user friendly...ne, dva ***** friendly pitanja:
1. jel moram da budem feget da bi me Zevran naucio da budem assasain?
2. Gde nabavljam recepte!? Morrighan (iako sam joj "budzio" herbalizam) pravi samo one najjadnije healing poiton-e...
1. Ne moras da dajes du*e za to, dovoljno je samo da dodjes do potrebnog approval-a kod njega.
2. Recepte mozes da kupis kod prilicnog broja trgovaca ali da bi mogao da napravis odredjeni potion moras ti ili neko drugi (citaj Morrigan sigurno) da ima vestinu Herbalisam na odredjenom nivou, a to je obicno treci ili cetvrti nivo. Inace recept ne mozes da lootujes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari