Šta je novo?

Dragon Age !

Potvrdjeno je da radi, potreban je samo power iso 4.5 da bi se zaobisao DVD check :)

Ja kupio igru preko steam-a, ali ko će dočekati taj 6-ti novembar za unlock DDE verzije, zato odoh u radnju da "kupim" igru, za početak idem u skidkolonu ( :d ) da je nabavim, a možda me i ponovo napunjeni strefi u međuvremenu.

Sta fali klonu? Radi bez ikakvih pomagala. Samo postavis sliku i vozis :)

izašao skidrow...

Poslednja izmena:
^ Otkud vam ideja da skidam za sebe? :d

Pola Sapca je i dalje na wireless-u. :)

Poslednja izmena:
Ja samo jos jednom da pitam jesu li one "scene" neka montaza ili su stvarno deo igre? Da znam cisto da ne nabavljam igru ako jesu, hvala unapred!

o bože....

Koji ste vi srećnici. Ja ću da igram tek oko 00h. ***a kasno se pojavila igra na newsu :mad:
Sad idem da spavam. Duga je noć, treba to izdržati. :)

we are filed with wicked powers...:)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sn1KejzlVvk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sn1KejzlVvk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Posle 2h igranja igra deluje fenomenalno,drzi me zakucanog znaci da valja.:D Voice acting je top notch.Cisto da napomenem igra je odlicno optimizovana.Ozbiljniji utisci u narednim danima. :)

nista bez voice actinga :d

Nisam daleko odmakao ali utisak sa početka je da je ovo extra igretina.Kao da igram film.Kao da igram film.Sve mi se sviđa.Mada je možda rano suditi ovako na početku,ipak je ovo RPG.Ali obećava žestoko.
Borba je odrađena dosta dobro kao i dijalozi.Ima dosta i jednog i drugog.
I to kvalitetno urađenog.Normalno,borba može da se vodi i iz bliza,a i da se kontroliše kao i u starijim RPG, zavisno od situacije i potrebe.

Grafika je odlična i detaljna (mada meni malo smeta ono kupanje u krvi ali to ništa toliko ni ne remeti).Hardverska zahtevnost i nije toliko velika tj 1680x1050, sve very high + 4xAA i imam oko 20FPS u žaru borbe.
Na šta potseća...pa teško je reći ovako sa početka,ne bih baš da prejudiciram.
Toliko od mene, odoh da igram,strašno sam nestrpljiv da nastavim dalje.
A detaljnije možda kasnije večeras....ili sutra (to je pre verovatnije)....kada se naigram malo mnogo :S:

Prilozi

• DAOrigins 2009-11-02 22-21-57-07.jpg
    DAOrigins 2009-11-02 22-21-57-07.jpg
    223.1 KB · Pregleda: 423
  • DAOrigins 2009-11-02 22-19-24-42.jpg
    DAOrigins 2009-11-02 22-19-24-42.jpg
    264 KB · Pregleda: 431
  • DAOrigins 2009-11-02 22-33-57-86.jpg
    DAOrigins 2009-11-02 22-33-57-86.jpg
    230 KB · Pregleda: 414
Poslednja izmena:
Iz trećeg.Iz blizine ili iz vazduha.Kako ti volja.

Znaci da ne pojacavam ton do kraja. Da me ne gledaju komsije mrko. :D

mada opet zavisi koji je komsija u pitanju...

Poslednja izmena:
Ubacivanje DLC nikad lakše. ;)

nqbnrp.jpg

Au sunce ti ala je ovo dobro :zgran:. Ovo se čekalo :Klanjanje

btw, o kakvim scenama pričaju ovi ljubitelji nitvorspidova™

Poslednja izmena:
Jel igra ovo neko na single core procesoru i geforce 7xxx kartici? Zanima me da li bi se dalo igrati na tome? :)

Ne kontam ovu sliku za DLC. To se nalazi na tabu "Installed Content", a kako je installed kad DLC-ovi izlaze sutra kad i igra? Ili su i oni procurili?

Ne kontam ovu sliku za DLC. To se nalazi na tabu "Installed Content", a kako je installed kad DLC-ovi izlaze sutra kad i igra? Ili su i oni procurili?

Valjda su procureli. Nisam nešto puno čitao uglavnom sam obratio pažnju kako se instaliraju i da li rade. Probaću nešto kasnije kako to funkcioniše u praksi tj. kod mene.

Prilozi

• readme_en.txt
    20.9 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno