Šta je novo?

Dragon Age 3

I vitezovi templari, i svemirski marinci u WH40K univerzumu... zanimljivo je koliko toga ima među raznim simbolima muškosti i junašstva, bilo stvarnim istorijskim ili izmišljenim.

Meni vise izgleda da ti koji su najglasniji u napadanju gejeva zele zapravo da sakriju nesto... ne znam da li je stvarno dokazano, ali me ne bi cudilo da ima nesto o tome i po knjigama.
+1
Opšte poznato, gejevi najviše smetaju onima koji žele da se pretstave kao neke muškrčine a ustvari nisu baš sigurni u sebe i to ih jede iznutra...
Mene nikada nisu smetali, ni u stvarnom životu ni u igrama, knjigama, filmovima...

Poslednja izmena:
I vitezovi templari, i svemirski marinci u WH40K univerzumu... zanimljivo je koliko toga ima među raznim simbolima muškosti i junašstva, bilo stvarnim istorijskim ili izmišljenim.

Vrlo diskutabilno za templare, jer su to neki od njih priznali u najtezim mucenjima koje je srednjovekovni um mogao da osmisli....

+1
Opšte poznato, gejevi najviše smetaju onima koji žele da se pretstave kao neke muškrčine a ustvari nisu baš sigurni u sebe i to ih jede iznutra...
Mene nikada nisu smetali, ni u stvarnom životu ni u igrama, knjigama, filmovima...

Druze, dok ne okacis sken svoje diplome iz psihologije ili bar postavis link ka ozbiljnom naucnom istrazivanju koje to potvrdjuje, pricas najobicnije gluposti. Inace, ta tvoja teorija je bullshit.

Ma šta vam je, svi smo mi pomalo pederi. Tako je, smeta mi da ih gledam i da mi se guze gde god se okrenem i zato ja potajno želim da ga primim u debelo crevo. Ma to je to, provereno.

Jos malo pa ce postati cudno kad se musko okrene za dobrom zenskom. :)

Ma šta vam je, svi smo mi pomalo pederi. Tako je, smeta mi da ih gledam i da mi se guze gde god se okrenem i zato ja potajno želim da ga primim u debelo crevo. Ma to je to, provereno.

Ne, ne, ne... Ali ce onda dobri "doktor" da te pita, kako znas da ne volis ako nisi probao? ;)

A da vi nastavite negde drugde ovu neizmerno zanimljivu diskusiju o tome ko sta voli da gura u pedu? :trust:

^^ this.

A u Dragon Age II sam imao gay romansu izmedju likova..

moja main bitcharka sa Isabellom.

ccc, posle onoliko dobrih postova u Divinity temi, kako o doticnoj igri, tako i o RPG zanru, sad odvalis 'vako nesto...

Sainte, razocarao si me i kao covek, i kao komunista! :d

Retardirano? Na Kickstarteru nikne gomila flash igara, pare su za sada dobile samo igre namenjene LGBT populaciji i to 10 puta vise sto su trazili. Praviti sadrzaje za gej populaciju nikako nije retardirano u kapitalistickom svetu, kojem i mi danas pripadamo. Borili ste se za McDonalds, dobili ste gej paradu. Niko drugi vam nije kriv.

da retardirano.
nek prave igre za pedere i lezbose nemam nikakav problem sa tim, imam problem kada se veoma pateticno i prejadno u RPGovima forsira romansa i seks kao jedan od glavnih featura, jedino jadnije od toga je fori****** gej seksa u onim video igrama gde im nije mesto

i kakvoj to mnozini se ti obracas citirajuci mene ? negde si se opet pomalo izgubio, al to vec nije nista cudno

anyway ne bh imao nista protiv sexa, romantike u rpg-u da se nasilno ne forsira mogucnost da zapocnes dijalog o tome, a onda zazalis jer je prosto bedno :) gej romansa ili ne, bedno je

fallout 2 je jos 1998 imao dosta seksa - naravno ne graficki prikazanog, i ovakvog i onakvog, i za pare i za dz (mozes da zaradjujes lovu ako vodis zenskog lika), cak i gej i strejt (sa sve vencanjem u modoc-u), pa i nasluceno silovanje od strane mutanta nakon cega dobijas ballgag u inventaru da te podseca kroz igru sta se desilo :p ali to je zve provuceno poluozbiljna i u svrhu docaravanja okruzenja gde je sve otislo dodjavola...

a ne pikas fentezi rpg i iskoci dijalog u kojem ti se tvoj drug i saborac nabacuje i namiguje... odjednom njegov piskutav voice over zvuci daleko iritantnije, i u mom slucaju setting mi se urusava katastrofalno :D

Pa dobro i u stvarnom životu ponekad krenu ljudi da vam se nabacuju koji vas ne zanimaju, ne vidim problem, do sada ste uvek mogli da otkačite te kompanjone već u prvom odgovoru :d

Sledeći koji odvali da su Space Marines iz WH40k gejevi dobije ban :mad:

Gejevi su Dark Eldari i naravno sledbenici boga perverzije haosa Slaneša ,)

Ubise sa snimcima sa konzola. Nijedan jedini PC gameplay do sada. Vidi se za koga je pravljena igra...

Mene i dalje zanima jel moguce pogledati iza sebe, da vidim jel me prate saborci ili kao sto rece Uruk se manifestuju iz nicega tokom prelaska u borbeni mod. Za sada deluje da je ovo drugo slucaj.

Mene i dalje zanima jel moguce pogledati iza sebe, da vidim jel me prate saborci ili kao sto rece Uruk se manifestuju iz nicega tokom prelaska u borbeni mod. Za sada deluje da je ovo drugo slucaj.

Meni deluje da je ovo> nema party-a dok se kreces, znaci nema ni jednog vrlo interesantnog segmenta dok lutas - party banter.

...
strava i uzas.

U Dragon Age 4 će, pretpostavljam, sličan sistem primeniti na još neke stvari. Recimo, kada se nakupiš loota pa hoćeš da prodaš nešto, ti puuufff summonuješ trgovca usred šume. Ako hoćeš da poboljšaš oružje, skineš se u gaće i plesom prizoveš bleksmita kraj obale reke. Mudro.

Da, meni je takodje jedna od većih zamerki osećaj da si sam, tj. da nema nikoga sa tobom.

Eh, pa to je već advanced RPG, ne može to tako. Kakve sačekuše, uzmeš mač od tri metra i tamani. Ili mejdža pa pravi vatromet. Ionako igra izgleda kao manga

...odnosno kao hentai. :d

Na 7:19 se vidi jedan saborac koji kaska za tobom u desnom uglu. E sad da li je to samo na trenutak po izlasku iz "borbenog moda" ili su i dalje tu samo trčkaraju par metara iza odabranog lika ostaje misterija.

http://youtu.be/-IxQVc_AM10?t=7m18s

Poslednja izmena:
Na 7:19 se vidi jedan saborac koji kaska za tobom u desnom uglu. E sad da li je to samo na trenutak po izlasku iz "borbenog moda" ili su i dalje tu samo trčkaraju par metara iza odabranog lika ostaje misterija.

http://youtu.be/-IxQVc_AM10?t=7m18s

Problem je sto uopste ne prikazuju PC gameplay.
Skoro niko ko ima PC nece da igra kao glavni lik iz treceg lica...
Dok sam igra DA:O i DA2 90% vremena sa igrao iz pticje perspektive

Pocinjem da verujem da ovu igru nema smisla ni piratizovati....

CO-OP Multiplayer, ovo se svoojevremeno trazilo za Origins, ali bre ovo izgleda skroz bezveze

... ili kao sto rece Uruk se manifestuju iz nicega tokom prelaska u borbeni mod.

... ja se ne secam da sam rekao ovo... Rekao sam samo da bi morali da ostave mogucnost da se igra i iz pticje perspektive, i da igra ne bi smela sama da prebacuje pogled, tj. perspektivu, osim u sinematicima. Mozda si na to mislio.

Ja sam se fino zabavio uz ME3 co-op, bio je baš fino odrađen i jako zarazan... isto očekujem i ovde.

... ja se ne secam da sam rekao ovo... Rekao sam samo da bi morali da ostave mogucnost da se igra i iz pticje perspektive, i da igra ne bi smela sama da prebacuje pogled, tj. perspektivu, osim u sinematicima. Mozda si na to mislio.
Ma pusti ih... čak i ako se neko ne slaže sa njima u vezi ove igre, pokušaće da mu ubace reči u usta.

Covek je pricao o saborcima (party-u), kako ti main char ide sam, a party se stvara "iz vazduha" kad krene fajt, a ne o perspektivi kamere

Covek je pricao o saborcima (party-u), kako ti main char ide sam, a party se stvara "iz vazduha" kad krene fajt, a ne o perspektivi kamere
Pa zato i kazem, jer to "party se stvara iz vazduha" nisam ja pominjao...
Ja sam govorio o perspektivi, a i podrazumeva se da ih sve vidis ako ih vodis iz pticje perspektive ili odzumirane ... mozda je na to mislio.

Ma pusti ih... čak i ako se neko ne slaže sa njima u vezi ove igre, pokušaće da mu ubace reči u usta.
Nisam na to mislio, nego na ovo gore sto sam napisao, pa da je mozda povezao... da se podrazumeva da ih sve vidis ako je kamera visoko iznad njih ili iz pticje perspektive.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno