i meni tako izgleda... mislim da je zbog ovog vatrometa, ringispila i akrobacija za vreme borbe, kao da si u cirkusu.
...kao da si u cirkusu.
A Diablu i WoW-u nesto fali zbog toga?![]()
A Diablu i WoW-u nesto fali zbog toga?![]()
Efekti magija na stranu Fostbyte 3 je sposoban za prikaz vrlo realisticnih okruzenja i osvetljenja. Mislim da ce biti otkrovenje.
Ali si zato padao u nesvest od odusevljenja na oba Torchlighta koji su sareniji od svih do sad navedenih igara zajedno. :d
Moram da priznam da ne znam kako da odgovorim na to pitanje. Dojam sam stekao na osnovu lutanja po okolini dok ne pocne borba, a nije kao da 99% ostalih RPG-jeva ukljucujuci tu i hvaljeni prvi deo, izgledaju znatno zrelije i fotorealisticno. Pricamo o fantazijskom okruzenju gde je granica za suspenziju neverice po defaultu postavljena veoma nisko. Fallout, Wasteland, Secret World, Arcanum, Witcher 1 koji ima sumorni poljski kolorit... imaju taj neki smek, ali ne treba biti toliko iskljuciv. Vizuelni stil je samo jedna komponenta igre. Za RPG su bitni mehanika, narativ, mogucnost izbora, osecaj epskih proporcija, loot sistem, ovo ono, a vi se uhvatili kolorne seme kao pijan plota. Smanjite saturaciju boja na televizoru ili monitoru, i resen problem.
Torchlight je takav od pocetka, Diablo se promen'oA i nije bas da sam padao u nesvest al ajde. Njima cu uvek da dam pohvalu jer su mali, za Blizzard i ekipu nema popustanja.
Da li ima poente da se cuva save iz Originsa? Ili ce import sejvova biti moguc samo preko tog Dragon Keep?
To je 100% tj. da zaviriš u svaki ćošak. Ne verujem da će main story biti duži od 50.
u tome je i fora, nema health regen ili je toliko spor kao da ga nema.
imas u nekim klipovima koje smo kacili gde glavni dizajner to objasnjava
PS
Ovo nam je svima promaklo, za svakog lika imacemo 8 tactical slots za magije i talente i to nam je to.
Sta ovi u BW misle, nemam pojma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari