lol za Ursulu Le Guin i njen kvazi sf roman u kojem spisateljica proispituje sopstvenu seksualnost sa izvesnim androgenim vanzemaljcima... Svojevremno poceo da ga citam, video o cemu se zapravo radi, zgadio se i prestao... I ti ovo poredis sa Tolkinovom genijolnoscu?!! E moj Killbane...Also, staviti Martina u isti kos sa Salvatoreom je, blago receno, neumesno...
![]()
Ja sam morao da ubijem Wynn pre Uldreda... I sad idem na njega sa tri party membera (Pas, Sten i ja, mage).
Nisi morao, mogao si u odabiru komentara da izvrdas da ti se ne usprotivi, ne secam se tacno koji je. Ali sam ja loadovao pre toga i isprobavao, jer je Wynne poprilicno korisna kada dodje lecenje likova.
Što se tiče težine, rekao bih da ova igra prosto tera na neko ozbiljnije eksperimentisanje. Na primer, u slučaju mog Elfa, dobro je da koristiš moču™, tj otrov što višeIli strele koje dodaju neki tip magičnog napada i slično. U drugim RPGovima te niko baš ne tera da to radiš, prosto, rešavaš sukobe i bez toga, a od eksperimentisanja sa raznim stvarima se relativno brzo smoriš, jer ti ne znači puno. Ovde može da znači baš dosta.
...Baldurs Gate I i II sa dodacima da ih kasnije polako predjem (nikada nisam igrao iste, samo probao posle Icewind Dale-a I i II)...
Pa, eto...dobio si silan nakit, cizmice, i sad pravac u selo.
I'm a lumberjack and i'm o-kay, i sleep all night and work all day... :d
Zanimljivo pitanje, da li uopšte ti matorani mogu da se igraju na savremenim mašinama bez problema? Čini mi se da sam probao Planescape na Jezgru 2 Četvorostrukom i da je bagovao. Sada mi na Jezgro jaPET procesoru baguje Beyond Divinity, koji sam hteo da odigram (pod uslovom da mi se svidi kao Divine Divinity nekada) pre nego što pređem na Divinity 2: Ego Draconis. Stvarno je šteta kada se sa ovakvim igrama to desi. Dođe mi da sačuvam neku kantu sa everlasting Sempronom ili nečim sličnim matorim samo za ovakve naslove.
To i ja kapiram, ali nikako da nadjem kako da otkljucam tu specijalizaciju. Templar sam otkljucao, bila je potrebna knjiga, i Alister, nasao sam i Ranger, ali ne mogu da nadjem za Champion![]()
Mogu naravno, evo ja po ko zna koji put igram PST i Arcanum, ima fanmade patcheva, divota igrati u high rezoluciji...
http://www.patches-scrolls.de/arcanum.phpGde moze da se nadje to za high rezoluciju za Arcanum, i jel moguce igrati ga nekako na wide a da se sav ne izoblici, isto pitanje vazi i za BG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari