Večeras u ponoć.Kad se zvanicno otkljucava, nocas u ponoc ili nesto ranije?
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Večeras u ponoć.Kad se zvanicno otkljucava, nocas u ponoc ili nesto ranije?
Da, potvrdjeno.
Moze neki link gde si nasao da ce imati denuvo, posto ja ne mogu nigde naci.
EDIT: Nasao https://www.reddit.com/r/Doom/comments/4j18j3/doom_2016_is_protected_by_denuvo/
Well fuck :/.
Pa ako si je toliko cekao i imas masinu za nju - kupi je.a toliko sam cekao ovu igru...i TRAS,Denuvo
Mozda bude vise od 10 sati nemoj da si takav. Ipak 43.8 gb je velicina60€ za 10 sati...
Plati.ru i CiS varijanta?
Cenim da će SP biti slično iskustvo kao Wolfenstein novi, koji mi je baš prijao tad :d Mada, ne bih na 13 sati kampanje baš dao 30 eura, ovo je jedna od igara za koje sam se nadao da neće imati Denuvo.
Naravno da se ne isplati. Kupis polovnu za 100 i odigras igre koje si propustio za 2-3 godine, taman se skupe naslovi.Nema nista od toga, jer jedino Square Enix nas je uvrstio na rusko trziste, znaci samo igre koje oni izdaju mozemo da kupujemo na taj nacin.
Ova Denuvo zastita nas je bas ukanalila. Ne samo zato sto sad vise ne mozemo da se igramo za DZ, vec zato sto broj kvalitetnih naslova koje stvarno vredi platiti je veoma mali, mozda 1-2 igre godisnje. Postavlja se pitanje onda da li vredi dati 300e za graficku kartu da bi za dve godine odigrali ukupno 3-4 igre na njoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari