Šta je novo?

Dragon Age !

"The only good thing about Warden’s Keep is that it will give you more storage. This one should’ve been included in the main game, but knowing EA, they probably want to make an easy $7 on this. The only thing that you are paying for is the storage that you get and the two achievement and trophies that you can unlock. If those two sound good to you, go ahead and purchase it. If not, stay away and keep your $7 for other DLC."
http://www.justpushstart.com/2009/11/08/dragon-age-origins-wardens-keep-review/

Poslednja izmena:
Pa piše ti u prvom linku koji sam ti već dao
Arcane Warrior
"Unlocking:
When doing the Nature of the Beast questline you will eventually enter some werewolf infested ruins, in the lower part of these ruins look for a room to the right of the map, containing a broken alter and a phylactary. This small quest will unlock the Arcane Warrior."

Poslednja izmena:
A jel zna iko gde se nalazi taj "storage" u zamku?

Party Storage Chest dobijaš kad završiš Warden's Quest. Nalazi se u dvorištu utvrđenja.

t5nep3.jpg

Gotovo kao Human Noble Warrior level 18,
u saradnji sa Morrigan,Wynne i Orghrenom i opremljen u obe ruke sa Imperial Edge Longswordima.

Time played:37:29:21
World Explored: 84%
i Amount of Dragon Age:Origins complete 30%

Poslednja izmena:
Zavrsio si igru kao level 18? Kako sam onda ja level23 i jos uvek jurim Branku?????

u saradnji sa Morrigan,Wynne i Orghrenom i opremljen u obe ruke sa Imperial Edge Longswordima.

Sta onda ovi pricaju da se moze igrati 70-80 sati!Jedino ako nisi obavljao side quest-ove!

Bez 70 sati nema šanse da se završe svi side quest-ovi što i govori ovaj procenat od 30%.
Ja sam takodje na 37. satu ali još nisam išao u Orzammar.

Sidequest-ovi ništa? Kako samo level 18? Ti si nešto mnogo zbrzao ovo, ne valja.Ostav! :smackbum:

Sad sam izvalio da ne mogu da umrem :) Ucitao sam save, trazim Branku po pecinama i ne mogu da umrem. Health mi je 0 ali i dalje sam ziv. Wtf?

Zavrsio si igru kao level 18? Kako sam onda ja level23 i jos uvek jurim Branku?????

Sta onda ovi pricaju da se moze igrati 70-80 sati!Jedino ako nisi obavljao side quest-ove!

Sidequest-ovi ništa? Kako samo level 18? Ti si nešto mnogo zbrzao ovo, ne valja.Ostav! :smackbum:
Uvek prvo odigram main story sa nekolicinom meni interesantnih side questova (zbog nestrpljenja i neugasive želje za spoznajom glavnog toka radnje - jer bez obzira što side questovi produžuju igru u većini slučajeva je i razvodne,samo ih je mali broj vredan pomena i sećanja),a kasnije u drugom prolazu gustiram igru na tenane.
Svako ima svoj stil :)
A ja sam patuljke posetio druge po redu,a ne na kraju ;) za kraj sam ostavio vilenjake.

Poslednja izmena:
Mene vala u pecinama olesi ona debela mesina sa pipcima, potrosio sam sve health (oko 15) i napitke za manu (>10) + konstantno lecenje sa Wynn i nista, majku li mu koliko energije ima.

Ja sam lvl~15 i tek sam dosao do Dwarfova [zadnji treaty quest].

Ako nekome zakucava komp, neka pre nego sto ucita poziciju podesi affinity za daorigins.exe, tj. neka iskljuci 1 core.
Znaci graficka apsolutno nema nikakve veze sa zakucavanjem celog kompa.

Igra ne radi nista sporije sa jednim jezgrom, mozda 5-10%, tako da je definitivno neki bug to sto su jezgra uvek na 100%.

Bio bih zahvalan ukoliko bi mi neko na pm poslao link ka izlecenim Warden's Keep i Stone Prisoner DLCima :)

Ovaj Alistair me bas razoracao. Drugi i cetvrti komentar su bruka. :p

Ali malo motivacije i ubedjivanja cine cuda (pogotovo poslednja slika). :D

da2.jpg

da3d.jpg

da4.jpg

Poslednja izmena:
^Bah, da sam znao da Leliana ispod suknjice krije ovoliko testosterona, ne bih se ni trudio oko nje... :mad:

Btw, gornji shot me je zaintrigirao da vidim koliko 'ebenih scena sexa u ovoj igri ima. Naravno, trebalo mi je manje od 3 sekunde da na netu pronadjem rezultate. Sta reci...

Sex scenes:
Male PC + Morrigan 1
Male PC + Morrigan 2
Male PC + Leliana
Male PC + Zevran
Male PC + Zevran + Isabela
Male PC + Zevran + Isabela + Leliana

Female PC + Leliana
Female PC + Alistair
Female PC + Zevran
Female PC + Zevran + Isabela
Female PC + Zevran + Isabela + Leliana
Female PC + Alistair + Isabela

Loghain + Morrigan
Alistair + Morrigan

Dakle ova igra definitivno ima vise scena sexa sa NPC-ovima, nego sto ima dijaloga sa njima...

Gornji podatak valjda dovoljno govori da je Bioware-u u RPG igri bitnije "trpanje" od raznovrsnosti dijaloga, oblikovanja licnosti main charactera po sopstvenom nahodjenju, ili pak, bar neke osnovne dinamike u pricanju price... Ovako, sve me podseca na onu nasu staru - yebe lud zbunjenog.... :(

A ova bitcharka Leliana, kao glumi finu religioznu devojcicu, a ovamo upada u lesbo odnos i 3 way/4 way grupnjake... Kakva licemerna kur*etina! :mad: Sad cu da je odyebem iz partija samo tako...

P.S. Iz inata cu ostaviti mog charactera da bude virgin do kraja igre! :-devil-:

logo.gif

:d :d :d

Pa to si mogao da vidis mnogo ranije. Vec su pisali da je Leilani sve jedno da li je musko ili zensko. Mozda u DA univerzumu njihova religija ne anatemise takvu vrstu odnosa. Elem, off topic, ako vec nisi procitaj "Leva ruka tame" Ursule Le Guin , za one koje ne znaju, a verujem da je malo takvih, ona je jedan od najuticajnijih pisaca epske i naucne fantastike, rame uz rame sa samim Tolkienom, a ne ko ova sadasnja boranija (Martin, Jordan, Salvatore i sl.). Verujem da ce ti se knjiga dopasti:D

P.S. A jel moze sa Leilani i Morigan - threesome, a posle samo njih dve...

Poslednja izmena:
Ne kazem ja da je Martin los, ja licno nisam odusevljen njegovim delima, samo mi deluje prosecno, a spomenuo sam njega jer je on jedan od najboljih pisaca epske fantastike danas, ali su ipak ispod nivoa ovo dvoje koje sam pomenuo.

Treba mi pomoc! U Denerimu sam i imam vrlo malo health potova a kvestovi su tamo bolesni! Pretrazio sam ceo market i nigde nisam nasao sto health potove sto elfroot! jesam omasio nekoga ili treba da idem u neki drugi kraj grada?

Prvo bih hteo da se javno zahvalim svim dobrim ljudima koji su mi poslali linkova ka ona dva velika DLCja. Moram priznati da nisam ocekivao toliki odziv :)

A sad problemi. Warden's Keep radi ali buguje. Evo na koji nacin:

Zavrsio sam quest tako sto sam ubio maga i postedio Sofiju Drajden (tj. ono sto je ostalo od nje :S:). Tako sam zavrsio jer mi se cinilo kao najpravedniji kraj, ona mag je stvarno bolestan sto se da videti u njegovim odajama. E sad kad sve to zavrsim i popricam sa Levi Drajdenom on mi da opciju da trgujem sa njim. Medjutim kad izaberem tu opciju igra krene da ucitava trade meni ali se ne desi nista. Takodje nisam uspeo da nadjem vreci za prosirenje inventara mada mi je ostao jedan neotkljucan kovceg u sobi desno od Sofijinih odaja. Da li to ima veze koji kraj izaberem i da li cu, ukoliko izaberem da radim za maga dobiti torbu kao i mogucnost ucenja ona dva demonska skila koji mi fale? (popio sam onaj napitak :-devil-:)

A sad jedno nubovsko pitanje: Da li ima ikakve vajde od onog dragog kamenja, kojekavih resistance shardova tj. da li cu to koristiti za neki craft? Ako ne mozda je bolje da to prodam merchantima posto sam jako kratak sa prostorom u vreci. Takodje me zanima da li u igri postoji trapper ally (da znam da li da cuvam zamke)?

Jeste li znali da postoji opcija da ubijete Wynn? (sto naravno nisam ucinio jer ona i Morrigan su sjajna kombinacija, freeze+iron fist FTW :D)

@Vuk Gamer Lepo ja kazem, ona mala sto se pravi naivna :d Ko ti je kriv sto si kvaran pa juris nevinu devojcicu iz samostana umesto da se dovatis divljakuse :p. Inace onaj picopevac Altair je ljubomoran po pitanju obe.

A sad jedno nubovsko pitanje: Da li ima ikakve vajde od onog dragog kamenja, kojekavih resistance shardova tj. da li cu to koristiti za neki craft?

Neke možeš da koristiš za enchantovanje oružja a neke od njih koristi Shale za resistance i kao oružje.

Ja sam onog Zevrana odmah preklao ... i to bas bukvalno ... ne bih da se iznenadim u nekom delu igre ;)

Jel ko skinuo golu babu Wien pa je prosetao :d ja malo vodao po zamku :d baba je dobrodrzeca

Poslednja izmena:
A ova bitcharka Leliana, kao glumi finu religioznu devojcicu, a ovamo upada u lesbo odnos i 3 way/4 way grupnjake... Kakva licemerna kur*etina! :mad: Sad cu da je odyebem iz partija samo tako...
***, hormoni, "srednji vek", šta da radi žena kad nema druga posla, da gleda filmove i ide na internet? :d

A sad problemi. Warden's Keep radi ali buguje. Evo na koji nacin:

Zavrsio sam quest tako sto sam ubio maga i postedio Sofiju Drajden (tj. ono sto je ostalo od nje :S:). Tako sam zavrsio jer mi se cinilo kao najpravedniji kraj, ona mag je stvarno bolestan sto se da videti u njegovim odajama. E sad kad sve to zavrsim i popricam sa Levi Drajdenom on mi da opciju da trgujem sa njim. Medjutim kad izaberem tu opciju igra krene da ucitava trade meni ali se ne desi nista. Takodje nisam uspeo da nadjem vreci za prosirenje inventara mada mi je ostao jedan neotkljucan kovceg u sobi desno od Sofijinih odaja. Da li to ima veze koji kraj izaberem i da li cu, ukoliko izaberem da radim za maga dobiti torbu kao i mogucnost ucenja ona dva demonska skila koji mi fale? (popio sam onaj napitak :-devil-:)

Nema veze na koji način si završio quest. Kad zatvoriš portal i kad se stvari smire izađi sa te lokacije npr. do kampa i posle se vrati. Dryden i ekipa su počistili zamak i organizovali prodaju u dvorištu :)

Pa to si mogao da vidis mnogo ranije. Vec su pisali da je Leilani sve jedno da li je musko ili zensko. Mozda u DA univerzumu njihova religija ne anatemise takvu vrstu odnosa.

Leliani je, takodje, svejedno, da li ce na njoj biti 7 il' 10 ljudi. Verovatno ne bi rekla ne ni darkspawnu... :p

A njihov Chantry se uglavnom svodi na worshipovanje Andraste, koja je bila toliko cestita i moralna, da je odbila cak i samog Makera, jer je bila odana svom muzu. Nesto sumnjam da bi sa ovakvim primerom blagonaklono gledali na Lelianine perverzije...

Elem, off topic, ako vec nisi procitaj "Leva ruka tame" Ursule Le Guin , za one koje ne znaju, a verujem da je malo takvih, ona je jedan od najuticajnijih pisaca epske i naucne fantastike, rame uz rame sa samim Tolkienom, a ne ko ova sadasnja boranija (Martin, Jordan, Salvatore i sl.). Verujem da ce ti se knjiga dopasti:D

lol za Ursulu Le Guin i njen kvazi sf roman u kojem spisateljica proispituje sopstvenu seksualnost sa izvesnim androgenim vanzemaljcima... Svojevremno poceo da ga citam, video o cemu se zapravo radi, zgadio se i prestao... I ti ovo poredis sa Tolkinovom genijolnoscu?!! E moj Killbane... :) Also, staviti Martina u isti kos sa Salvatoreom je, blago receno, neumesno... :)

@Vuk Gamer Lepo ja kazem, ona mala sto se pravi naivna :d Ko ti je kriv sto si kvaran pa juris nevinu devojcicu iz samostana umesto da se dovatis divljakuse :p. Inace onaj picopevac Altair je ljubomoran po pitanju obe.

Da znas da su u pravu. :( Trebao sam od starta da posumnjam da ispod te prenapadne finoce nesto debelo smrdi... A i Morrigan je bolja riba, realno... :d Sto se tice picopevca, ako igrac vec nije iskoristio sansu sa Morrigen, Alisteir ce odusevljeno da upadne kao zamena...

Jel ko skinuo golu babu Wien pa je prosetao :d ja malo vodao po zamku :d baba je dobrodrzeca

Vidis, Wynne je prakticno jedini NPC u celom partiju koji mi se dopada. Svaka rec joj je na mestu, stalozena je, mudra i svoju sudbinu prihvata smireno i sa dostojanstvom. ***, kad im nije bio problem da ubace ovoliko orgijanja i ostalih gluposti, mogli su da dodaju makar platonski relationship sa Wynne. :eyebrows:

Ja sam kidisao na Morigan od samog pocetka. Volim te divljakuse.:-devil-: Inace, Lelilana mi je od samog starta bila lame. A ono sto se za nju kasnije ispostavilo samo predstavlja jos jedan veliki k...c u dup..u svim onim naivcinama koji traze te mutave i mirne glupace. Najgore su one sto cute. :d

Btw, kod odbrane Redcliffe-a sam zakucao. Pobijem sve koji napadaju i onda nista. Muzika za borbu i dalje pici a ne mogu da pricam ni sa kim. Sve sam procesljao i nema napretka. Je l' imao ko slican problem? Da li je to neki bug?

P.S. Takodje sam prelistao ceo ovaj topic ali nisam naisao ni na sta slicno. Moguce je i da sam propustio jer su oci pocele da mi suze posle izvesnog vremena. :)

Poslednja izmena:
Btw, kod odbrane Redcliffe-a sam zakucao. Pobijem sve koji napadaju i onda nista. Muzika za borbu i dalje pici a ne mogu da pricam ni sa kim. Sve sam procesljao i nema napretka. Je l' imao ko slican problem? Da li je to neki bug?
Jednom mi se to desilo, onda sam opet počeo borbu i bilo je u redu.

Vrh Dno