Retardirano? Na Kickstarteru nikne gomila flash igara, pare su za sada dobile samo igre namenjene LGBT populaciji i to 10 puta vise sto su trazili. Praviti sadrzaje za gej populaciju nikako nije retardirano u kapitalistickom svetu, kojem i mi danas pripadamo. Borili ste se za McDonalds, dobili ste gej paradu. Niko drugi vam nije kriv.
da retardirano.
nek prave igre za pedere i lezbose nemam nikakav problem sa tim, imam problem kada se veoma pateticno i prejadno u RPGovima forsira romansa i seks kao jedan od glavnih featura, jedino jadnije od toga je fori****** gej seksa u onim video igrama gde im nije mesto
i kakvoj to mnozini se ti obracas citirajuci mene ? negde si se opet pomalo izgubio, al to vec nije nista cudno
anyway ne bh imao nista protiv sexa, romantike u rpg-u da se nasilno ne forsira mogucnost da zapocnes dijalog o tome, a onda zazalis jer je prosto bedno

gej romansa ili ne, bedno je
fallout 2 je jos 1998 imao dosta seksa - naravno ne graficki prikazanog, i ovakvog i onakvog, i za pare i za dz (mozes da zaradjujes lovu ako vodis zenskog lika), cak i gej i strejt (sa sve vencanjem u modoc-u), pa i nasluceno silovanje od strane mutanta nakon cega dobijas ballgag u inventaru da te podseca kroz igru sta se desilo

ali to je zve provuceno poluozbiljna i u svrhu docaravanja okruzenja gde je sve otislo dodjavola...
a ne pikas fentezi rpg i iskoci dijalog u kojem ti se tvoj drug i saborac nabacuje i namiguje... odjednom njegov piskutav voice over zvuci daleko iritantnije, i u mom slucaju setting mi se urusava katastrofalno