Pa to si mogao da vidis mnogo ranije. Vec su pisali da je Leilani sve jedno da li je musko ili zensko. Mozda u DA univerzumu njihova religija ne anatemise takvu vrstu odnosa.
Leliani je, takodje, svejedno, da li ce na njoj biti 7 il' 10 ljudi. Verovatno ne bi rekla ne ni darkspawnu...
A njihov Chantry se uglavnom svodi na worshipovanje Andraste, koja je bila toliko cestita i moralna, da je odbila cak i samog Makera, jer je bila odana svom muzu. Nesto sumnjam da bi sa ovakvim primerom blagonaklono gledali na Lelianine perverzije...
Elem, off topic, ako vec nisi procitaj "Leva ruka tame" Ursule Le Guin , za one koje ne znaju, a verujem da je malo takvih, ona je jedan od najuticajnijih pisaca epske i naucne fantastike, rame uz rame sa samim Tolkienom, a ne ko ova sadasnja boranija (Martin, Jordan, Salvatore i sl.). Verujem da ce ti se knjiga dopasti
lol za Ursulu Le Guin i njen kvazi sf roman u kojem spisateljica proispituje sopstvenu seksualnost sa izvesnim androgenim vanzemaljcima... Svojevremno poceo da ga citam, video o cemu se zapravo radi, zgadio se i prestao... I ti ovo poredis sa Tolkinovom genijolnoscu?!! E moj Killbane...

Also, staviti Martina u isti kos sa Salvatoreom je, blago receno, neumesno...
@Vuk Gamer Lepo ja kazem, ona mala sto se pravi naivna :d Ko ti je kriv sto si kvaran pa juris nevinu devojcicu iz samostana umesto da se dovatis divljakuse

. Inace onaj picopevac Altair je ljubomoran po pitanju obe.
Da znas da su u pravu.

Trebao sam od starta da posumnjam da ispod te prenapadne finoce nesto debelo smrdi... A i Morrigan je bolja riba, realno... :d Sto se tice picopevca, ako igrac vec nije iskoristio sansu sa Morrigen, Alisteir ce odusevljeno da upadne kao zamena...
Jel ko skinuo golu babu Wien pa je prosetao :d ja malo vodao po zamku :d baba je dobrodrzeca
Vidis, Wynne je prakticno jedini NPC u celom partiju koji mi se dopada. Svaka rec joj je na mestu, stalozena je, mudra i svoju sudbinu prihvata smireno i sa dostojanstvom. ***, kad im nije bio problem da ubace ovoliko orgijanja i ostalih gluposti, mogli su da dodaju makar platonski relationship sa Wynne. :eyebrows: