Šta je novo?

Dragon Age !

Au bre! Hahha! :laugh:
Koliko ovakvih situacija ima u igri ? Mozes li ga tako namamiti i onda roknuti sekirom u glavu ? :-devil-:

Alister je straight, samim tim nema potrebe da se roka u glavu. Mucenik je samo neupucen. :D A s obzirom koliko flertuje s onom divljakusom Morrigan, imam utisak da bi joj oprostio sve njene illegal blood magic talente, za jedno valjanje u travi... :d

Hehe, malocas procitah u ovoj temi. Hvala Vader. ;)

Imam jedno glupo pitanje - kako da podesim taktiku da me saborci stalno prate, ma gde god da krenem posto trenutno ja idem napred a oni stoje tamo gde su bili zadnji put tokom odredjene aktivnosti? ....
U opcijama za kontole pod stavkom Select Full Party zadaj hotkey na tastaturi koje ti je po volji i kad hitneš njega,gde god da klikneš na zemlju ili na bilo kog neprijatelja ovi tvoji svi idu za tobom kao ovčice

jel zna neko da li dual wield daljim upgradeovanjem dozvoljava nosenje 2 jacha oruzja od obicnih daggera koje mogu da nosim na prvom levelu dual wielda ?
mozes od prvog lvla da nosish longsword (ili axe, ili neki buzdovanchic) u jednoj i dagger u drugoj recimo
e sad nisam siguran da li bi mogao do kraja da nabudzish da nosish dva longsworda recimo, ali provericu :)
....a sumjam da će moći i kasnije da se upare dva mača tj longsworda.

Može.Evo roštiljam sa Dwarven Longwsordom i Wardens Longwsordom istovremeno.

Poslednja izmena:
Zaglavio sam se u Lotheringu. Odradio sam sve kvestove ali mi stoji da se odmorim i dopunim u Lotheringu kako bih mogao da idem dalje. Kako bre to da izvedem?

Zaglavio sam se u Lotheringu. Odradio sam sve kvestove ali mi stoji da se odmorim i dopunim u Lotheringu kako bih mogao da idem dalje. Kako bre to da izvedem?

Tako sto napustis Lothering... :D Odmah nakon toga, kampanja se nastavlja, a u Lothering vise neces moci da se vratis. Videces i zasto. ;)

Gde se nalazi quest za Warden Keep's?Interesuje me zato sto sam kupio preko steama,a vecina se zali da im ne radi taj quest(cisto da obratim paznju kad dodjem do tog dela) i jel ima negde da se nadje opsirnije upustvo za koriscenje taktike?

Hehe a ja mislio da sam najsporiji na bechu. Ja sam tek zavrsio Redcliffe :)

Za sad mi je naj momenat kad poljubim Morrigan dok sam u partiju a ona mala sto se pravi nevina pozeleni od ljubomore (-5 u affection) :D

Pitanje za ljude koji su zavrsili igru, da li se cela prica odvija u Ferendelu ili se ide u Orlais na primer?

Ja poceo nocas :)

I gde ima DLC? :D

Phe slep sam... a trazio sam i nisam video.

Najzad i ja kren'o...patch, plus ona gomila DLC-eva...btw, kao sto rekoste, bzvz je sto se neki itemi odmah nadju u inventaru.
Human noble (btw vise bih voleo da sam imao klise izbor nekog otpadnika) sad sam u Ostrigan-u ili kako se vec zvase...i onaj mi odvede psa Tihomira:D

*** kako je teska igra :) moji saborci padaju ko muve.

Otkrio sam jedan propust. Dakle radi se o tome kad jednom otključate specijalizaciju onda ste je otključali za stalno. Tako npr. kupite neku manual za specijalizaciju, naučite je a posle učitate poziciju pre kupovine specijalizacija će i dalje biti tu.

Na kojoj tezini igras i koja borba ti je teska?

Igram na normal. Krenuo sam kao noble dwarf i vratio sam se nazad u njihov grad... bitka sa kraljicom podzemlja je bas teska.

Moze li warrior da nauci neku vestinu kako bi otvarao sanduke koji su zakljucani i ako moze koja je to vestina? Takodje za pravljenje napitaka da li je dovoljan herbalisam prvog nivoa - mislim na one slabije napitke?

Moze li warrior da nauci neku vestinu kako bi otvarao sanduke koji su zakljucani i ako moze koja je to vestina? Takodje za pravljenje napitaka da li je dovoljan herbalisam prvog nivoa - mislim na one slabije napitke?

Ne može pošto je to skill vezan za Rogue klasu.
Dovoljan ti je prvi nivo za obične naptitke. Morrigan u startu ima već jedan nivo tako da nju koristi da ih sprema.

Dovoljno je da imaš jednog rogue-a u party-u i onda njime otvaraš sve zaključane stvari :p

Izgleda da su DLC izlečeni. Kad probam javljam da li rade.

Indeed, ranije sam probao da aktiviram Stone Prisonera i Wardens Keep i nisu se pojavljivali na mapi [merchant za golema jeste]. Sad sam instalirao izlecene verzije DLC-a i lokacija za SP-a se pojavila na mapi! :D :D :D

Trenutno sam doboko u elfovskim dungeonima, kad zavrshim ovaj quest skoknucu do Kamp-a da vidim dal ce mi onaj NPC obeleziti poziciju WK-a na mapi. :)

edit - pojavio se i WK na mapi :D

Poslednja izmena:
Bio bi zahvalan ako bi me neko uputio na pravi put vezano za otkljucane DLC-ove... :)

Poslednja izmena:
Po meni "nedostaje" jedna stvar u igri :d Kada su mogli da ubace pederastiju mogli su i u razgovoru sa ogavnim ili lošim/zlim likovima da ubace i opciju za neku sočnu psovku.Toliko me je sada pred kraj iznerviralo plemstvo u Denerimu tj Teyrn Loghain i ćerka mu, a kraljica Anora,da mi se jedan Fck You nametao kao najbolji odgovor u konverzaciji.
Ostao mi je još danas za posle posla final battle i kraj (već sam krenuo fight ka kuli iz dvorišta zamka).Super igra u svakom pogledu.

Poslednja izmena:
Gde ima da se nadje manual za Arcane Warrior-a?! Nisam znao da oni duhovi u dalish ruins-ima mogu to da daju, sad je kasno za njih.

Da li ste primetili da ima nekoliko nasih zenskih imena u igri.
Branka, Nadezda, Leliana, naleteo sam na jos neko; nemoguce da je bas ovolika slucajnost.

Gde ima da se nadje manual za Arcane Warrior-a?! Nisam znao da oni duhovi u dalish ruins-ima mogu to da daju, sad je kasno za njih.

Ne znam tačno za manual ali uvek možeš da se vratiš u Elven Ruins Lower level gde se nalazi duh zarobljen u phylactery (definition: Phylactery, in fantasy fiction, an object used by a lich to contain its soul). Dakle imaš jednu prostoriju sa nekim oltarom pored koja se nalazi taj phylactery. Sve što trebaš da uradiš je da oslobodiš duha i dobićeš specijalizaciju.

Vrh Dno