Šta je novo?

Dragon Age !

Jesi li probao sa compatibility modom, zatim set affinity na jedno jezgro, i naravno...drajveri za graficku:)

Za Planescape jesam probao, za Fallout isto znam da mora tako, ali Beyond Divinity mi je radio pre 5 dana na Core 2 Quad bez ikakvih podešavanja affinity-ja, a sada na Core i5 treba da se setuje?

Evo, upravo sam probao i ne pali :) Dakle, nešto je drugo u pitanju. No, nebitno, niti mi se nešto posebno igra to, niti sam hteo da gušim tred. Više me je zanimalo u vezi sa Baldurima.

@ Alex
Sorry ali kako si podesio da imas toliki slotbar?

Poslednja izmena:
Igra li ko ovo na Win 7 x64? Meni se svako malo desava BSOD.

Drajveri su 191.07.

Poslednja izmena:
Ja igram na Win 7 x64 i nemam problema ... ima nekih problema oko Creative Drivera za zvucnu ali to je druga prica

@starac
Igram je vec nekih nedelju dana Win 7, 64bit-a, nijedan BSOD do sada a ni izletanje u sam sistem, driveri isti kao i tvoji (191.07).

I meni radi dobro na win7 x64... Ne znam kako da proverim drajvere ali neki od novijih whql-ova. Izuzetno retko se desi da pukne igra posle alt+tab.

Konacno sam zavrsio igru i opsti utisak je odlican, igra je ispunila sva ocekivanja. Nisam ovako uzivao igrajuci neku igru godinama.

Amount of Dragon Age completed : 40%

World explored 90%

Level - 20

Time played 45h 31m

Jedino sto mi je malo pokvarilo generalni utisak jeste glupy memory leak zbog koga loading times postaju sve duza, ali sredice to sledecim patchom valjda.

Dok to ne srede drugi run sa Dalish rangerom ce da saceka :)

Ne znam kakav memory leek se vama desava, meni cak i bez patcha ucitava po 5-20 sekundi svaku lokaciju na mom ubogom 4200rpm hardu. Mada nisam igrao duze od tri sata po jednoj sesiji.
Inace igra je zakon, jos uvek me drzi odusevljenje.

@starac
Igram je vec nekih nedelju dana Win 7, 64bit-a, nijedan BSOD do sada a ni izletanje u sam sistem, driveri isti kao i tvoji (191.07).

Dobro za tebe :) ali meni ta informacija uopce ne pomaze. Problem je definitivno u igri.

Vidjet cu kako radi na XP-u. To jos nisam probao.

Pre koji dan sam presao na win 7 i rako bih da bolje radi u odnosu na XP.:)

Ovo plavetnilo se u zadnje vreme stalno pojavljuje oko Wynn, iako su joj svi "over time" spellovi iskljuceni. Da li neko zna kako da ga "ubijem"? :p Nadam se da nije passive, s obzirom da uzasno iritira i cini dijalog scene neizdrzivim zbog konstantnog treperenja...

Prilozi

• Screenshot20091116191513296.jpg
    Screenshot20091116191513296.jpg
    448.4 KB · Pregleda: 112
Pa na slici se vidi da ti je ukljucen Rock Armor , verovatno je do toga.

Gay aura? :D

Pa na slici se vidi da ti je ukljucen Rock Armor , verovatno je do toga.

Nije, rock armor ne ostavlja nikakav vizuelni trag, probao sam nekoliko puta. :) Posle loada, "plavetnilo" je nestalo, ali vec se nekoliko puta iznova pojavljivalo, pa me interesuje sta je u pitanju...

Ma meni je bilo najjače kada sam iz daljine gađao fireball-om one vukodlake misleći da sam u borbi da bi posle dva koraka počeo razgovor sa njima tokom kojeg su oni sve vreme staloženo goruckali :p

Poslednja izmena:
Vecina aura su predstavljene ocajno i iritiraju do strahote... Koliko me samo nervira sto posle svake borbe moram da gasim rally i cleansing auru, da ne bih bio "opkoljen" sa odvratnim plavo/crvenim krugom, od kojeg ne vidim nista... :mad:

jel moze cheat - smara me shto sam promptovan da vodim rogue-a da bih otvarao budjave kovchege, VELIKI FAIL je shto nema bash ... mislim - mogu da zgromim sve i svashta sa primal magijama, jer sam mnogo gotivan mage - al ne mogu da razvalim drveni kovcheg ? do mojega ...

jel moze cheat - smara me shto sam promptovan da vodim rogue-a da bih otvarao budjave kovchege, VELIKI FAIL je shto nema bash ... mislim - mogu da zgromim sve i svashta sa primal magijama, jer sam mnogo gotivan mage - al ne mogu da razvalim drveni kovcheg ? do mojega ...

Haha i ja sam se cimao na pocetku, pokusao da razbijam neke stvari madjijom, ali avaj bezuspesno :D Ne brini, docice ti Leliana uskoro, a i videces da u zakljucanim kovcezima neces naci bog zna sta.
Okani se cheatova:)

I ja sam nabudzio lockpick na max i razocarao se. Sve zaista dobre iteme sam dobio bez ijednog lock*****. Malo je bzvz kada na 15-om levelu otkljucas kovceg i skontas da si dobio Splint mail boots koje ne vrede nista.

Ja nisam otvorio nijedan kovceg i nista mi nije falilo :D

Slazem se, najbolje sto mozes u njima da nadjes je neki healing pot/ice salve ili elfroot :p

koliko je ova igrica zahtevna, na mojoj masini pod win7 32 blago secka (ali bas nervira) na full detaljima u 1280x . Sta vi mislite da li je to ok

Nazad
Vrh Dno