Ali, ne mogu nikako da podnesem kada nekog spičim raketom i maksimalno mu nanesem 55 demidža, ili da snajperom nanosim po 35. Pa koji će mi đavo snajper koji treba bar 3 puta da pogodi neprijatelja da ga ubije, i to pod uslovom da nije pokupio baš ništa armora. Baš mi ubije volju za igranjem takva stvar, bukvalno želim da odmah izađem iz partije.
Meni jedna stvar po ovakvim MP igrama nikako ne ide u glavu. Šta vredi nekome 60Hz u animaciji kad kamera ovoliko trza na svaki minimalni pokret mišem?!? Kontam ja da je brzina ovde glavna fora, ali da nema nimalo prirodne fluidnosti u okretanju kamere to zbilja ne razumem. Ovo automatski čini igru zamornu u startu. Znači ne bih izdržao ovo tumbanje duže od pola sata da igram, a čini mi se ni 10 minuta da gledam nekoga dok igra. :S:
Ne kapiram bas najbolje sta si htio da kazes?! Kazes kamera "trza", ja to ne mogu da primijetim... Zar to nije povezano sa osetljivoscu misa, ako smanjis da ti se kamera pomjera bas malo?! I kakvo je to "prirodno okretanje kamere", mozes li da navedes neki primjer ili nesto?
Ne kapiram bas najbolje sta si htio da kazes?! Kazes kamera "trza", ja to ne mogu da primijetim... Zar to nije povezano sa osetljivoscu misa, ako smanjis da ti se kamera pomjera bas malo?! I kakvo je to "prirodno okretanje kamere", mozes li da navedes neki primjer ili nesto?
Our current expected PC advanced settings include:
Manually Lock Framerate (un-locked by default)
Lights Quality
Chromatic Aberration Toggle
Shading Quality
Post Process Quality
Particles Quality
Game F/X Quality
Decal Quality
Directional Occlusion
Reflections Quality
Depth of Field Toggle
Decal / Texture Filtering
Motion Blur Quality / Toggle
Sharpening Amount
Lens Flare Toggle
Lens Dirt Toggle
Texture Atlas Size
Show Performance Metrics
Resolution Scaling
UI Opacity
Film Grain
Rendering Mode
FOV Slider
Simple Reticle
Show First-person Hands Toggle
Use Compute Shaders
Vsync (support or triple buffering)
Da li doom 4 ima denuvo zastitu?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Pa rekli su da postoji neki ultra-težak mod na kome igra ne može da se pređe, već će se igrači bukvalno globalno nadmetati ko je prešao par sekundi više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari