Šta je novo?

Dragon Age !

E, još nešto: nije mi jasan izbor muzike. Ne uklapa mi se.

Jel misliš na ovaj metal na kraju? To je samo za potrebe trailer-a i podizanje hype-a kod tinejdžera.
Da. Znam da sam je čuo na još nekom traileru, bio bih... srećan da je ne čujem u igri :)

Pomalo smeshno izgleda kada stoje onako krvavi :d Razumem da im bude krv na oklopima, ali lice bi svaki normalan chovek obrisao...

Haha, to je tačno :D

Evo izasli su i ''pozeljni'' zahtevi :

Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Meni igra deluje graficki dosta losije od ME , koji je MNOGO manje zahtevan od ove igre .

Srecom nova konfa stigla je na vreme :p

DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Meni igra deluje graficki dosta losije od ME , koji je MNOGO manje zahtevan od ove igre .

***,optimizovanost ili zahtevnost ne mozemo lako izvaliti preko trailera, sve dok ne izadje finalno izdanje, mozemo samo da nagadjamo :/

mada, i ja sad uzeh novu konf. i to veoma slicnu tvojoj moram primetiti :) @Serbian91

DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Bas te briga na 22" ima da ti i pretecu frejmovi, zamisli tek da si uzeo 19" monitor. :D

Videcemo meni su malo prenaduvane te nihove "preporucene" specifikacije.
Ako je nisu optimizovali kao NWN2 nece glatko ta igra raditi ni na Opteronu od 6 jezgra.

Videcemo meni su malo prenaduvane te nihove "preporucene" specifikacije.
Ako je nisu optimizovali kao NWN2 nece glatko ta igra raditi ni na Opteronu od 6 jezgra.

Sva sreca, pa u ovom slucaju igru nije radio Obsidian. Bioware su poznati po dobroj optimizaciji svojih igara. :)

Valjda ce malo vise da povuce na Diablo 3 nego na Neverwinter Nights 2 :d

Valjda ce malo vise da povuce na Diablo 3 nego na Neverwinter Nights 2 :d

Pošto uglavnom vodiš sa sobom još dva lika, teško da će da "povuče" na Diablo 3. Inače, u Bioware RPG-ovima, ma kakvi da su, priča je uvek bila vrhunska, tako da ne sumnjam da će i ovde biti sjajna, što je kod Diabla (kao i kod svih Hack`n`slash igara) uvek bila "po strani". Naravno da će više da povuče na Neverwinter Nights, samo što će biti za dva koplja bolje...

Poslednja izmena:
Trailer za novog lika. U pitanju je assasin Zevran

Zevran

Ovaj Zevran je poprilicno kilav lik ... ne daj boze da ostali povuku na njega ... ,)

Evo novog trailera ne toliko zanilmljivog ali daje odličan uvid u soundtrack ige. Svi koji su se bojali (bez razloga) da će se tu provući i neka metal kompozicija sada mmogu da se uvere kako će sve to zvučati.

Dragon Age: Origins Soundtrack Trailer

meni je nekako ocigledno bilo da je ona metal muzika cista *******cija, al fino da su to konacno razjasnili :)

sve zavisi, ponajvishe od toga ko ce da igra igru :)

meni recimo malo sta ne dosadi posle tri dana, pa je posle pitanje moje izdrljivosti i strajnosti, ali to je vise do toga jer sam ja i pomalo mator za igre, pa sam se naigrao kojecega...

ali mislim da ce definitivno biti solidna igra, nece biti popularna kao ME ili kotor, jer iza nje ne stoji ogroman marketing, svakodnevni gejmplej ili jaka franshiza, ali da ce steci svoje poklonike i stalne fanove :)

meni recimo malo sta ne dosadi posle tri dana, pa je posle pitanje moje izdrljivosti i strajnosti, ali to je vise do toga jer sam ja i pomalo mator za igre, pa sam se naigrao kojecega...

Nisi jedini...

Ja, doduse, nikakao da se pomirim sa ovom cinjenicom i stalno nalazim razlicite raloge da opravdam svoju sve manju zainteresovanost za ovu vrestu multimedijalne zabave. Mozda je za to kriva nova generacija "console friendly" igara, a mozda su jednostavno godine u pitanju, iako, realno, 24. leta i nisu neka starost za gaming penzionisanje... :)

ali mislim da ce definitivno biti solidna igra, nece biti popularna kao ME ili kotor, jer iza nje ne stoji ogroman marketing, svakodnevni gejmplej ili jaka franshiza, ali da ce steci svoje poklonike i stalne fanove :)

Izvini, ali ovo što si napisao mi je smešno. I Mass Effect i KotOR, pa sad i Dragon Age pravi jedna ista firma - Bioware, a sad su u vrasništvu EA Games-a, a ako oni nemaju marketing, onda stvarno ne znam ko ga ima. Pa, još uvek prodaju onu ljigu od Fife za PC...

Ako Dragon Age nema marketing, ne znam ko ga to ima. ***, svaki dan izlazi barem 1 vest na svim sajtovima o novom videu, trejleru, priči o patuljku, muzika iz introa, priča o priči...

***, svaki dan izlazi barem 1 vest na svim sajtovima o novom videu, trejleru, priči o patuljku, muzika iz introa, priča o priči...

...a sada i Penny Arcade comic. :d

http://dragonage.bioware.com/pennyarcade/pennyarcade?pageID=1

Anyway, "The Tome of Knowledge" na oficijalnom sajtu je update-ovan i za sada nema naznaka weird kombinacija, tipa mage = cleric/priest, o kojima se razglabalo pre nekoliko strana. Potvrdjene specijalizacije su:

Mage = Shapeshifter

Rogue = Bard; Assassin

Warrior = Berserker; Templar

Izvini, ali ovo što si napisao mi je smešno. I Mass Effect i KotOR, pa sad i Dragon Age pravi jedna ista firma - Bioware, a sad su u vrasništvu EA Games-a, a ako oni nemaju marketing, onda stvarno ne znam ko ga ima. Pa, još uvek prodaju onu ljigu od Fife za PC...

u poredjenju sa ME marketing za DA je smesan gotovo nepostojeci, sto je i logicno jer puca na, za nijansu, uze trziste a pritisla ih i seka nema se parica

kakve veze ima sto pravio bioware, pa ne stancaju sve igre koje ciljaju uvek isto trziste

ja se bar nisam osetio ugrozenim sa vestima po netu o DA (sto se podrazumeva da iznosimo subjektivne stavove na forumu ne treba valjda to svaki put naglasavati), po koji trejler i prichica, a nove svakodnevne informacije na njihovom sajtu su najbezbolniji (i najjeftiniji nacin reklamiranja zar ne) tip reklamiranja a moglo bi se reci i logican izbor (pogotovo kada je izlazak igre tako blizu, pred leto su krenui prvi trejleri o igri pa je onda odlozena za jesen a tu se preklapa i kupovina od strane EA i malo vishe priche o naslovu) ...ili uporedite bethesdu koja je tek prava azdaja koja svojim PRom moze progurati sta godpozeli jer im PR odeljak ima posebno uzviseno i dominantno mesto u hijerarhiji prilikom razzvoja nekog naslova...

u ostalom lako cemo uporediti reklamne kampanje za ME i za DA kada bude ta informacija dostupna kroz mesec dva

odlican im je potez bio ubacivanje metal muzike bez njihovog komentara o kojoj su svi mesecima pricali po sajtovima forumima etc kako je bzvz, i oni se nit krivi nit duzni reklamiraju ;)

Poslednja izmena:
u poredjenju sa ME marketing za DA je smesan gotovo nepostojeci, sto je i logicno jer puca na, za nijansu, uze trziste a pritisla ih i seka nema se parica

Da, u pravu si, ali, koliko se sećam, izlazak Mass Effecta se poklopio sa pojavom Xbox360 i bila je prva "Xbox360 exclusive" igra, pa se u tu kampanju, naravno, veoma uključio i sam Microsoft, a to onda znači talambasanje na sve strane. Što se toga tiče, u pravu si.

kakve veze ima sto pravio bioware, pa ne stancaju sve igre koje ciljaju uvek isto trziste

Možda, ali kad pogledaš Bioware, koje su im najpoznatije igre?? Ako računamo ono sa Black Isle, onda su tu Baldur`s Gate, Neverwinter Nights, KotOR, Jade Empire, Mass Effect...sve sami RPG-ovi, pa sad i Dragon Age. Sigurno ovakve igre ne igra balavurdija koja bi samo da roštilja šta stigne, pa kad se dočepaju GTA, uopšte ne igraju misije, nego samo vozikaju, gaze i ubijaju šta stignu (video svojim zaprepašćenim očima, nažalost).

ja se bar nisam osetio ugrozenim sa vestima po netu o DA (sto se podrazumeva da iznosimo subjektivne stavove na forumu ne treba valjda to svaki put naglasavati), po koji trejler i prichica, a nove svakodnevne informacije na njihovom sajtu su najbezbolniji (i najjeftiniji nacin reklamiranja zar ne) tip reklamiranja a moglo bi se reci i logican izbor (pogotovo kada je izlazak igre tako blizu, pred leto su krenui prvi trejleri o igri pa je onda odlozena za jesen a tu se preklapa i kupovina od strane EA i malo vishe priche o naslovu) ...ili uporedite bethesdu koja je tek prava azdaja koja svojim PRom moze progurati sta godpozeli jer im PR odeljak ima posebno uzviseno i dominantno mesto u hijerarhiji prilikom razzvoja nekog naslova...

u ostalom lako cemo uporediti reklamne kampanje za ME i za DA kada bude ta informacija dostupna kroz mesec dva

Hmmm, DA izlazi 23. oktobra, ako se ne varam.

odlican im je potez bio ubacivanje metal muzike bez njihovog komentara o kojoj su svi mesecima pricali po sajtovima forumima etc kako je bzvz, i oni se nit krivi nit duzni reklamiraju ;)

Meni to, lično, ne smeta ni najmanje. Uf, al´ bi bilo dobro da krećeš u juriš na neki zamak, a ono praši "Enter Sandman" od Metalike, ili počinje žestoka koljaža, a ono ruši "Highway to Hell" od AC\DC!!! :guitar:
Malo da skrenem sa teme, ne mogu da prežalim što Brutal Legend neće biti za PC. Tim Šefer je jedan od retkih genija u igračkoj industriji, a glas Džeka Bleka obećava ludilo u igri!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno