White_Dragon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.11.2004
- Poena
- 319
Pozdrav,
ovo je moj prvo post na forumu,nadam se da cu poslati kako treba !
Danas sam instalirao igru, PC varijanta, nisam jos nabavio original ali ako bude
vredela igra,hocu.Poceo sam da igram i za sada misli da je odlicna,dopada mi
se.Nemam puno iskustva pa malo eksperimentisem, stavio sam easy level.
Naisao sam na tako glupavi problem da me je sramota pitati ali je jos gluplje
ostati u neznanju.Molim vas nemojte mi se smejati - stigao sam do dela gde prvi put
izlazim u wilderness sa partyjem i nasao sam neko pismo u kome otac govori sinu da
postojke neke tajne oznake koje ce ga na kraju dovesti do blaga.
Navodi da je prvu oznaku nasao ispod drveta koje lezi naslonjeno na rusevine.
Nasao sam to drvo,nije bilo tesko jer je na mapi oznaceno sa :S:
Samo,ne znam sta dalje.Obilazio sam to drvo deset minuta,gledao od gore,od dole,
stao tacno na X znak,nista mi ne pokazuje da tu ima.
Nasao sam negde uputstvo da treba pokupiti taj marker pa ce me on uputiti na sledeci.Osecam se kao magarac - ne vidim nikakav marker u igri,nigde mi se ne pojavljuje opcija da bilo sta pokupim.Da li imam neku bagovitu kopiju ili sam slep ?
Molim pomozite !!!
Za pocetak dobrodosao na forum :wave:
Sto se tice tvog problema:
Procitaj ponovo to pismo koje imas, prilicno sam siguran da postoji samo jedno pismo u kome su navedene sve informacije da bi dosao do tog kovcega koji trazis. Ja se ne secam sta tacno sve pise ali nakon sto prodjes ispod onog drveta (navedeno ti je u toj poruci) ides jos malo napred i tu sa desne strane obrati paznju trebalo bi da pocinje put ili most koji je napravljen od nekog korenja preko kojeg mozes da predjes. Kada njega predjes malo posle toga ces naci to sto trazis.
Nisam hteo da stavljam spoiler za ovo jer mislim da nije preterano bitno za radnju.