Šta je novo?

Doom 4

De je 60,ima za 30 de oćeš.

Ko još kupuje igre kod nas...

mislio sam da naglasim kako nije bas vredno cene, ali koga lazem, doom je doom... naravno da cu kupiti najpovoljniju.

Ja tek sutra na zalost ima da je igram posto danas ne verujem da cu stici. Vi koji krenete pisite kakva je a sto se tice multija mozemo da se izpronalazimo po steam pa da se rokamo:)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Multi je meni licno bio bezveze u beti tako da nisam siguran da li cu da ga igram ali sam svejedno uzeo igru zbog single playera. Inace da, velicina je 43.8GB.

Pa dobro nije los toliko moze da prodje :)

Cenim da će SP biti slično iskustvo kao Wolfenstein novi, koji mi je baš prijao tad :d Mada, ne bih na 13 sati kampanje baš dao 30 eura, ovo je jedna od igara za koje sam se nadao da neće imati Denuvo.

Plati.ru i CiS varijanta?

Plati.ru i CiS varijanta?

Nema nista od toga, jer jedino Square Enix nas je uvrstio na rusko trziste, znaci samo igre koje oni izdaju mozemo da kupujemo na taj nacin.

Ova Denuvo zastita nas je bas ukanalila. Ne samo zato sto sad vise ne mozemo da se igramo za DZ, vec zato sto broj kvalitetnih naslova koje stvarno vredi platiti je veoma mali, mozda 1-2 igre godisnje. Postavlja se pitanje onda da li vredi dati 300e za graficku kartu da bi za dve godine odigrali ukupno 3-4 igre na njoj?

Sonic Mayhem komentar :)

F9MKlCe.png

Ajde vise i ovaj download

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]Ogy87-6D4jQ[/YOUTUBE]

Probao sam MP kad je bila beta i povraćalo mi se posle 10 minuta, ne sviđa mi se. Ali SP je sigurno kul

Nema nista od toga, jer jedino Square Enix nas je uvrstio na rusko trziste, znaci samo igre koje oni izdaju mozemo da kupujemo na taj nacin.

Ova Denuvo zastita nas je bas ukanalila. Ne samo zato sto sad vise ne mozemo da se igramo za DZ, vec zato sto broj kvalitetnih naslova koje stvarno vredi platiti je veoma mali, mozda 1-2 igre godisnje. Postavlja se pitanje onda da li vredi dati 300e za graficku kartu da bi za dve godine odigrali ukupno 3-4 igre na njoj?
Naravno da se ne isplati. Kupis polovnu za 100 i odigras igre koje si propustio za 2-3 godine, taman se skupe naslovi.

Crkli dabogda i oni i DENUVO!!!

Au pa ovo uopšte nije zahtevno. Jel moguće da GTX970 ima više nego duplo bolje performanse od GTX770? Jel ovo nvidia igra kad ovako dobro radi na nvidia karticama?

Ja je pustio na kratko sve na na najace cak za neke detalje trazi se vram 5gb ali nema si veze koliko sam ja video nikakav mi problem nije bio. Videcu kada je se igra na duze.

Nazad
Vrh Dno